اشارات یامائوچی به GT6 و GT Vita .

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Kazonuri Yamauchi رئیس Polyphony Digital به علاقه اش برای ساختن یک نسخه از سری Gran Turismo برای Vita اشاره کرد.

46910396661674230740.jpeg

همچنین ما خودمان میدانستیم که Gran Turismo 6 در دست ساخت است، اما Kaz باری دیگر تائید کرد که تیمش میخواهد تکنولوژی را تا جایی که در توانشان است رو به جلو هل دهند.

او در مورد GT Vita میگوید:
اگر ما بخواهیم بازی را بسازیم، خیلی خوشحال خواهیم بود اگر بتوانیم از امکان بازی کردن در هرجایی که بخواهید، و همچنین استفاده از 3G در هر زمانی بهره ببریم. فن های بازی نیز از ما درخواست کرده اند که اجازه و امکانات کاستومایز کردن اتومبیل هایشان در GT5 را گسترش دهیم.

علاوه بر این ایجاد تغییرات و کمبودهایی که Gran Turismo 5 در این مورد داشت مشکلات بسیار بزگی محسوب میشدند که Kaz میخواهد در GT6 آن ها را جبران کند:

اگر ما بتوانیم بالانس و تعادل خوبی در بازی ایجاد کنیم، بخش هایی که در آن گیمرها میتوانند تغییرات دلخواهشان به عمل بیاورند را افزایش خواهیم داد. تیم ما همیشه به دنبال تازه ترین تکنولوژی ها و ابزار است.

منبع
این یکی واسه Gamepur نیست ! :d

من یه طرفدار متعصب GT هستم.اما توجه کنین:
-GTقابل مقایسه با هیچ بازیه دیگه نیست.حتی همین GT5 که پر از اشتباهات و اشکالاته.
-بازی 60 فریم هست ولی خب بعضی وقتا پایینم میاد
-بازی 1080p هست و محض اطلاع باید بگم اگه ps2 دارید،برید GT4 تو options ش یه نگاه بندازین. GT4 هم 1080p رو ساپورت میکرد:d
-(به قول دوستان عزیز) گیم پلی مهمترین مورد تو یه بازیه شبیه ساز هست که GT واقعا اون حس رو القا میکنه.البته گرافیک هم خب مهمه!!
-گرافیک بعضی محیط های اطراف در بعضی از پیست ها افتضاحه.اما پیستی مثل همون Tuscana مخصوصا تو شبش که تو قسمت خاکیه جاده،ترمز میکنی ادغام نور ترمز و خاک تو هوا مو به تن آدم راست میکنه.
-خلاصه این که موارد زیاده،اما این رو یادتون نره، GT بی رقیبه.حتی تو بدترین شرایط.

اقا مقایسه اشتباهه فورزا3 Oct 27, 2009 اومد فورزا4 هم Oct 11, 2011 اومد ولی Nov 24, 2010 gt5 اومد فورزا 3 یک سال زود تر و فورزا 4 یک سال دیر تر اومد و ماکروسافت هم وضعش بهتره میتونه پوله بیشتری بده ولی سونی انقدر انحصاری داره که برای یه بازی انحصاری اونقدر پول نمیده پس بیخیالش شین کلی بحس قبلا کردیم دیگه داشت یادمون میرفت دوباره شروع شد

همین ویدئو خودش خیلی چیزا رو ثابت میکنه. حالا هی بیاید بگید گرافیک گرافیک گرافیک
یعنی اون امتیازات بالای سری (متای بالای 90 برای هر 4 شماره) و اون همه جایزه و تعریف و تمجید فقط به خاطر گرافیکش بوده؟ نه خداییش؟ :دی اگه مدل بحث های سایر بازی ها باشه که خب طبق امتیاز و جایزه اصلا این دو تا بازی تو این نسل قابل مقایسه با هم نبودن، درسته؟ :دی ولی خب این چیزها به نظرم اهمیتی نداره و هر کسی میتونه هر کدوم از دو تا بازی رو برتر بدونه ولی اینکه بگیم Forza فقط گرافیکه دیگه نمیشه بحث منطقی کرد :دی اگر هم به ویدئو باشه که کلی ویدئو از GT5 هست که ماشین ها توش پرواز میکنن (البته واسه Forza هم یه چند تایی هست :دی). این چیزها معمولا واسه بازی هایی کاربرد داره که هنوز عرضه نشدن باشن، نه بازی هایی که اومده و همه بازی کردن.

یعنی اون امتیازات بالای سری (متای بالای 90 برای هر 4 شماره) و اون همه جایزه و تعریف و تمجید فقط به خاطر گرافیکش بوده؟ نه خداییش؟ :دی اگه مدل بحث های سایر بازی ها باشه که خب طبق امتیاز و جایزه اصلا این دو تا بازی تو این نسل قابل مقایسه با هم نبودن، درسته؟ :دی ولی خب این چیزها به نظرم اهمیتی نداره و هر کسی میتونه هر کدوم از دو تا بازی رو برتر بدونه ولی اینکه بگیم Forza فقط گرافیکه دیگه نمیشه بحث منطقی کرد :دی اگر هم به ویدئو باشه که کلی ویدئو از GT5 هست که ماشین ها توش پرواز میکنن (البته واسه Forza هم یه چند تایی هست :دی). این چیزها معمولا واسه بازی هایی کاربرد داره که هنوز عرضه نشدن باشن، نه بازی هایی که اومده و همه بازی کردن.
نه من نمیگم فقط گرافیک بوده، فن های خود بازی دارن فقط راجب گرافیکش حرف میزنن :دی البته تعجبی نداره شاید تا حالا بازیش نکردن و راجع به قسمت های دیگش نمیتونن نظر بدن :دی
دوستان یه جوری به GT5 و خصوصا گرافیکش گیر دادن که لازم دونستم یادآوری کنم بازی قسمت های دیگه ای غیر از گرافیک هم داره :دی
من هم تعصبی رو GT5 ندارم چون اصلا ریسینگ باز نیستم و قصدی هم ندارم بیام با Forza مقایسش کنم و بگم بهتره یا بدتره.
به هر حال این ویدئو سندی بود که با چشمای خودمون دیدیم :دی زیادم شبیه یه باگ ساده که برا هر بازی ای میتونه پیش بیاد نبود :دی

واقعا نمیدونم چرا نمیتونیم از بازیه مورد علاقمون تعریف کنیم بدون اینکه بازیه مقابل رو بکوبیم

کلی میگم نه فقط واسه این دوتا ...

دوستان اگه میتونید یه دست gt5 رو با فرمون و فول اچ دی رو led بازی کنید بعد بیاید همینطوری یچیزی ول بدید تو تاپیک راجع به بازی اینطوری نظر بدید
اینطوری که جناب doctor whoنظر میدن فقط دنبال ایراد های بازین که معلومه ازچی نشات میگیره
من موندم همون 5 فریم یا 10 فریم که میاد پایین واقعا چقدر توی بازی محسوس و معلومه؟ یچیزی فقط گیر اوردین هی بگید حالا

شبیه ساز ریسینگ فقط گرافیک نیست ! اساسی ترین بخشش گیم پلی هست که اون آماری که بالا عکسش رو گذاشتم خیلی چیزها رو ثابت میکنه !
خب نباید یک گرافیک درست و حسابی هم داشته باشه شبیه ساز باید کل ماشین هاش درست شبیه سازی شده باشن نه این که بیشترشون الکی باشه

دوستان اگه میتونید یه دست gt5 رو با فرمون و فول اچ دی رو led بازی کنید بعد بیاید همینطوری یچیزی ول بدید تو تاپیک راجع به بازی اینطوری نظر بدید اینطوری که جناب doctor whoنظر میدن فقط دنبال ایراد های بازین که معلومه ازچی نشات میگیره من موندم همون 5 فریم یا 10 فریم که میاد پایین واقعا چقدر توی بازی محسوس و معلومه؟ یچیزی فقط گیر اوردین هی بگید حالا
دسوت عزیز خب این ایراد هایی رو که من می گم فقط امیدوارم درست بشه همین من خودم از بازی خوشم میاد ولی یکم سازندگان به جای 1000 تا ماشین برن روی طراحی پیست ها و ماشین ها کار کنن تا بازی بهتر بشه

دوستان اگه میتونید یه دست gt5 رو با فرمون و فول اچ دی رو led بازی کنید بعد بیاید همینطوری یچیزی ول بدید تو تاپیک راجع به بازی اینطوری نظر بدید
اینطوری که جناب doctor whoنظر میدن فقط دنبال ایراد های بازین که معلومه ازچی نشات میگیره
من موندم همون 5 فریم یا 10 فریم که میاد پایین واقعا چقدر توی بازی محسوس و معلومه؟ یچیزی فقط گیر اوردین هی بگید حالا
عزیز جوش نیار !!!
اون بنده خدا گفته میخوایم یه جی تی بسازیم با تکنولوژی جدید و پیشرفته !!
ماها هم میگیم اینا ایرادات بازیته، درستشون کن، تکنولوژی جدید پیشکش
شما علاقه داری تکنولوژی جدید رو ببینی با همین مشکلات فعلیش، بسم الله :d

خب نباید یک گرافیک درست و حسابی هم داشته باشه شبیه ساز باید کل ماشین هاش درست شبیه سازی شده باشن نه این که بیشترشون الکی باشه

منکر داشتن گرافیک خوب نیستم ! به هیچ وجه ! GT در حال حاضر بهترین مدلینگ خودرو رو داره ! خودروهای پرمیومش هم که عالی هستن فقط یه سری مدل های استاندارد می مونه که اونها از لحاظ بصری ضعیف هستن و گرنه همونا هم بدون احتساب این نسل مدلینگ های خدایی داشتن ! حالا چرا اینجا اینجوری وارد شدن از کم کاری استاد و بچه هاست دی

استادی به فکر بزرگی بود تا کیفیت این رو باید تو نسخه 6 اصلاح کنه

مهم نیست 300 تا ماشین تو بازی باشه یا 2000 تا مهم این هست که کیفیت کار بره بالا..

از اونجایی که شاید پست قبلیم حالت نامریی داشته و بعضی از دوستان هنوز ندیدن و به بحث های VS ادامه میدن ، دوباره توی این صفحه میذارم.

دوستان موضوع تاپیک در مورد GT6 هست نه GT vs Forza !
به حد کافی تاپیک در مورد اون مقایسه وجود داره و میتونین اونجا در موردش بحث کنین ، البته با احترام گذاشتن به نظرات همدیگه.
http://forum.bazicenter.com/thread48447/
http://forum.bazicenter.com/thread50794/

لطفآ رعایت کنین تا مشکلی پیش نیاد.

امیدورام فعلا بیخیاله gt vita بشه و تمرکزش رو بزاره رویه GT6 که بدجوری تو کفم.واقعا نمیفهمم دلیل این همه اصرار اینها برای عرضه یک ریسینگ سیمولیشن بروی کنسول دستی چیه؟؟!!چرا متوجه نمیشن که کنسول دستی یه ریسینگ فان میخواد؟؟نه سیمولیشن.بجای اینکه الکی وقتش رو بزاره روی gt vita،میتونه از همین الان به فکر جی تی 6 باشه و 2013 عرضش کنه.

امیدورام فعلا بیخیاله gt vita بشه و تمرکزش رو بزاره رویه GT6 که بدجوری تو کفم.واقعا نمیفهمم دلیل این همه اصرار اینها برای عرضه یک ریسینگ سیمولیشن بروی کنسول دستی چیه؟؟!!چرا متوجه نمیشن که کنسول دستی یه ریسینگ فان میخواد؟؟نه سیمولیشن.بجای اینکه الکی وقتش رو بزاره روی gt vita،میتونه از همین الان به فکر جی تی 6 باشه و 2013 عرضش کنه.
فروش نزدیک به 3 میلیون نسخه از gt psp:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or