شایعه دسته Xbox 720 صفحه لمسی خواهد داشت و با قیمت 630 دلار عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
کاربر سایت
طبق شایعه ای که xbox world مطرح کرده دسته xbox 720 صفحه لمسی (مثل wii U) خواهد داشت
طبق این شایعه دسته xbox 720 دارای صفحه لمسی hd به همراه دکمه و استیک های معمول می باشد (چیزی مثل عکس بالا)
و ماکروسافت در حال کار بر روی دسته و تست ان می باشد
همینطور با این صفحه لمسی می توان هنگامی که در حال تماشای تلویزیون هستید از ان به عنوان رموت کنترل استفاده کنید
یا
از ان به عنوان مرورگر برای مرور صفحات وب استفاده کنید و در هنگام بازی نیز شمال دکمه های اضافی و یا اطلاعاتی درباره بازی که در حال انجام هستید می باشد
و همینطور اعلام کرده این کنسول با قیمت 630 دلار عرضه خواهد شد

من موندم اين دسته واسه دست كدوم ادم طراحي شده
احتمالا واسه دستهاي خرزوخان:d
البته اين عكس و خبر شايعه هستن بايد تا E3 2012 صبركنيم حتم دارم 100% رونمايي ميشه
شمایی که خبر رو نوشتی تویه تیتر خبر بنویس که شایعه است​
دوسته عزيز خبر تو قسمت شايعات نوشته اين يعني چي؟
بالا رو بخون ببين چي نوشته

آخرین ویرایش:
لول ! با همچین قیمتی فکر کنم فقط اسپنسر و دون متریک و بچه هایشون یه ایکس باکس تو خونه هاشون خواهند داشت ! 630 دلار مگه شوخیه آقا ؟
دقیقا حرف تایید میشه کیوان اگر قیمت دسته این باشه پس ببین دیگه قیمت خود دستگاه چنده!!:|حالا خوبه نینتندو اومد یه کاری کردش.:d

البته گذاشتن یه صفحه لمسی هزینه ها رو برای مایکرو بالاتر میبره. اگه نینتندو اون سینی رو برا کنسولش طراحی کرده در عوض برای پایین نگه داشتن قیمت ، سخت افزارشو خیلی چیپ و ارزون قرار داده.
به نظر من مایکرو با کینکت میتونه جبران همه اینا رو بکنه چون کینکت به مراتب بهتر و پیشرفته تر از هر صفحه لمسی ای میتونه باشه. ولی با این حال از یه صفحه لمسی کوچیک 3.2 اینچی جمع و جور استقبال میشه:d

امکان نداره یه همچین چیزی بده واسه کنسول بعدی!
یه همچین صفحه ای کلی باطری مصرف میکنه و اگه قرار باشه طرف همش بزنه توی شارژ که نمیشه!
از طرفی هم کلی هزینه واسه سخت افزار میکنن که رزولیشن بالا رو بشه تجربه کرد و توی یه صفحه به اون کوچکی که چیزی از گرافیک مشخص نمیشه و فقط حواس آدم پرت میشه!

مشخصه نهایی نیست
به نظرم اگرم میخوان یه صفحه لمسی بزارن یه طوری باشه که موقع بازی جمع شه بره یه ور دیگه:دی این خیلی گندس اصلا نمیشه باهاش بازی کرد بشه ام حال نمیده
دسته باید خوش دست باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or