Gears
GEARS OF WAR 2 The Final Battle Tournament
All Good Memories Cup
All Good Memories Cup
سلام خدمت دوستان عزیز همینطور که می دونید 41 روز تا ریلیز رسمی (gears of war 3) مانده است به همین عنوان ما قصد برگذاری اخرین تورنومنت در این سری داریم ما هر سال تورنومنت هایی را برگزار میکردیم که اسپانسر به برنده های مسابقه جایزه میداد ولی به دلیل ایجاد حساسیت برای بردن جایزه یک سری رفتار های ناشایست انجام میگرفت به همین دلیل ما جایزه را از لیست حذف کردیم که بازی خیلی عادی و دوستانه fun و به دور از حساسیت انجام بشه من از دوستان در خواست می کنم کسانی که مایل به شرکت در تورنومنت هستند گیمر تگ خودشون قرار بدن و برای هماهنگی بیشتر پیشنهاد خودشون برای زمان برگذاری مسابقات اعلام کنن . در مورد (mode)بازی طبق معمول execution هست و تیم ها 4 به 4 هست نه 5 به 5 کسانی که همدیگرو میشناسند تیم مورد نظر خودشونو انتخاب کنند و کسانی که نمی شناسند بنده از طریق سایت gears of war امار k&d ratio دوستانو می بینم برای انها به صورت بالانس شده تیم کشی میکنم در صورت تشکیل تیم برای من تیم خودشونو پیغام خصوصی بفرستند.
تمامی مسابقات ضبط میشه و در youtube اپلود میشه . اسکور بورد هم به تاپیک اضافه میشه.
در مورد (host)بازی هم بنده هم با کانکشن 512 (host)میشم ولی اگر به دلایلی کانکشن بنده مورد داشت کانکشن جایگزین داریم دیگه بقیه مطالب که در ادامه میذارم مشخش هست مطالب هم اپدیت میشه.
اخرین نکته پایانی در بازی استفاده از LANCER و HAMMER BURST و CHAINSAW(اره کردن) و MELEE ممنوع می باشد تمامی سلاح ها تو بازی CYCLE
می باشد.
تمامی مسابقات ضبط میشه و در youtube اپلود میشه . اسکور بورد هم به تاپیک اضافه میشه.
در مورد (host)بازی هم بنده هم با کانکشن 512 (host)میشم ولی اگر به دلایلی کانکشن بنده مورد داشت کانکشن جایگزین داریم دیگه بقیه مطالب که در ادامه میذارم مشخش هست مطالب هم اپدیت میشه.
اخرین نکته پایانی در بازی استفاده از LANCER و HAMMER BURST و CHAINSAW(اره کردن) و MELEE ممنوع می باشد تمامی سلاح ها تو بازی CYCLE
می باشد.
داوران مسابقه:
JUDGMENTS GAME STATS
Supervisors: Erfan90-SLyTaNicX
HOST:
SLyTaNicX-ERFAN90
GEARHEADS GAMERTAG:
RESULTS ( Frist Stage )
Leaderboard
23/5/90
امیدواریم بازی ها خوب برگزار بشه اگز تیمی به بازی ها نمیرسه و یا مشکلی داره این دیگه دست ما نیست این برنامه ریزی شده اگر کسی از بازیکنان حضور پیدا نکنند بازی ها پیش میره .
ساعات بازی ها هم مناسب طوری که همه بتونن برسند ارزوی موفقیت برای همکارای عزیزم و گیمر های خوب این بازی فوق العاده بازی ها بطور رسمی از فردا شروع خواهند شد.
با تشکر از نوید مهران عرفان حسین عزیز.
تمامی Banner ها توسط حسین و عرفان طراحی شده است .
JUDGMENTS GAME STATS
Supervisors: Erfan90-SLyTaNicX
HOST:
SLyTaNicX-ERFAN90
GEARHEADS GAMERTAG:
RESULTS ( Frist Stage )
Leaderboard
23/5/90
امیدواریم بازی ها خوب برگزار بشه اگز تیمی به بازی ها نمیرسه و یا مشکلی داره این دیگه دست ما نیست این برنامه ریزی شده اگر کسی از بازیکنان حضور پیدا نکنند بازی ها پیش میره .
ساعات بازی ها هم مناسب طوری که همه بتونن برسند ارزوی موفقیت برای همکارای عزیزم و گیمر های خوب این بازی فوق العاده بازی ها بطور رسمی از فردا شروع خواهند شد.
با تشکر از نوید مهران عرفان حسین عزیز.
تمامی Banner ها توسط حسین و عرفان طراحی شده است .
آخرین ویرایش: