A M I R 1 1 0
کاربر سایت
درخواست چند تا اواتار و امضا از Albert Wesker شخصیت بازی Resident Evil دارم . PNG هم توشون باشه . ممنون از زحماتتون . دم همتون هم گرم واقعا زحمت میکشید .
درخواست چند تا اواتار و امضا از Albert Wesker شخصیت بازی Resident Evil دارم . PNG هم توشون باشه . ممنون از زحماتتون . دم همتون هم گرم واقعا زحمت میکشید .
فکر کنم منظورشون از png همون transparent بودهفقط چند تا از امضاها PNG هستن بقیه امضاها و اواتار ها نه . حجمشون از حد مجاز میره بالا . به هر حال خواستید استفاده کنید :
سلام. دوستان می تونید این عکس رو به یه آواتار خوب و با کیفیت تبدیل کنید؟!
![]()
مرسی!
؟؟؟بفرمایید:آواتار و امضاء از سیاوش قمیشی میخواستم .
ممنونم
بی زحمت چند تا امضای خیلی قشنگ از the dark night rises میخوام ... یه سوال هم داشتم اینکه چرا من هنوز جزء اعضای جدید ام؟؟؟
عضو جدید![]()
این درجه نشان دهنده عضویت فرد در سایت بوده و تمامی کاربران از همان ابتدای عضویت در سایت دارای این درجه می باشند. در صورتی که 20 روز از عضویت فرد در سایت بگذرد و همچنین تعداد 10 پست نیز در انجمن های اصلی سایت ارسال کرده باشد، کاربر از این گروه خارج شده و کاربر رسمی سایت می شود. افرادی که در این گروه قرار دارند توانایی ارسال موضوع جدید و همچنین درج امضا را ندارند!
بی زحمت چند تا امضای خیلی قشنگ از the dark night rises میخوام ... یه سوال هم داشتم اینکه چرا من هنوز جزء اعضای جدید ام؟؟؟