مشكل در بازي prince of persia 4

به نظر شما شماره جديد prince of persia در مقايسه با سري قبلي چه

• بهتر شده

رای‌ها: 65 57.5%
  • بدتر شده

رای‌ها: 39 34.5%
  • مساوي است

رای‌ها: 9 8.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    113

the dark knight

کاربر سایت
سلام بر دوستان گرامي
غرض از باز كردن اين تاپيك اين بود كه:
اولا: هر كي تو اين بازي مشكل داره تو اين تاپيك ارائه كنه تا توسط دوستان بر طرف شه
دوما: مشكلات خودمو حل كنم
اميدوارم هم كاري كنين
واما مشكل خودم من تو مرحله ي 11 هستم وقراره با اون غول سنگي كه عكسش پايين هست رو به رو شم ولي نمي دونم چه جوري ميشه كشتش هر راهي بلد بودم امتحان كردم ولي فايده نداشت
دفعه ي اولي كه باهاش جنگيدم شانسي انداختمش تو گدازه ها و نمي دونم مرد يا نه خواهشا كمك كنين

945941_20081030_screen006.jpg

يا حق

واما مشكل خودم من تو مرحله ي 11 هستم وقراره با اون غول سنگي كه عكسش پايين هست رو به رو شم ولي نمي دونم چه جوري ميشه كشتش هر راهي بلد بودم امتحان كردم ولي فايده نداشت
دفعه ي اولي كه باهاش جنگيدم شانسي انداختمش تو گدازه ها و نمي دونم مرد يا نه خواهشا كمك كنين
اینجایی که هستی چهار تا در هست که نوبتی باز میشن ... باید با شمشیر اینقدر به غوله بزنی و به عقب برونیش تا از دری که باز شده بیفته پایین.

با سلام
من 10 بار نصب كردم
تو رو خدا كمك كنيد
اين ارور ميده:((
this application has failed to start because d3dx9_39.dll was not found re installing the application may fix this problem

كمك كمك
گرافيك 128 gf توربو كش رم 1 گيگ
دستت همگي درد نكه

با سلام
من 10 بار نصب كردم
تو رو خدا كمك كنيد
اين ارور ميده
this application has failed to start because d3dx9_39.dll was not found re installing the application may fix this problem
كمك كمك
دستت همگي درد نكه

خوش امديد به سايت! اين فايل رو دانلود كن و بريز تو پوشه system 32 تو قسمت c:/windows و حالش رو ببر!

با سلام
من 10 بار نصب كردم
تو رو خدا كمك كنيد
اين ارور ميده:((

كمك كمك
دستت همگي درد نكه
این ارور برای direct x هست شما باید direct x موجود در دی وی دی بازی را نصب کنی تا درست شه

سلام
من توی مرحله اول گیر کردم :biggrin1:
قول مرحله اول رو گشتم . الان گفته 45 تا نور رو باید جمع کنم . من 40 تا رو گرفتم . 5 تا خیلی بالا است نمیدونم چطوری برم اون بالا.
لطفا کمک

این ارور برای direct x هست شما باید direct x موجود در دی وی دی بازی را نصب کنی تا درست شه

بي احترامي نباشه . ولي اين كار بيهودست . فقط يه فايل از فايلهاي دايركتس نيازه . منم همونو دادم ايشون دانلود كنن ...

جواب

سلام بر دوستان عزيز!
مثل اين كه تاپيك خيلي مورد استقبال بوده!

freedomعزيز سلام!خوشحالم كه تو هم به اين تاپيك اومدي! باعث افتخار منه كه تو هم تو اين تاپيك به ما كمك مي كني

و اما x.snip عزيز:لازم نيست كه هر45 گوي رو تو هر مرحله رو به دست بياري اگه دقت كني مي بيني كه تو بايد در مجموع 4 مرحله اول حدود 60 گوي به دست بياري(مخرج كسري كه وقتي هر گوي رو جمع مي كني بالا سمت چپ صفحه نمايش داده مي شه) اين كه تو در مجموع هر 45 گوي رو به دست بياري لازم نيست ولي تا مي توني براي آپگريد هاي بعديت(120-350....)گوي جمع كن

يا حق

freedomعزيز سلام!خوشحالم كه تو هم به اين تاپيك اومدي! باعث افتخار منه كه تو هم تو اين تاپيك به ما كمك مي كني

چي شد؟ ا! افتخار؟ الله و اكبر! اينقدر ما رو بالا نبريد سرمون گيج رفت ها! :biggrin1:
وظيفس . راستي . دارم ميرم بازي رو بگيرم . اونوقت بهتر help ميچلونم براتون! :biggrin1:

.ظيفه‌ي همه ما كمك به هم ديگره ...

چي شد؟ ا! افتخار؟ الله و اكبر! اينقدر ما رو بالا نبريد سرمون گيج رفت ها! :biggrin1:
وظيفس . راستي . دارم ميرم بازي رو بگيرم . اونوقت بهتر help ميچلونم براتون! :biggrin1:

.ظيفه‌ي همه ما كمك به هم ديگره ...
چاكريم! شما بالا تر از اين حرف هايي!
راستي ببخشيد ها ولي شما كه اين بازي رو نداشتي چطوري اينقدر خوب راهنمايي ميكردي ؟به ما بگو شايد به درد ماهم بخوره

بابا ما يه پست بيشتر نداديم ها! اونم مال فايل دايركتس بود كه مختص اين بازي نيست و عمومي هست . بعضي وقتها اين طوري ميشه .
ما چمن شماييم : چاكر و مخلص و نوكر! :biggrin1::love:

در ضمن به من نگيد شما! بگيد تو . بهتره و قشنگتره ...

سلام به همه بچه های گل
من تو یکی از مراح گیر کردم : من پاور سبز رنگ رو ( دو روی دیوار) فعال کردم بعدش مراحلی که مختص او بود رو رد کردم ولی وقتی بر میگردم تا یبام یه پاور دیگه رو مثلا قرمز رنگ رو فعال کنم هنه ی پاور ها خاموش باید چیکار کنم؟؟؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or