Deface شدن سایت

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali

On The Day The Wall Came Down
Administrator
دورد

همانطور که میدونید دیروز ساعت 7 سایت deface شد و حدودا 4 ساعت از دسترس خارج بود.
علت مشکل به وجود آمده باگی در سرور بود که فعلا رفع شده.امیدوارم مشکلات این چنینی دیگه پیش نیاد.

مدیریت بازی سنتر
موفق و پیروز باشید

علی جان اتفاقا همین مشکلو من چند ساعت پیش هم داشتم و نمیتونستم وارد سایت بشم.
منم امیدوارم این مشکل رفع بشه البته شاید ایراد از isp من بوده باشه ولی بنظرم اینطور نیومد چون با چند روش امتحان کردم و نشد.

دورد

همانطور که میدونید دیروز ساعت 7 سایت deface شد و حدودا 4 ساعت از دسترس خارج بود.
علت مشکل به وجود آمده باگی در سرور بود که فعلا رفع شده.امیدوارم مشکلات این چنینی دیگه پیش نیاد.

مدیریت بازی سنتر
موفق و پیروز باشید

این چنین مشکلا پیش میاد دیگه
اینترنته دیگه :D

اینجور مواقع مدیریت سایت معلوم میشه که واقعا گل کاشتید و سایت رو سریع اوردید بالا

سایت هک شده بود دوستان دیفیس نشده بود:دی
والله چیزی که ما دیدیم این بود(البته با جنابK_jal):0wn3d By Stack & Room-Hacker

For any help Stack@hotmail.fr

چی!!

خوب deface کردن خودش یک نوع هک هست
از نوع بی خطر که این امکان رو به هکر میده که یک فایل رو تو سرور قربانی آپلود و ایندکس رو در دست بگیره

در کل این مشکل از هاست بوده و نه باگ در صفحات

جواب این فرانسوی ها هم داده شد

سایت هک شده بود دوستان دیفیس نشده بود:دی
والله چیزی که ما دیدیم این بود(البته با جنابK_jal):0wn3d By Stack & Room-Hacker

For any help Stack@hotmail.fr
deface یعنی اینکه فقط صفحه اصلی سایت با یک عکس عوض شده بود و هیچ حمله ای متوجه اطلاعات و فایل های سایت نشده. که تازه این مشکل هم به خاطر امنیت سایت نبوده و همانطور که ذکر شد به خاطر وجود باگی در سرور پیش اومده.

موفق باشید

deface یعنی اینکه فقط صفحه اصلی سایت با یک عکس عوض شده بود و هیچ حمله ای متوجه اطلاعات و فایل های سایت نشده. که تازه این مشکل هم به خاطر امنیت سایت نبوده و همانطور که ذکر شد به خاطر وجود باگی در سرور پیش اومده.

موفق باشید
عجیبه:confused:من بقیه ی دیفیس هایی که دیده بودم این شکلی نبود...:confused:یعنی چه؟؟من همش به چیزای عجیب برخورد میکنم!!!

بابا يه كم دير تر سايت رو درست مي كردين چون تو اون سايت خزه (... نما ) بدجوري عروسي گرفته بودن ولي الان جو افسردگي بدي اونجا حكمفرماست
خبرنگار واحد مركزي بازي سنتر از سايت .. نما !!

بابا يه كم دير تر سايت رو درست مي كردين چون تو اون سايت خزه (... نما ) بدجوري عروسي گرفته بودن ولي الان جو افسردگي بدي اونجا حكمفرماست
خبرنگار واحد مركزي بازي سنتر از سايت .. نما !!

کلا مسخره کردن شخص یا گروه کار پسندیده ای نیست .حتی اگر چند کاربر در اون سایت مطلبی یا حرفی گفتن شما میتونید با ادامه ندادن بحث هم جلوی کینه بیشتر رو بگیرید و هم شان سایت رو پایین نیارید و البته خطاب به شما نبود و کلی میگم قضیه رو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or