یک سری شخصیت در یک دوره مد نظر قرار میگیرن. کابرها بر اساس علاقه به اونها رای میدن. پس از پایان وقت تایین شده بر اساس تعداد رای آورده شده از این گروه و بسته به مرحله ای که قرار داره چند شخصیت انتخاب میشن و وارد مرحله بالاتر میشن و این روال ادامه پیدا میکنه تا بالاخره یکی از این 128 شخصیت میشه محبوب ترینمن نفهمیدم این کارکتر ها چگونه با هم رقابت می کنند..؟
وقتی فراخوان عمومیه همه میتونن شرکت کننمن درست نفهمیدم
یعنی چه جوری میشه که ما برنده میشیم
من این جوری فهمیدم که ما یک کاراکتر رو انتخاب مبکنیم بعد اگر اون از همه بیشتر رای اورد میره مرحله بعد اگه نه ما از مصابقه حذف میشیم
درسته
بعد این مسابقه واسه کاربرای پرمیومه یا نه همه میتونن شرکت کنن
ببين دوست عزيز...نوشته شده 128 کارکتر باهم رقابت ميکنن..اينجوری نيست که 128 تا تو همون دوره اول همشون تو نظر سنجی باشن...روزه اول مثلاً 8 کارکتر از 128 کاراکتر موجود از سوی مدييران و عضو های تحريريه برای رأی دادن انتخاب ميشن..شما ميای از اين 8 کاراکتری که گزاشتن اونيرو که دوست داری و ميدونی امتياز ميياررو انتخاب ميکنی...اگه کاراکتری که انتخاب ميکنی جزوه تعداد کسانی که اون کاراکتر رو زياد انتخاب کردند باشی ، ميری مرحله بعد...اونجوری نيست که همه کارکترا رو بيان بزارن بعد بگن شما رأی بديد..اگه اونجوری بود که همه يا به msg يا به مارکوس رأی ميدادن..و همه اعضا برنده ميشدنمن درست نفهمیدم
یعنی چه جوری میشه که ما برنده میشیم
من این جوری فهمیدم که ما یک کاراکتر رو انتخاب مبکنیم بعد اگر اون از همه بیشتر رای اورد میره مرحله بعد اگه نه ما از مصابقه حذف میشیم
درسته
بعد این مسابقه واسه کاربرای پرمیومه یا نه همه میتونن شرکت کنن
ببخشيد اگر کاراکتر مورد علاقه من تو این ليست نبود چی؟ مثلا من از کرش خوشم مياد اما اونقدری نه که بخوام شانسم رو روش ببندم که آيا ميره به مرحله نهايی يا نه. ( که بعيد هم ميدونم بره !!)
حالا در این مرحله ها ما مجبوريم از همين اول يکی رو انتخاب کنيم يا ميتونم واستم تا مرحله دوم بعد از بين گروه دوم يکيرو انتخاب کنم. آخه اینجوری که نميشه.!
احیاناً کارشناس مذهبی که در انتخواب کاراکترها نقشی نداشته؟!
ظاهراً کاراکترای Female این وسط بوق تشریف دارن!
من با توجه به این تصویر تبلیغاتی نظرم و گفتم ...
بعدشم شما شانستو روی چی میخوای ببندی!؟
ببين اصلا يک جور ديگه سوال ميکنم
من الان کرش رو انتخاب ميکنم و در این دور اول رای نمياره . مثلا لينک رای مياره با بن. خوب در این مرحله تکليف من چيه؟ ظاهرا ديگه من نميتونم تو مرحله بعدی شرکت کنم درسته؟ خوب اینجوری که نميشه. چون من مثلا کرش رو در برابر مارکوس اصلا آدم حساب نميکنم. !