شما اگه مانیتور رو برای بازی با کنسول هم میخوای اولین مسئله ای که باید در نظر بگیری نسبت تصویر 16:9 هست.
1) داشتن یا نداشتن ورودی HDMI و DVI ربطی به با کیفیت تر یا بی کیفیت تر شدن مانیتور نداره. با استفاده از هر دوی این ورودی ها بالاترین حد رزولِیشن قابل اجراست. ضمن اینکه مدلهای عالی و پر فروش اکثرا هر دوی این ورودی ها رو دارند.
2) سایز مانیتور اصولا ربطی به اذیت کردن چشم نداره. یکی از مزایایی که LCD ها نسبت به CRT ها دارند اینه که دیگه به اونصورت باعث خستگی و سوزش چشم نمیشند .
3)تفاوت محسوسی که ندارند. این LED ها همون LCD هستند که از تکنولوژی LED Backlight به جای ccfl استفاده میکنند که کمی روی کنتراست تاثیر داره در نتیجه عمق رنگ و شفافیت بهتری میده(Blah Blah Blah
) اینا بیشتر تئوریه در عمل تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه!
4)ATI 4870 512 GDDR5 در صورت داشتن یه CPU دو هسته ای مثلا e7400 و 2تا4 گیگ رم راحت میتونه تقریبا همه بازی ها رو روی رزولِیشن 1080*1920 با آخرین تنظیمات روی نرخ فریم ریت 30 تا 40 فریم اجرا کنه. برای اطمینان میتونی بنچمارکهاش رو هم چک کنی.
هم به شما و هم به progamer توصیه میکنم اینجور مانیتور ها رو انتخاب کنید .
مدل
Samsung XL2370
LED ـه دارای ورودی های DVI-I/HDMI/Optical Out/Audio out نسبت تصویر 16:9
یا اینکه خیلی کیفیت عالی داره برای کنتراست داینامیکش یه چیز مسخره ای اعلام کردند (که معمولا سامسونگ اینکارو زیاد انجام میده!)MEGA DCR (5,000,000:1) ! تو خود لابراتورهای Cnet دقیقا 1,008:1 برآورد شده! یه مانیتور با این سایز نمیتونه کنتراستش از 1000 تجاوز کنه
کلا این چیزای تئوری برای شیره مالیدن سر خریداران محترم هست!
مانیتور فوق العاده ایه همه نقدهاش مثبت بوده Cnet هم ازش تعریف کرده حتی از بهترین مدلهای Dell مثل Dell SP2309W یا Dell S2409Wهم کمی بهتره!
تو بازار ایران موجوده قیمتش بین 280 تا 300 هست.
LG W2261VP یا LG W2261V
چند ماه پیش اکثر دوستان و حتی خودم این مانیتور رو انتخاب کردند.
نسبت تصویر 16:9 ورودی های HDMI, D-Sub, DVI-D
کنتراست داینامیک 1:20000
قیمتشم مناسبه فعلا 230 تومان ـه فعلا در بازار کشورمون کمیاب شده
اینم اضافه کنم مدل W2261V تولید قطع شده فعلا W2261VP فقط تولید میشه .
یه مورد خنده دار راجب این مانیتور پیش اومده بود فکر کنم اگر بدونید بد نباشه
سایت digitalversus به دلیل اینکه پنلهای LG-Philips مدل W2261V ـی که به این سایت برای تست ارائه کرده بودند با مدلهایی که در بازار به فروش رسیده تفاوت داره یک ستاره ازش کم کرده .
http://www.digitalversus.com/news_id-8375.html
در واقع این مدل در دو نوع پنل تولید میشده. جدا LG کلاهبرداری جالبی انجام داد....
خوبه بد نیست! مدل XL2370 مناسبتره.
احتمالا به خاطر داشتن اسپیکر به این مانیتور توجه کردی
پاسخگویی به تصویر 8 میلی ثانیه بدون ورودی DVI و قیمت حداقل 200 تومان گرانتر از W2261VP فکر نمیکنم انتخاب مناسبی باشه.