پرسش و پاسخ در ارتباط با مسابقات Character Battle بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ضمن تشکر از مدیریت محترم بازی سنتر.ایده بسیار جالبی بود.
ولی من فکر نمیکردم Solid Snake انقدر محبوب باشه!!!
کاراکترهای Niko Bellic,Marcus Fenix,... هم میتونستن تو فینال باشن.
وای خدا مُردم از خنده =))
کارکتر های که هنوز 2 سالشون نشده و هیچ شخصیت پردازی ندارن(به قول بچه ها رسما از بوته به عمل اومدن :دی) رو داری با Snake که 20 ساله تو بازی های مختلفی ظاهر شده و شخصیت پردازی بسیار عمیقی داره مقایسه میکنی ؟ :)

به نظر من نیکو بلیک و اسنیک در یه حد بودن .

ولی الطیر چرا حذف شد ؟ اون که دو سه سالی بودش :D

ولی الطیر چرا حذف شد ؟ اون که دو سه سالی بودش :D

ولمون کن ترو خدا...
من پیشنهاد میکنم سال دیگه اگه مسابقه برگزار شد اسنیک و بیگ باس رو اصلا تو مسابقه نذارید که ذلت مقایسه با این کارکترهای قشنگ رو نداشته باشن :sick:

هی می خوام این آخر کاری چیزی نگم ولی نمیذارید که.

آخرین ویرایش:
نیکو بلیک و اسنیک در یک حد؟ :blink: :huh:
چه جالب!عمر این دوتا شخصیت رو میشه با هم مقایسه کنین!
به هر حال نظرسنجی ـه دیگه!الطائر هم حذف شد!

سلام
ای بابا اسنیک که موهاشو تو آرد سفید نکرده باید قهرمان می شد!!! اونا همگی جایه بچه هاش بودن!!!:) اما خودمونیم خوب شد این مسابقه برگزار شد که همه بفهمن اسنیک همشیه بهترین بوده و بیشترین طرفدار رو داشته!!!! به MGS باز بودن خودم افتخار می کنم!!!!

بعد از بن شدنم این اولین پستم خواستم قهرمانی اسنیک تبریک بگم به دوستدارانmgs

رو چه حسابی :confused:
به اکثر اواتار بچه ها دقت کنید MGS رو میبینید :cool:

از نظر حرکاتشون میگم . نیکو بلیک هم حرکات نظامی بلد بود .

گرچه سری Gta مثل mgs نمیشه . چون هر نسخه یه کاراکتر جدید .

از اینکه اسنیک تونست پوزه 127 کاراکتر رو به خاک بماله در حد مردان آهنین خوشحالم:biggrin1:

وای خدا مُردم از خنده =))
کارکتر های که هنوز 2 سالشون نشده و هیچ شخصیت پردازی ندارن(به قول بچه ها رسما از بوته به عمل اومدن :biggrin1:) رو داری با Snake که 20 ساله تو بازی های مختلفی ظاهر شده و شخصیت پردازی بسیار عمیقی داره مقایسه میکنی ؟ :)
جواد جان آخه مساله اينه كه اي دسته از حرفا خنده ندارن. آدم بايد گريه كنه به حال همچين آدمايي:((
-----------------------------
راستي كيوان جان, آقا رضا راست ميگن. خيلي چيزاي باحالي ميزاري....:biggrin1:

به نظر من اسنیک اسطوره ای مجازیه که هرگز مثلش متولد نخواهد شد... دلیلش هم وجود یک خط داستانی قوی بازیه که با احساس بازیباز ارتباط برقرار میکنه
ولی امسال نیکو خیلی زیادن و از یاد خواهند رفت......

جواد جان آخه مساله اينه كه اي دسته از حرفا خنده ندارن. آدم بايد گريه كنه به حال همچين آدمايي:((
ّ بحث نژاد پرستی (:دی) نباشه ولی خوب کسی که 1 ساله اومده تو دنیای گیم جز رای دادن به مارکوس غینیکس و نیکو چه انتظاری میشه داشت ؟ (البته باز 100 رحمت به نیکو یه انگیزه ای به بازی کن میده :دی )
وقتی ترال و لیچ کینگ دور اول و دوم حذف میشن،مکس پین به اون عظمت جلوی Dante خذف میشه وقتی nero میاد بالا ولی 47 حذف میشه اصلا این نظر سنجی از بیخ و بن مشکل داره به خاطر حضور یه سری Casual gamer ، باز خدا رو شکر میکنم که اسنیک یکی از کارکتر های محبوبم قهرمان شد :love:

ّبحث نژاد پرستی () نباشه ولی خوب کسی که 1 ساله اومده تو دنیای گیم جز رای دادن به مارکوس غینیکس و نیکو چه انتظاری میشه داشت ؟ (البته باز 100 رحمت به نیکو یه انگیزه ای به بازی کن میده )
وقتی ترال و لیچ کینگ دور اول و دوم حذف میشن،مکس پین به اون عظمت جلوی Dante خذف میشه وقتی nero میاد بالا ولی 47 حذف میشه اصلا این نظر سنجی از بیخ و بن مشکل داره به خاطر حضور یه سری Casual gamer ، باز خدا رو شکر میکنم که اسنیک یکی از کارکتر های محبوبم قهرمان شد

بحث تا مرحله چند کشوندی؟ همون مرحله اول که Link حذف شد بقیه رو میشد حدس زد :دی

به هر حال Battle جذابی بود ، امیدوارم آخریش نباشه.

با اينكه طرفدار كريتوس بودم ولي قهرماني اسنيك رو به همه ي MْGS بازهاي عزيز و گرامي تبريك مي گم.
آره راست ميگين سابقه ي اسنيك و سري MGS خيلي قديميه. و دقيقا هم به خاطر همين سابقه به اينجا رسيد. نمي دونم شايد اگه كريتوس هم سابقه ي 20 ساله داشت . . .
راستي جايزه ها چي شد؟ (البته به ما كه چيزي نمي رسه:cheesygri)
باز هم از همه ي مديران و تمامي دوستاني كه براي برگزاري اين مسابقه زحمت كشيدند تشكر مي كنم.
به اميد مسابقات جذاب بعدي.
پايدار باشيد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or