والا من خودم فیلم با فرمت mp4ریختم توش...کل فیلم هام شد 6 گیگ...4 به بالا که هیچ 4 به پایینم قبول میکنهسلام. ميخوام يه فيلم بريزم روي فلش كه منتقل كنم به PS3 ولي حجم فايل خيلي زياد بيشتر از٤ گيگ هستش ولي فلش چون فت هستش بيشنر از٤ گيگ رو قبول نميكنه. كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟. (در ضمن تقسيم كردن به چندتا فايل رو هم امتحان كردم جواب نميده). راستی خود PS3 که فت هستش اصلا" 4 به بالا رو قبول میکنه؟
سلام. ميخوام يه فيلم بريزم روي فلش كه منتقل كنم به PS3 ولي حجم فايل خيلي زياد بيشتر از٤ گيگ هستش ولي فلش چون فت هستش بيشنر از٤ گيگ رو قبول نميكنه. كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟. (در ضمن تقسيم كردن به چندتا فايل رو هم امتحان كردم جواب نميده). راستی خود PS3 که فت هستش اصلا" 4 به بالا رو قبول میکنه؟
برو یه برنامه تواینترنت هست به اسم tsmuxer و یه برنامه دیگه هم هست به اسم mkvtovob اینا مخصوص این مدل کارهایی هست که شما میخوایی انجام بدی اینا رو دانلود کن یکم ور برو باهاشون اگه قلق کار دستت نیمد با من مکاتبه کن بهت یاد میدمسلام. ميخوام يه فيلم بريزم روي فلش كه منتقل كنم به PS3 ولي حجم فايل خيلي زياد بيشتر از٤ گيگ هستش ولي فلش چون فت هستش بيشنر از٤ گيگ رو قبول نميكنه. كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟. (در ضمن تقسيم كردن به چندتا فايل رو هم امتحان كردم جواب نميده). راستی خود PS3 که فت هستش اصلا" 4 به بالا رو قبول میکنه؟
توپخونهسلام دوستان....بهترین تعمیر کار حرفه ای تو تهران برای ps3 کجا هست؟؟
دستگاه ما 2 سال پیش بر اثر ضزبه یه قطعش سوخته اون موقع بردیم نکست جن گفت ندارم قطعشو...یه جای دیگه هم
بردیم باز همینو گفت...جایی که تعمیرات فوق تخصصی انجام بدن کجا هست ببریم؟
مشکل ایشون فرمت فت 32 هست ربطی به کنسول منسول نداره داووووش:dوالا من خودم فیلم با فرمت mp4ریختم توش...کل فیلم هام شد 6 گیگ...4 به بالا که هیچ 4 به پایینم قبول میکنه:biggrin1:
به دیویکس هم تبدیل کنه بعضی مواقع حجم میاد پایین ولی نهایتش 3-5% ولی اون برنامه ای که اسم بردم خودشون split میکنن فیلم ها روسلام.
اگر فیلم شما یک فایل بالای 4 گیگ داره اینجوری باید با برنامه های مختلف تبدیل کنه به یه پسوند مثل DVIX تا هم حجمش کم بشه هم کیفیتش پایین نیاد..ولی من بجز فیلم های بلوری فیلم دیگه ای را ندیدم یه فایل بیشتر از 4 گیگ داشته باشه.اگه مجموع فایلهات بیشتر از 4 گیگ باشه بریز رو یه فلاش 16 یا 8 گیگ با فرمت فت بعد راحت کپی کن
بله باید آپدیت کنیدبرای بازی آنلاین باید همیشه به آخرین ورژن آپدیت کنیم؟
چون فیرمور دستگاه من 3.66 هست و امید دارم که بتونم جیلبریکش کنم. به خاطر همین هنوز آپدیتش نکردم.
جواب سوال اولت ..خوب به کنسول نگاه کن زیرش و روش ببین زیاد خط و خش نداشته باشه جایه پیچ ها را نگاه کن که مبدا باز نشده وقتی دستگاه روشن هست توجه کن دور فن نره بالا چون اکثر بعدها این گونه دستگاه ها خراب میشوند.سلام دوستان!
1.برای خرید یه ps3 دست دوم (موقع خرید) باید به چه چیزایی توجه کنم؟(که نندازن بهم!)
2.راهی هست واسه مطمئن شدن از باز نشدن کنسول؟(تعمیری؟)
3.ps3 fat 40 الان چقدر خرید و فروش میشه؟(ذسته دوش)
1-نه مشکلی نداره میتونی برای هر کشور و ریجنی که دوست داری بسازی ولی محدودیت تعداد داری یعنی بیشتر از 16 تا اکانت نمیشه تو 1 دستگاه ساختسلام
چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر کسی راهنمایی بکنه
1 - دستگاه من ریجن 2 هستش و اکانت PSN من برا آمریکا . اشکالی به وجود میاره ؟
2 - راجعبه ریجن بازی ها اطلاعات میخواستم . ( چه فرق هایی بین ریجن های مختلف هست و من کدوم را تهیه کنم برام بهتره نسبت به دستگاهم و PSN )
3 - کد بازی ها چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟ از کجا این کدها را میشه تهیه کرد؟
بسیار عالی توضیح دادی حامد جان1-نه مشکلی نداره میتونی برای هر کشور و ریجنی که دوست داری بسازی ولی محدودیت تعداد داری یعنی بیشتر از 16 تا اکانت نمیشه تو 1 دستگاه ساخت
2-بازی ها فری ریجن هستن ولی تجربه نشون داده ریجن 2 تو ایران بهتر عمل میکنه طرفداراشم زیاده چون پینگ ما با اروپا بهتره به خاطر همین ریجن 2 بخری بهتره
3-کد بازی یه redeem code هست که به همراه بازی داده میشه اگه کد آنلاین باشه باید واردش کنی تا بتونی آنلاین بازی کنی اگه کد دانلود باشه با وارد کردن کد اون میتونی یه سری محتویاتی دانلود کنی کد آنلاین تو استور هست ولی کد های دیگه فقط تو قاب بازی هستش
1-نه مشکلی نداره میتونی برای هر کشور و ریجنی که دوست داری بسازی ولی محدودیت تعداد داری یعنی بیشتر از 16 تا اکانت نمیشه تو 1 دستگاه ساخت
2-بازی ها فری ریجن هستن ولی تجربه نشون داده ریجن 2 تو ایران بهتر عمل میکنه طرفداراشم زیاده چون پینگ ما با اروپا بهتره به خاطر همین ریجن 2 بخری بهتره
3-کد بازی یه redeem code هست که به همراه بازی داده میشه اگه کد آنلاین باشه باید واردش کنی تا بتونی آنلاین بازی کنی اگه کد دانلود باشه با وارد کردن کد اون میتونی یه سری محتویاتی دانلود کنی کد آنلاین تو استور هست ولی کد های دیگه فقط تو قاب بازی هستش
شما دیگه چرا با 700 تا پست یه نگاه به تیتر تاپیک بندازی نوشته غیر از کپی خوردوستان واسه خرید کنسول PS3 Slim نو یا دسته دوم کپیخور به چه نکاتی الان باید توجه کرد؟
مثلا رجیون مهم هست؟یا اینکه همه کپیخور ها مثل هم هستند یا خوب و بد داره و .....
ممنون میشم کامل راهنمائی کنید.
مرسی.
داستان هر قسمت مربوط به همون قسمته و میتونی با بازی نکردن قبلی ها بری شماره های جدید تر رو
شما دیگه چرا با 700 تا پست یه نگاه به تیتر تاپیک بندازی نوشته غیر از کپی خور
لازمم نیست صفحه رو تکون بدید ها به خدا اگه اون قسمت آبی رنگ پنجره فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر رو ببینید نوشته به غیر از مسائل کپی خور
داستان هر قسمت مربوط به همون قسمته و میتونی با بازی نکردن قبلی ها بری شماره های جدید تر رو
ولی
یه سری اتفاق ها و چیز ها بعد از بازی اول ادامش به بازی دوم کشیده میشه و بعد به بازی سوم (خیلی زور زدم اسپویل نشه) بهتره از نسخه 1 تهیه کنی همین وحید دوست عزیزمون میتونه برات تهیه کنه باهاش هماهنگ کن بهت میده نیازی هم نیست آکبندشو تهیه کنی خیلی ها بازی دسته 2 میخرن با قیمت خیلی مناسب