اقایون محترم علت مولتی نشدن MGS 4 مناسب نبودن موتور بازی بوده. فکر کنم اینو توی یکی از پادکست های کونامی گذاشته بودند اون هم بعد از معرفی Rising وگرنه 1-2 سال بعد از عرضه بازی روی PS3 باید مولتی می شد. حالا هی بیاید بگید مولتی نمیشه. یک دلیل بیارید که این بازی انحصاری باید باشه ؟ دلیل منطقی البته. کسی عاشق چشم و ابروی سونی نبوده که همه دنبال پول هستند مثلا کونامی میاد از خیر چندین میلیون نسخه بگذره ؟
بخاطر همين تو شادو موزس اتاكان می گفت ديسك رو عوض كن و بعد از بلوری تعريف می كرد؟:biggrin1:
حتما تو نسخه 360 اينجا اتاكان می گفت ديسك چهارم رو بذار و روی نسخه 360 هستيم الان
بله من و بقیه کاربرها نمیدونیم متال گیر چیه و فقط شما میدونین. خدای متال گیر تو دنیا فقط شما هستید.
بخوام رو اعصابت راه برم قشنگ بلدما!شما و بقيه كاربرها؟لول...
برادر من عزیزه من الان این دلایلی که ذکر کردی چه ربطی به انحصاری بودن mgs داره؟! چون ساختار كنسول و PC با هم فرق می كرد و به همين دليل گرافيكشون با هم زمين تا آسمون تفاوت داشت میخوای بگی mgs2 تماما انحصاری سونی بوده؟! آخه چه ربطی داره ؟!:biggrin1:
.
من mgs1 رو گفتم شما ربطش دادی به mgs2 كه توضيح دادم قضيه نسخه PC و XBOX ـش چی بوده.خواهشا جوری حرف نزن كه انگار با بچه طرفی!
خودت جواب خودت رو دادی. زمانی میتونی بگی فلان نسخه انحصاری سونی بوده که یه نسخه کاملا جدید ازش ساخته بشه نه اضافاهات.
از کی تا حالا محتویات جدید میشه یه بازی کاملا جدید؟!:biggrin1:
بعضی از منتقدا نسخه جداگانه می دوننش.Substance شماره سوم هم كه می دونم نمرات جداگانه تو متا داره.
من بر عکس شما همیشه سعی میکنم با واقعیت کنار بیام. چه خوب باشه چه بد... کاری ندارم مایکروسافت فلان اشتباه رو کرده یا سونی... همیشه سعی کردم با واقعیت کنار بیام.
اینکه MGS از اول یه عنوان مولتی بوده تقصیر من چیه؟! اصلا فرض بر این میگیریم MGS1 و 2 اصلا برای PC منتشر نشده. خوب حالا که کالکشن داره واسه ایکس باکس میاد تقصیره من چیه؟! اینکه Rising مولتی هست گناه من چیه!؟
شما که استاد متلک انداختن هستید تا جایی که تونستید بهم تیکه انداختید... بعد حالا به جای اینکه من شاکی باشم شما شاکی هستید؟! من چیزی که دارم میبینم رو میگم. واقعیت رو میگم. اما شما متاسفانه از رو احساس دارید پست میدید. چرا!؟ چون بازی مورد علاقتون انحصاری نیست... خواهشا یه خورده منطقی فکر کنید! اینقدر از رو احساس پست نزنید!
بله نسخه PC ای وجود نداره. کالکشن هم انحصاری سونی هست. RISING هم همینطور. MGS5 هم 100% ماال سونیه. چون ارث پدریشه. اصلا شما بگو ماست سیاهه ما میگیم چشم!:biggrin1: فایده نداره بحث کردن با شما...
آنونس بازی توسط مجله رسمی PS بوده،شما خدا رو هم برای من بياری 1-0 به نفع منه تا اينجا.
ضمنا نسخه PC خيلی وقته كنسل شده و پيش خريدش جمع شده.
شما بشين بازی مورد علاقه ات رو كه خيلی دوستش داری رو بهش با يه دانلود كردن احترام بذار و بعد با كيبرد متال گير بازی كن،Dream on...
خوب اینو الان قاطی کردی کلا... اصلا یه کلمه از SC نیاورده بودم. قبول دارم از رو فشار زیاد این خبره... درکتون میکنم.
بله فشار زياده چون فرق نمراتشون فاحشه و معلوم كدوم مقلده كدوم مادر سبك مخفی كاری.خودتم لو دادی كه فنش هستی و اومدی فن های متال گير رو اذيت كنی.
خدا بیامورزتش اون تریلر که مال سال... فعلا که کامینگ سون هست هنوز بازی نیومده و مدت هاست هیچ نمایشی ازش بیرون نیومده بازی رو له کردین... حداقل صبر کنید یه نمایش کاملی ازش بیرون بیاد بعد علیهش جبه بگیرین...
پس اون تريلر گيم پلی چی بود نشون می داد رايدن دشمنا رو می كشه و هندونه قاچ می كنه با شمشير؟
بله حرف ما بدون سند و مدرکه و حرف شما دارای منطق و مدرکه... میگم تو این سایت فقط شما راست میگید بقیه دروغ میگند. بقیه حرف تون هم همه تکراری و بی پایه و اساس هست...
متا بقال سر كوچه س و شما يه نفر دانای كل؟ای بابا...
شما باز رفتید خونه اول که... همین که کویجما رو آدم حساب نمیکنید برام کافیه... بعید میدونم تا حالا نسخه از MGS رو برای 10دقیقه بازی کرده باشین.
ياد استدلال های همكلاسی های دبستانيم افتادم...اينجور جواب دادن خيلی به ضررتونه چون می دونم می گم.شما خودت انقدر كوجيما رو آدم حساب می كنی كه بازیش رو ترجيح می دی با موس و كيبرد بازی كنی ماشالا!!!
بعد شما كه ترول نيستيد و پرو تشريف داريد اين جواب 6 تا سوال من رو حتما می ديد(ظرف 24 البته!) :
1-تو MGS1 روسری اسنايپر ولف به چه درد می خورد و قبل از باس فايت منتيس مريل رو كجا می شد پيدا كرد؟
2-تو MGS2 اسباب بازی RAVEN رو كجا می شد پيدا كرد؟
3-تو MGS3 چطور می شد يونيت اسلات رو بدون آلارام زدن تمامشون رو بيهوش كرد؟
4-تو MGS4 چطور می شد از بيوتی ها عكس گرفت؟
5- تو پرتابل اپس چطور می شد ايوا رو ديد؟
6-تو PW چطور می شد تانك يونيت ها رو بدون آلارام زدن و كشتن يه نفر از پا درآورد؟
آقای فن! این همه بحث کردین آخرش اومدین این پست رو دادین؟! اگه تا دو دقیقه پیش شک داشتم الان دیگه مطمئن شدم که قصدتون فقط ترول کردن و اسپم دادنه... راه های دیگه ای هم برای افزایش تعداد پست ها وجود داره...
ببین دوست عزیز شما یکی از فن های دو آتیشه سونی هستید قبول.تو خواب و رویا و تبهم به سر می برید قبول! ملت رو گیر میارید و حرف های بی پایه و اساس میزنید قبول! ولی شما حق توهین کردن به من یا دیگران رو ندارید! چرا دارید از واقعیت فرار میکنید!؟ واقعا کل حرف شما یه مثقال هم ارزش نداره چون فقط فن بازی الکیه... نتیجه کلی که میشد از حرف های شما گرفت همینه... شما جوابی برای گفتن نداشتید چون تمامی جملاتی که با دلیل و مدرک نوشتم رو تفره رفتید به گونه دیگه ای جواب دادید.
شما داری از واقعيت فرار می كنی...OPM بازی رو آنونس كرده نه OXM...اگه قرار بود مولتی باشه OPM براش تره هم خرد نمی كرد،در مورد شماره های قبلی هم توضيح دادم+ويكی پديای بازیا رو حتما بخون و اينم كه مولتی شدن بعد يه نسل به درد می خوره يا نه درموردش منطقی فكر كن...
شما هم كه ماشالا ويكی پديا،متا،GR و هر چی كه بيارم برات رو رد می كنی...
سازنده كريم خان زند هم می گفت بازيم شاهكاره.آخه چه ربطی به گفته كوجيما داره عزيز من؟منتقدا نمره و ارزش بازی رو تعيين می كنن...
کلا حوصله بحث کردن با شما رو ندارم چون به من یکی و خیلی از کاربر های دیگه هم ثابت شده که میزان سطح فکریتون چه قدره... توصیه میکنم یک قبل پست دادن یه تحقیقی بکنید تا اینجوری پشت سر هم سوتی ندید.
اینم آخرین پست من در این زمینه است.
شب خوش...
MGS5 مولتی هم باشه سونی حتما در آينده باز متال گير انحصاری در نظر می گيره،خيالت راحت باشه.
ضمنا اينكه من چه طرز تفكری دارم به خودم مربوط می شه...سطح فكریت الان از تعصب و كينه اس، نه از روی عشق بازی كردن مثل من،فن متال گير هم به هيچ وجه نيستی...
واقعا برات متاسفم كه خودتم می دونی و ميای اينطوری به من تيكه می ندازی...
اطلاعاتتم از متال گير پايينه چون فنش نيستی.
با يه دست نمی شه دو تا هندونه برداشت...يا فن متعصب متال يا فن متعصب اسپلينتر سل...يه كدوم اونم از روی علاقه.
من كسيم كه چهارساله تو اين فروم هستم و می دونم كی چه زمانی آب خورده.و جوری حافظه ام قويه كه می تونم از پست های يه سری بلاگ بزنم اصلا اينجا رو به كل فراموش كنن.شما مدتها آواتارت سم فيشر بود و كاملا با متال گير لجی.و كارت ترول كردن مخفی متال گيره.
منم باهات يه مدت رفيق بودم فكر كنم يادت بياد ولی سر متال گير ديگه دوست و رفيق نمی شناسم.
كاربرهای ديگه ای هم كه مثل شما باشن برای من نظرشون پشيزی ارزشی نداره،عزيز من مردونه بگو بدم مياد،چرا ارزش بازی رو پايين مياری؟

شما از آواتارت معلومه واقعا فنشی و شرمنده!شرمنده كه بحث رو به اينجا كشيدم،اين دوستمون مجبورم كرد و خودشم می دونه.
الان فكر كنم حسابی حال داد رفتم سر اصل مطلب

اينم بگم كه من اصلا غير از DA هيچ كدومش رو بازی نكردم چون خوشم نيومد،خواستم تا اين دستمون از روی تعصب بازی های مورد علاقه ديگران رو ترول نكنه.
خدایی خوابم نبرد بخاطر اين پست متعصبانه اش.تا به حال نديده بودم تعصب كسی رو اينهمه كور كنه...
بازم شرمنده شمام...