Halo: Combat Evolved Anniversary

ترخدا انیمیشن های بازی رو درست کنند :(( مثل هیلو ریچ کنند سری هیلو از لحاظ انیمیشن همیشه تو باقالی بوده ...

ولی عجب چیزی شده لعنتی خیلی س...سی شده خدایی :دی.

این بازی اگه یه 4 یا 5 میلیون بفروشه ها، این HD ها از این به بعد تیریپ این میشند نه فقط پورت باشن. :دی.

این رو فکر کنم کلا از اول بازسازی کردن چون امکان نداره با یک HD کردن ساده گرافیک اینقدر تغییر کنه..!

حالا کی گفته که اینا فقط hd کردند ؟! اینا خودشون هم گفتن انجین را کاملا آپدیت کردند . فقط اینا گفته بودند که ما بازی را remaster کردیم که غلط کردند و کاملا دروغ گفتند !:دی بازی کاملا Remake شده ! چون تمام مدل سازی ها چه محیط و شخصیت ها عوض شده و حتی سیستم جدید نورپردازی براش اضافه شده با سایه های پویا و حتی فیزیک کاملا بهتر با افکتهای اب جدید با افکتهای انفجار کاملا جدید و.......... حتی بازی از 3d با تکنولوژی اختصاصی خود مایکروسافت بهره مند هست !
اگه قرار باشه به این بگیم remaster دیگه به ramake باید چی بگیم ؟:lol:
من از بعضی دروغ گفتن های سازنده ها بدم میاد حالا نمیدونم این 343 چه اسراری داشت که بگه این بازی remaster من نمیدونم ؟

من یه سوالی دارم . میدونم شاید خیلی ربطی به تاپیک نداشته باشه :
توی شماره ی 3 یک پدیده ای داشت به اسم Dual Wielding !
halo-3-3.jpg
300px-Dual_Wielding_Header.jpg

میخواستم بدونم چرا توی Reach این قابلیت ـو برداشتن ؟
و این شماره این قابلیت ـو داره ؟

نه هیلو 1 نداره.
این قابلیت تو هیلو 2 وارد شد و تو هیلو 3 هم کاملترش کردن. ولی دیگه تو ODST و Reach برداشتن. توجیه داستانیش اینه که اسپارتان III ها و ODST ها در حد اسپارتان II ها و مسترچیف شاخ نبودن که راحت این کارو بکنن
biggrin1.gif
ولی دلیل واقعیش اینه که کلا یه مقدار لوث شده بود و بعضی اوقات هم تو مولتی پلیر، طرف مقابل خیلی بیش از حد قوی میشد. از طرفی هم میخواستن به گیم پلی هیلو 1 نزدیک بشن و اینو برداشتن.

کلا هم بانجی عادتشه که هر شماره رو نمیاد عین قبلی بسازه و حتما یه تغییراتی توش ایجاد میکنه تا نگن همون بازی قبلی رو عرضه کرده.

ممنون .

آخرین ویرایش:
من یه سوالی دارم . میدونم شاید خیلی ربطی به تاپیک نداشته باشه :
توی شماره ی 3 یک پدیده ای داشت به اسم Dual Wielding !
halo-3-3.jpg
300px-Dual_Wielding_Header.jpg

میخواستم بدونم چرا توی Reach این قابلیت ـو برداشتن ؟
و این شماره این قابلیت ـو داره ؟

نه هیلو 1 نداره.
این قابلیت تو هیلو 2 وارد شد و تو هیلو 3 هم کاملترش کردن. ولی دیگه تو ODST و Reach برداشتن. توجیه داستانیش اینه که اسپارتان III ها و ODST ها در حد اسپارتان II ها و مسترچیف شاخ نبودن که راحت این کارو بکنن:دی ولی دلیل واقعیش اینه که کلا یه مقدار لوث شده بود و بعضی اوقات هم تو مولتی پلیر، طرف مقابل خیلی بیش از حد قوی میشد. از طرفی هم میخواستن به گیم پلی هیلو 1 نزدیک بشن و اینو برداشتن.

کلا هم بانجی عادتشه که هر شماره رو نمیاد عین قبلی بسازه و حتما یه تغییراتی توش ایجاد میکنه تا نگن همون بازی قبلی رو عرضه کرده.

هیلو 1 رو یبار دوباره رفتم بعد از چند سال و جالبش اینجا بود برام که بعضی محیط هاش خیلی شبه به هیلو 3 بود !
کاش اون مرحله که با این رباطه میره دنبال اون یه حالت کلیدی داره مثل این که رو یکم تغییرش بدن هیچ نمی دونی که کجایی فقط هرجا اگلا امدن یعنی داری درست می ری :دی

یه Wallpaper زیبا از بازی:دی

HCEA_1280x720.jpg

1080p
یعنی چی آدم میتونه بگه جز اینکه شاهکاره این عکس فردا میرم پوسترش کنم بزنم رو دیوار کیفش ببرم :d ولی واقعا جالبه نصفش گرافیک 10 سال پیشش هست نصف دیگه نسخه ریمیک/ریمیستر کار بشدت جالبی بود این 343 داره 100% دل طرفدارا ها میبره :x
راستی این شباهتی با کاور The Lord of the Rings: Conquest داره

یادمه دوره ی راهنمائی بودم که نسخه اول رو یه روز بعد از مدرسه رفتم خریدم خودم نمیدونستم که چه گیمی خریدم دقیقا :d! عصر که اومدم خونه و بازی نصب شد پای pc بودم تا حدودای 3,4 صبح که بازی تموم شد بکوب داشتم بازی میکردم یادش بخیر هنوز مزش زیر زبونمه :x ,ولی این وسط جای نسخه 2 بازی یه کم خالیه ما هم هنوز قسمت نشده بازیش کنیم :-s

یادمه دوره ی راهنمائی بودم که نسخه اول رو یه روز بعد از مدرسه رفتم خریدم خودم نمیدونستم که چه گیمی خریدم دقیقا :d! عصر که اومدم خونه و بازی نصب شد پای pc بودم تا حدودای 3,4 صبح که بازی تموم شد بکوب داشتم بازی میکردم یادش بخیر هنوز مزش زیر زبونمه :x ,ولی این وسط جای نسخه 2 بازی یه کم خالیه ما هم هنوز قسمت نشده بازیش کنیم :-s
قسمت 2 الان واسه PC هست ولی نصف بیشتر یعنی 90% مشکل کرک دارند من خواستم بعد عمری برم دوباره شماره 2 بازی کنم نشد که نشد :| ایکاش نسخه 2 را هم ریمیک کنه 343 بیشتر دوست بداریم :d

We made a Remaster !! :|

این الان کجاش ریمستر ـه ؟! ماشالله همه چی رو که از نو ساختن این که بیشتر شبیه یه Remake ـه تا یه گیم HD و کمی پولیش شده :دی حالا چه اصراری ـه به همچین چیزی Remaster بگن خدا داند ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or