این رو فکر کنم کلا از اول بازسازی کردن چون امکان نداره با یک HD کردن ساده گرافیک اینقدر تغییر کنه..!
نه هیلو 1 نداره.
این قابلیت تو هیلو 2 وارد شد و تو هیلو 3 هم کاملترش کردن. ولی دیگه تو ODST و Reach برداشتن. توجیه داستانیش اینه که اسپارتان III ها و ODST ها در حد اسپارتان II ها و مسترچیف شاخ نبودن که راحت این کارو بکننولی دلیل واقعیش اینه که کلا یه مقدار لوث شده بود و بعضی اوقات هم تو مولتی پلیر، طرف مقابل خیلی بیش از حد قوی میشد. از طرفی هم میخواستن به گیم پلی هیلو 1 نزدیک بشن و اینو برداشتن.![]()
کلا هم بانجی عادتشه که هر شماره رو نمیاد عین قبلی بسازه و حتما یه تغییراتی توش ایجاد میکنه تا نگن همون بازی قبلی رو عرضه کرده.
نه هیلو 1 نداره.من یه سوالی دارم . میدونم شاید خیلی ربطی به تاپیک نداشته باشه :
توی شماره ی 3 یک پدیده ای داشت به اسم Dual Wielding !
![]()
![]()
میخواستم بدونم چرا توی Reach این قابلیت ـو برداشتن ؟
و این شماره این قابلیت ـو داره ؟
wow...عجب چیز خفنیهیه Wallpaper زیبا از بازی
http://halo.xbox.com/Content/assets/en-us/blog/TheHaloBulletin/9.21.11/HCEA_1920x1080.jpg
یه عکس گذاشتن یه کتاب حرفه توش.
343 هم از این کارهای هنری بلده ؟
,ولی این وسط جای نسخه 2 بازی یه کم خالیه ما هم هنوز قسمت نشده بازیش کنیم 
قسمت 2 الان واسه PC هست ولی نصف بیشتر یعنی 90% مشکل کرک دارند من خواستم بعد عمری برم دوباره شماره 2 بازی کنم نشد که نشدیادمه دوره ی راهنمائی بودم که نسخه اول رو یه روز بعد از مدرسه رفتم خریدم خودم نمیدونستم که چه گیمی خریدم دقیقا :d! عصر که اومدم خونه و بازی نصب شد پای pc بودم تا حدودای 3,4 صبح که بازی تموم شد بکوب داشتم بازی میکردم یادش بخیر هنوز مزش زیر زبونمه,ولی این وسط جای نسخه 2 بازی یه کم خالیه ما هم هنوز قسمت نشده بازیش کنیم
![]()
ایکاش نسخه 2 را هم ریمیک کنه 343 بیشتر دوست بداریم :d
حتما نگاه کنید فقط یکم گرونه