آیا کنسولها سد راه حرکت تکنولوژی Gaming شده اند ؟

شما میای Crysis رو مثال میزنی ولی چندتا بازی مثل Crysis وجود داره که کنسول نتونه در حد PC خوب باشه(از نظر گرافیکی) اونم بعد 6 سال.

عزیز من سازنده ها میلی برای این بهتر بودن PC ندارن !

اگر نه شما فکر میکنی تکنولوژی از 2007 تا 2011 پیشرفت نکرده که Crysis 2 ]مونه حتی کمتر ؟

چرا !

مطمئنا Crytek میتونست دوباره یه جهش عجیب رو ایجاد کنه ولی بازاری که کنسول ها توش به هر دلیلی حرف اول رو میزنند باعث میشه این اتفاق نیفته
از نظر من پیشرفت Steam تنها امید برای جدا شدن PC از بازی های کنسولی هست

آخرین ویرایش:
عزیز من سازنده ها میلی برای این بهتر بودن PC ندارن !

اگر نه شما فکر میکنی تکنولوژی از 2007 تا 2011 پیشرفت نکرده که Crysis 2 ]مونه حتی کمتر ؟

چرا !

مطمئنا Crytek میتونست دوباره یه جهش عجیب رو ایجاد کنه ولی بازاری که کنسول ها توش به هر دلیلی حرف اول رو میزنند باعث میشه این اتفاق نیفته
از نظر من پیشرفت Steam تنها امید برای جدا شدن PC از بازی های کنسولی هست

شما از کجا اینقدر مطمئنی؟
نمیشه که همینطوری یه حرفی رو زد
کدوم تجربه ای که تا الان تو صنعت بازی دیدین این حرفتونو تصدیق میکنه؟

شما از کجا اینقدر مطمئنی؟
نمیشه که همینطوری یه حرفی رو زد
کدوم تجربه ای که تا الان تو صنعت بازی دیدین این حرفتونو تصدیق میکنه؟
داره کرایسیس 2 رو مثال میزنه دیگه.

اصلا به نسخات کنسولی Max Payne 2 و Mafia نگاه کنید. این مشکل جدیدی نیست. کنسولهای یک سال بعد قدیمی میشن، اما پی سی هر چندماه یکبار پیشرفت میکنه.

داره کرایسیس 2 رو مثال میزنه دیگه.

اصلا به نسخات کنسولی Max Payne 2 و Mafia نگاه کنید. این مشکل جدیدی نیست. کنسولهای یک سال بعد قدیمی میشن، اما پی سی هر چندماه یکبار پیشرفت میکنه.

خوب Crysis رو که تو پست اول گفتم قضیش جداست ها هی بگو Crysis
چند تا بازی مثل Crysis هست رو PC که با کنسول تفاوت قابل ملاحظه داشته باشه؟

عنوان تاپیک زده آیا کنسول سد راه Gaming شده اند
جوای 100% منفیه
هر کی میگه آره بهتره به جا Game بازی کردن بره Animation نگا کنه حتی فیلم بهتره چون خود واقعیته

خوب Crysis رو که تو پست اول گفتم قضیش جداست ها هی بگو Crysis
چند تا بازی مثل Crysis هست رو PC که با کنسول تفاوت قابل ملاحظه داشته باشه؟

جوای 100% منفیه
هر کی میگه آره بهتره به جا Game بازی کردن بره Animation نگا کنه حتی فیلم بهتره چون خود واقعیته
Half-Life هردوشون 4 سال بعد از عرضه روی کنسول اومدن.
F.E.A.R یک سال بعد از عرضه روی کنسول اومد.
Mafia که نسخه ی PS2ـش شاهکار قرن هست.
Max Payne 2 نسخه ی PS2ـش شما رو به مرگ راضی میکنه.
Call of Duty قبل از نسخه ی MW همواره نسخه ی کنسولش فرق داشته. جز اونی که اصلا برای کامپیوتر نیومد. تازه MW هم روی کنسول توسط یک قدرت برتر نجات داده شد. نه فیزیک داشت، نه Ambient Occlusion. مسلما AA هم نداشت، با این حساب شما بازهم دو نسخه رو یکسان میدونید؟

بازم میتونم مثال بزنم.

• Like
Reactions: mahi58
آیا کنسولها سد راه حرکت "تکنولوژی" Gaming شده اند ؟
جواب اون سوال مسلما منفیه ولی این سوال ... !!!

نمیدونم حس میکنم کنسولا البته فقط توی این نسل یه مشکل اساسی دارن
یکی از برتری های کنسول به PC از نظر من تاحالا اینبوده که روی PC بازی ای که 1 سال پیش بازی کردی و حتی خوشت هم اومده دوباره بعد یسال وقتی نصب میکنی و بازی میکنی یکم توذوق میزنه ! ولی بازیهای کنسول ها یادمه ماندگار تر بودن وقتی زمان PS2 بازی مال سال 2001 و 2002 رو تا 3-4 سال بعد هم با لذت میذاشتی تو کنسول و بازی میکردی ...
حالا نمیدونم همچین حسی روی PS3 و 360 نیست
اینکه گرافیک روی PC هر ماه پیشرفت میکنه و برای کنسول چندسال تقریبا ثابته هم 100 نمیتونه یه نکته ی مثبت یا منفی باشه ...
درهرحال اینو میخوام بگم که PC و کنسول بهترین زمانشون وقتی بود که هرکدوم مخاطبای خودشونو داشتن و هرکدوم سلایق خاصی رو جذب میکردن ... بازم نه اینکه بگم PC بازا حرفه ای تر و اینان ...
من خودم زمان اوج کنسولا رو به اوج PC ترجیح میدادم .
الان همه چی درهم شده و بخاطر فروش بیشتر کنسولها و اوضاع بد اقتصادی سازنده ها کمتر ریسک میکنن که روی PC هم سرمایه گذاری کنن .

چیزی که مشخصه اینه که در ساخت بازی های زیادی تو این دوره خیلی ملاحضه میشه که اون بازی ها با کنسول ها همخوانی داشته باشن در حالی که همتون میدونید کیفیت بازی ها خیلی بهتر از اینی که الان هست میتونه باشه. ولی بخاطر همون ملاحضات این اتفاق نمیفته.
و فعلا هم نباید انتظار نسل بعدی کنسول ها رو داشته باشیم چون هم خود کنسول ها دارن خوب فروش میرن هم بازی های زیادی برای این کنسول ها در حال ساخته.
در این میون بعضی از شرکت ها که تمرکز اصلیشون روی PC هست اگه بتونن فاصله با کنسول ها رو خیلی زیاد کنن اونوقته که میشه گفت فاتحه این نسل از کنسول ها خوندس.
بله کنسول ها سد راه تکنولوژی گیمینگ هستن ولی این قضیه کلیه و در اینده (نسل بعد کنسول ها) هم با این مشکل روبرو هستیم چون کمپانی ها که هر سال نمیتونن کنسول جدید بیرون بدن.

Half-Life هردوشون 4 سال بعد از عرضه روی کنسول اومدن.
F.E.A.R یک سال بعد از عرضه روی کنسول اومد.
Mafia که نسخه ی PS2ـش شاهکار قرن هست.
Max Payne 2 نسخه ی PS2ـش شما رو به مرگ راضی میکنه.
Call of Duty قبل از نسخه ی MW همواره نسخه ی کنسولش فرق داشته. جز اونی که اصلا برای کامپیوتر نیومد. تازه MW هم روی کنسول توسط یک قدرت برتر نجات داده شد. نه فیزیک داشت، نه Ambient Occlusion. مسلما AA هم نداشت، با این حساب شما بازهم دو نسخه رو یکسان میدونید؟

بازم میتونم مثال بزنم.

کاملا حق با شماست
این بازیهایی که مثال زدی نه تنها در حدواندازه Crysis (در مقایسه با سال عرضه و بازیهای دیگر) بلکه سرتر هم بودن
در ضمن این MW هم بازم Version پی سپش خیلی بهتر بود و کلا بازی تو کنسول نیست که برتری نسبت به بازیهای Pc از نظر گرافیک داشته باشه(همینطور تو همه بازیهایی هم که برا کنسول و هم برا Pc اومده همیشه بهترین از نظر گرافیکی Pc بوده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or