Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و بازم یک چیز دیگه! :d قضیه چیه که امروز قسمت 496 وان پیس 720P اومده ؟ :d مگه معمولا YIBIS چهارشنبه نمیداد بیرون ؟ :d

720 فقط مال yibis نیست، وان پیس n تا فن ساب داره که از 2-3 ساعت بعد از ریلیز فانیمیشن
(که هاریبل ساب ریپ شدشه میزاره) کیفیت 720 رو به دست مصرف کننده می رسونن:d.
یه چندتایی شونُ برات می ذارم:
FUNiSUB
kenpai
shin-nakama
a-sub
yonko-fansub
این یونکو رو نمی دونم همون یونکوی قدیمی باشه که قسمت های اولُ ساب میزدن=((، یا نه. اما قسمت 495 رو ازشون گرفتم، کیفیتش خوب بود:x.

آخه معمولا روز اول فقط از هاریبل ساب میزاشتن که اونم 720P نمیزاشت! تا 4شنبه هم لینک دیگه ای نمیزاشتن :d
نمیدونم قضیه چی بود این هفته از جاهای دیگه گزاشتن :d
FMA : BH هم تموم شد!
برم 496 رو ببینم :d

مثل اینکه این وسط فقط من خیلی احساساتی ـم :d

ناروتو شیپودون و وان پیس
سر مرگ آسوما صورتم خیس خیس شده بود :d نمیدونم چرا خیلی ازش خوشم میومد! d به قول شهاب شده بودم کرونا :d گارا هم که پیرزنه زندش کرد(اسمش رو یادم نمیاد! خیلی وقت گزشته :d ) اشک تو چشمام جمع شده بود ولی چون یک نفر توی اتاقم چرخ میزد با تمام وجود خودم رو کنترل کردم که سرازیر نشه :d
وان پیس هم مرگ اِس خیلی شوکه کننده بود! ولی پدر اسپویل بسوزه که حس و حال این صحنه رو به فنا داد :d

این FMA : BH هم کم کم تموم میشه! میخواستم ببینم چیزی تو این سبک(اکشن و طنز داشته باشه و با احساساتم بازی کنه! :d ) میشناسید ؟ :d
توی دنیای انیمه این 3 تا رو بهم پیشنهاد دادن! :d شما هم اگر به ترتیب بگید کدوم اینا بهتره یا گزینه های دیگه ای تو ذهنتون هست بسیار ممنون میشوم :d

Zero no Tsukaima
Utawarerumono
Full Metal Panic

و بازم یک چیز دیگه! :d قضیه چیه که امروز قسمت 496 وان پیس 720P اومده ؟ :d مگه معمولا YIBIS چهارشنبه نمیداد بیرون ؟ :d

قصه نخور من هم سنگین احساساتی ام :دی فقط 2بار سر همین ناروتو اشکم دراومد:دی
.
تو این 3تا Full Metal Panic رو پیشنهاد می کنم که در سبک خودش غولیِ
و در کنار این ها همچنان Gun Grave رو به نسل جدید پیشنهاد می کنم و gurren lagann رو با توجه به تِمی که تو دنبالشی.

سلام

نگفتین چند قسمته و زیرنویس فارسی داره یا نه .

.

فصل اول = ۲۶ قسمت
فصل دوم = ۱۲ قسمت
.
فکر می کنم فصل اول زیرنویس هم داشت اما دوم رو نمی دونم

واقعآ جای خوشحالی داره که انیمه هم مثل فیلم و بازی بین دوستان جا افتاده و بینش بچه ها دیگه مثل سابق به انیمه یه چیز مسخره و بچه بازی نیست
از اون مهم تر این فرهنگ اسپویلر هست که گویا کم کم داره جا میفته:دی من خودم همه ی انیمه های طولانی رو بیشتر از 100 قسمت (بعضیا 200 :دی) از پخش عقبم و اصلا هم حوصله ندارم که توی هفته بیشتر از یه قسمت ازشون نگاه کنم که برسم:دی
کسی که به انیمه میگه بچه بازی و اینا فقط از روی ناآگاهیه. من خودم قبلا چون بازی ژاپنی زیاد بازی میکردم، چنین فکری نمیکردم ولی خوب هیچ وقت هم فکر نمی کردم یه همچین چیزایی رو تو انیمه پیدا کنم، جوری که حوصله نداشته باشم برم پورتال 2 بازی کنم!!!!:دی
نظرتون رو قبول دارم که بین فرهنگ قدیم (اصیل) و فرهنگ جدید (نوین) فاصله وجود داره ولی نمیشه با این دید، همه چیز رو با یک چوب زد.
یک مثال بزنم، شاید از منظری خیلی بی ربط باشه، ولی من دوست ـش دارم .
منم کارهای قدیمی مثل کنشین رو خیلی دوست دارم و با هیچ چیزی عوضش نمیکنم، ولی در مقابلش تو بعضی از کارهای جدید هم میشه چیزهای خوبی دید که تاثیر قوی روی نگرش ببینده بزاره.
مثلاً همین Clannad و یا Clannad After Story یک کار رومنس بسیار عالی هستش که اگر ببینده عمیق بهش نگاه کنه، هم از لحاظ روان شناسی، فرهنگی و نشان دادن قسمتی از زندگی مردم یک شهر، مشکلات ـشون، خواسته هاشون، آرزوهاشون، شکست ـشون، تلاش هاشون، عشق ـشون، نوع نگرشون و ده ها مورد دیگه، میتونه کار تاثیر گذاری باشه.

مثلاً همین Iroha که میگید سه قسمت اولش بیشتر قشنگ بود و یا Angel Beats چیز های قشنگی رو به تصویر کشید.
درسته. من به صورت کلی گفتم وگرنه قبول دارم که این انیمه ها هم حرفای زیادی دارن. کلا هم همین انیمه های مدرسه ای و ... خیلی مفاهیم عمیق تری نسبت به اکثر سریال ها و فیلم های مثلا بزرگسالانه ی دیگه داره.
این FMA : BH هم کم کم تموم میشه! میخواستم ببینم چیزی تو این سبک(اکشن و طنز داشته باشه و با احساساتم بازی کنه! :d ) میشناسید ؟ :d
توی دنیای انیمه این 3 تا رو بهم پیشنهاد دادن! :d شما هم اگر به ترتیب بگید کدوم اینا بهتره یا گزینه های دیگه ای تو ذهنتون هست بسیار ممنون میشوم :d

Zero no Tsukaima
Utawarerumono
Full Metal Panic
من که گفتم، برو همون فولمتال الکمیست رو ببین. اون قدیمیه.
از این سه تا هم من هیچکدوم رو ندیدم. ولی یه قسمت از اون زیرو نو سوکایما رو دیدم و شدیدا مزخرف به نظر می رسید :دی اصلا هم تو مایه های فولمتال الکمیست نیست. بیشتر شبیه یه ورژن لوس از هری پاتر میخورد باشه و همه ی اینا رو هم از همون یه قسمت فهمیدم :دی

فیلم چهارم ناروتو شیپودن "Naruto Shippūden 4: The Lost Tower" مدتی هستش که 400p اون امده و زیرنویس فارسی هم شده.
من هیچ کدوم از فیلم سینمایی هاش رو ندیدم...اصلا قشنگ هستند و ارزش دانلود و دیدن رو دارند!؟

فیلم چهارم ناروتو شیپودن "Naruto Shippūden 4: The Lost Tower" مدتی هستش که 400p اون امده و زیرنویس فارسی هم شده.
من هیچ کدوم از فیلم سینمایی هاش رو ندیدم...اصلا قشنگ هستند و ارزش دانلود و دیدن رو دارند!؟

فیلم سینمایی های ناروتو مثل فیلر میمونه. داستانش هیچ ربطی به مانگا نداره و کلن ی بخش مفرح برای طرفداران دو آتیشه ناروتویه.
کیفیت 720p و زیرنویس فارسی هماهنگش رو اونور گذاشتن خواستی برو دانلود کن.
این فیلم شماره 4 از نظر کیفیت طراحی و گرافیکی از انیمه و فیلم های قبلی ی سروگردن بالاتره و کشش داستانیش هم خوبه.

نوشته شده توسط parham_safa
سلام

نگفتین چند قسمته و زیرنویس فارسی داره یا نه .
جونم برات بگه فصل اولش 26 قسمته که تا الان زیرنویس هماهنگ با 720p رو پیدا نکردم. یعنی هست ولی با 480p هماهنگه :دی.

فیلم سینمایی های ناروتو مثل فیلر میمونه. داستانش هیچ ربطی به مانگا نداره و کلن ی بخش مفرح برای طرفداران دو آتیشه ناروتویه.
کیفیت 720p و زیرنویس فارسی هماهنگش رو اونور گذاشتن خواستی برو دانلود کن.
این فیلم شماره 4 از نظر کیفیت طراحی و گرافیکی از انیمه و فیلم های قبلی ی سروگردن بالاتره و کشش داستانیش هم خوبه.

اتفاقآ بعضی قسمتها اشاراتی به جاهایی از داستان اصلی میکنه!

من همه قسمتهاش رو دیدم!

اما این آخری یعنی شماره 4 واقعآ قشنگ بود! حرف نداشت

پیشنهاد میکنم ببینید

من که اصلا خوشم نمی یاد :d

فعلاً که Naruto Shippūden 4: The Lost Tower نسخه ی 720P اون رو ندیدم و بعضی جاها که عنوان 720P رو داشت، همون 400P کار تیم Tsuki بودش...اگر 720P ـش بیاد، دانلوش میکنم

FullMetal Alchemist BrotherHood رو شروع کردم (قسمت اولشم) جالب بودش و پتانسیل خوبی داره. فقط با نوع طنزش یک خورده مشکل دارم که فکر کنم سخت بهش عادت کنم.

P.S
کلید دانلود D.Gray-Man رو هم زدم

Ao no exorcist رو کسی دانلود کرده ؟ از انیمه های بهار هست ، میخوام ببینم اتمسفر و جو ـش چطورِ ؟ ارزش دانلود کردن رو داره ؟

وقت کنم یسری نظراتم رو در مورد انیمه های بهاری میدم ، بهترین فصل یکی دو سال اخیر ...

FullMetal Alchemist BrotherHood رو شروع کردم (قسمت اولشم) جالب بودش و پتانسیل خوبی داره. فقط با نوع طنزش یک خورده مشکل دارم که فکر کنم سخت بهش عادت کنم.

خلیل جان سری "فول متال الکمیست" ها در ارتباط با هم هستن ؟ برای مثال منی که هیچ کدوم از سریهاش رو ندیدم میتونم برادر هود رو ببینم ؟

• Like
Reactions: Farh@d
نه این فول متال آلکیمیست با بقیه فرق میکنه، ولی فول متال پانیک با هم ربط دارند :d
اصلا تصمیم بر این شد به جای اینکه یک انیمه ی دیگه شروع کنم بشینم فول متال آلکیمیست که طرح اولیه بوده رو ببینم :d :d :d

Ao no exorcist رو کسی دانلود کرده ؟ از انیمه های بهار هست ، میخوام ببینم اتمسفر و جو ـش چطورِ ؟ ارزش دانلود کردن رو داره ؟

Ao no Exorcist ، تا الان سه قسمت ـش امده (من دو قسمت ـش رو دیدم) تا الان که شروع خوبی داشته و باید دید در ادامه چطور پیش میره.

داستان اون شیطانی و جنگیر ای هستش. قسمت اولش رو ببین اگر خوشت امد، دنبالش کن.

این فصل، از فصل پیش خیلی بهتره...

خلیل جان سری "فول متال الکمیست" ها در ارتباط با هم هستن ؟ برای مثال منی که هیچ کدوم از سریهاش رو ندیدم میتونم برادر هود رو ببینم ؟

جواب این سوال رو بیشتر دوستان مانگا خوان میدونند...ولی چیزی که قبل از دانلود انیمه متوجه شدم، اینکه که شماره اول FullMetal Alchemist زیاد به مانگا وفادار نبوده و بعد از چند قسمت ابتدایی، ماجرای خودش رو جدا پیش میگیره، ولی شماره دوم FullMetal Alchemist BrotherHood وفاداری بیشتری نسبت به مانگای کار داره.

و اما برای دیدن، شماره دوم (BrotherHood) رو میشه جدا از شماره ی اول دید (یک سره شماره دوم رو دید)، کاری که قبل از دانلود این انیمه، دوستان تو این تاپیک بهم پیشنهاد کردند. اینقدر که قبلاً متوجه شدم، خلاصه داستان هایی از شماره اول تو شماره دوم وجود داره که کمبودهای داستانی رو تو BrotherHood برطرف میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or