سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من چند تا بازی رو هارد x360 ریختم وقتی میم بازی کنم(dvd تو دستگاه هست) وقتی بازی رو لود میکنه بعد 1 یا 2 دقیقه می نویسه که Disk is unreadable ولی وقتی همون بازی رو از روی درایو اجرا می کنم و تو هارد نمی ریزم هیچ مشکلی نداره

مشکل از چیه؟؟؟؟

دوباره بازی کردم رفتم Geow2 بازی کردم که قبلا بازی کرده بودم و هنگ کرده بود حول و هوش 1 ساعت اما تصویر یه بار هم فریز نشد
انشالله هم هیدسینک رو میپوشونم و هم 12 ولتش میکنم و همچنین توری رو میبرم :d انشالله دیگه فریز نمیده
اما جالبه کنسول من یه جایی هست که هوا خوب جریان داره ! نمیدونم چرا اینطوری شد !

اینطور که من فهمیدم جاسپر داری، برای جاسپر این کارها لازم نیست.

اینطور که من فهمیدم جاسپر داری، برای جاسپر این کارها لازم نیست.
جاسپر دارم آقا هومن اما نمیدونم واقعا چرا فریز کرد ! دیشب هم باهاش بازی کردم امروز صبح هم 3 ساعت باهاش بازی کردم مثه روز اولش کار میکنه
به نظرتون حالا 12 ولتش کنم یا نه ؟

جاسپر دارم آقا هومن اما نمیدونم واقعا چرا فریز کرد ! دیشب هم باهاش بازی کردم امروز صبح هم 3 ساعت باهاش بازی کردم مثه روز اولش کار میکنه
به نظرتون حالا 12 ولتش کنم یا نه ؟

نه نکن، 12 ولت مال اون Xenon قدیمی ها بود، الان دیگه برای جاسپر و اینا از این کارها نمیکنن، در ضمن صداش هم خیلی زیاده.

آقا من چند وقت پیش دستگاه رو بردم ریبال کردم
حدود دو هفته کار کرد
ولی الان کابل کامپوننت یا vga یا hd رو که وصل میکنم هیچ کدوم تصویر نمیده!!!!(البته hd از روز تعمیر همینجوری بود)

یعنی اگه کابل صدا وصل باشه صدا بازی میاد ولی تصویر نداره!!!

سلام
دوستان یه سوالی داشتم.
من 2 ماه 360 ام رو خریدم.
بعضی وقتا فریز میکنه.بیشتر زمانایی که وسط بازی گاید بتوم رو میزنم .
مشکلی هست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی میتونه راهنمایی کنه:
داشتم بازی میکردم یه دفعه صفحه برفکی شد. از بازی خارج شدم دیسک رو در آوردم دوباره گذاشتم و اجرا کردم همونجوری بود. بازی دیگه رو گذاشتم باز هم همونجوری بود. فقط با خاموش کردن و روشن کردن مجدد کنسول درست میشد. که بعد از یه مدت دوباره صفحه برفکی میشد.به نظر شما مشکل از کجاست؟

سلام یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی میتونه راهنمایی کنه:
داشتم بازی میکردم یه دفعه صفحه برفکی شد. از بازی خارج شدم دیسک رو در آوردم دوباره گذاشتم و اجرا کردم همونجوری بود. بازی دیگه رو گذاشتم باز هم همونجوری بود. فقط با خاموش کردن و روشن کردن مجدد کنسول درست میشد. که بعد از یه مدت دوباره صفحه برفکی میشد.به نظر شما مشکل از کجاست؟
آقا یه باره شد. الان کنسول رو روشن کردم یکی از چراغهاش قرمز شد و چشمک میزد و ارور E74 رو داد. فکر کنم روزگارم سیاه شد. :( حالا به نظر شما بدم درستش کنن یا یکی نو بخرم.

آخرین ویرایش:
درایور

سلام دوستان

من گنسول رو نو خریدم و وقتی دی وی دی بازی درون دراور میزارم و بازی میکنم صداش زیاده و بعضی موقع ها یه صدای تق تق میده...فکر کردم این صدا عادیه تا اینکه یکی از دوستان گفت نباید صدا بده...

یکی هم گفت ممکنه پیچ هاش رو موقع گپی خور کردن خوب نبستن...ممنونم میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان

من گنسول رو نو خریدم و وقتی دی وی دی بازی درون دراور میزارم و بازی میکنم صداش زیاده و بعضی موقع ها یه صدای تق تق میده...فکر کردم این صدا عادیه تا اینکه یکی از دوستان گفت نباید صدا بده...

یکی هم گفت ممکنه پیچ هاش رو موقع گپی خور کردن خوب نبستن...ممنونم میشم راهنمایی کنید

شما بازی رو روی هارد ریختی؟

stonecold سلام یه مشکلی برام پیش اومده اگه کسی میتونه راهنمایی کنه:

آقا یه باره شد. الان کنسول رو روشن کردم یکی از چراغهاش قرمز شد و چشمک میزد و ارور E74 رو داد. فکر کنم روزگارم سیاه شد. :( حالا به نظر شما بدم درستش کنن یا یکی نو بخرم.
خواهشا مارو دریابید. نظر بدین که درستش کنم یا نو بخرم. مادربوردش هم فالکون بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or