BlinD_MasTeR
کاربر سایت
والا جای دیگه ندیدم اینو بپرسم . این برنامه های امولیتور که میگن بازی پی اس 3 رو پی سی میاد چیه قضیش ؟
لطفاً جواب بدیدمن میخوام یه هارد 1 ترابایت اکسترنال برای اسلیم بخرم اگه میشه تک تک ویژگی هایی که باید داشته باشه و ویژگی هایی که نباید داشته باشه رو بگید که یه وقت اشتباه نگیرم (نمیخوام هاب بخرم)
برای اسلیم بدون آداپتور باشه مشکل پیش میاد ؟
ممنون
اقایون میشه یکی یه لطفی بکنه تمام 500 gb های سازگار با ps3 که usb 2.0 7200 rpm هستند رو بنویسید؟ ( واسه اسلیم ) ( بدون اداپتور ) ؟؟
یه سوال دیگه ، الان یه هارد 500 adata اوردم از یکی ، چند تا از بازی های داخل پی اس 3 رو توش ریختم ، و پاکشون کردم از توی پی اس 3 ، حالا اگه بخوام مثلا از خود هارد بازی ها رو اجرا کنم ، چیکار کنم ،؟ ؟؟ چون توی مولتی من ، چیزی از اون بازی ها نیست ولی هارد وصله و توی پوشه ها اگه بری ، هستن بازی ها . ( توی روت هارد هستن )
میشه کمک کنید .
سوال اول رو هم اگه میشه خووب بگین ، چون میخوام بگیرم ، ؟
ممنونتونم
به نطر شما برای PS3 هاردهای با آدابتور (دسکتاپ :3.5 اینچ) بهتر است یا بدون آدابتور (قابل حمل:2.5 اینچ) ؟ البته خودم 3.5 اینچی را ترجیح می دهم <<مقرون به صرفه تر است>>
ار هارد های زیر به نظر شما کدام مناسبتر هست ؟
( البته برای اسلیم و USB 2.0 میخرم )
Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
http://www.digikala.com/default.aspx...Ess-SE-1TB#Tab
Western Digital External My Book Essential 1TB
http://www.digikala.com/default.aspx...EMB-Ess-1T#Tab
Western Digital External My Book Elite 1TB
http://www.digikala.com/default.aspx...B-Elite-1T#Tab
1 - سلاماقایون میشه یکی یه لطفی بکنه تمام 500 gb های سازگار با ps3 که usb 2.0 7200 rpm هستند رو بنویسید؟ ( واسه اسلیم ) ( بدون اداپتور ) ؟؟
یه سوال دیگه ، الان یه هارد 500 adata اوردم از یکی ، چند تا از بازی های داخل پی اس 3 رو توش ریختم ، و پاکشون کردم از توی پی اس 3 ، حالا اگه بخوام مثلا از خود هارد بازی ها رو اجرا کنم ، چیکار کنم ،؟ ؟؟ چون توی مولتی من ، چیزی از اون بازی ها نیست ولی هارد وصله و توی پوشه ها اگه بری ، هستن بازی ها . ( توی روت هارد هستن )
میشه کمک کنید .
سوال اول رو هم اگه میشه خووب بگین ، چون میخوام بگیرم ، ؟
ممنونتونم
من میخوام یه هارد 1 ترابایت اکسترنال برای اسلیم بخرم اگه میشه تک تک ویژگی هایی که باید داشته باشه و ویژگی هایی که نباید داشته باشه رو بگید که یه وقت اشتباه نگیرم (نمیخوام هاب بخرم)
ممنون
لطفاً جواب بدید
مخصوصاً این قسمت رو :
من میخوام یه هارد 1 ترابایت اکسترنال برای اسلیم بخرم اگه میشه تک تک ویژگی هایی که باید داشته باشه و ویژگی هایی که نباید داشته باشه رو بگید که یه وقت اشتباه نگیرم (نمیخوام هاب بخرم)
ممنون
بلخره یکی نگفت برای اسلیم بدون ااپتور بهتره یا با اداپتور
و چند مدل قیمت با ادابتور 1 ترارو بگید ممنون
بلخره یکی نگفت برای اسلیم بدون ااپتور بهتره یا با اداپتور
و چند مدل قیمت با ادابتور 1 ترارو بگید ممنون
یه سوال که شاید مربوط به تاپیک نباشه ولی ممنون میشم جواب بدین
ps3 تا چه حجمی هارد داخلیرو ساپورت میکنه ؟
به نظرتون بهتر نیست جای هارد اکسترنال یه هارد لبتاپی 500 بگیریم براش ؟
بابا چقد سخت میگیرین
فرقشون چیه؟
تو یه سری مدلها کنسول یا رایانه ( یا حالا هر میزبانی ) میتونه با همون کابل یو اس بی برق رو هم تامین کنه ولی از یه ظرفیتی به بعد باید برای تامین برق هارد از آداپتور استفاده بشه
هیچ فرقی هم نداره
شما تشریف ببرین بازار از هر رنگ و مدلی که خوشتون اومد خریداری بفرمایید
اصلا هم به آداپتورش گیر ندین
فقط برای اسلیم یا باید یو اس بی 2 بگیرین یا اگر هم یو اس بی 3 میگیرید هاب هم تهیه کنید .
والسلام