Divinity 2: The Dragon Knight Saga | PC

درود برهمه کسانی که اهل بازی های نقش افرینی هستند .
divinity2-cover.jpg

نسخه دیگری از سری divinity منتشر شد حماسه شوالیه اژدها..نسخه دیگری از سری بازی های زیبا و معروف Divinity بازی اسطوره ای حماسی و تخیلی اکشن نقش آفرینی که به داستان اساطیر باستان باز می گردد
بازی را همون استودیوی معروف Larian Studios ساخته هست . گرافیک بازی خیلی بالاست و خلق شخصیت های بی نظیر مثل تمام باز های نقش افرینی در ان وجود دارد
طبق معمول نبرد ما هیولا ها و اژدها در بازی به چشم می خورد که با استفاده از انواع سلاح وشمشیر ها و جادو ها جذابیت بازی را دو چندان می کند
در بازی کماکان مانند سری قبل تبدیل به اژدها می شوید که این خود در نوع خود بی نظیر هست که فقط در شماره قبلی بازی تجربه کرده بودیم و یکی از بهترین قسمت های بازی هست
پرواز کردن با اژدها بر فراز کوها ودریا ها از نکات جذاب و دیدنی در این بازی هست

آخرین ویرایش:
دقت نکردم چند فریم بود ، این مسئله رزولوشن خیلی رفته روی اعصابم از دیروز تا حالا بازی رو ول کردم تا یه پچی چیزی براش بیاد تا درست بشه بعد بشینم با خیال راحت بازی کنم

-------------------------------------------------------
منم از پارسال با اومدن DA:O بود که جذب سبک نقس آفرینی شدم و بعدش هم رفتم ME 1&2 رو تموم کردم بعدش هم رفتم سروقت The Witcher و اون رو هم تموم کردم

کلا سبک نقش آفرینی سبک خیلی جالبیه

منم از پارسال با اومدن DA:O بود که جذب سبک نقس آفرینی شدم و بعدش هم رفتم ME 1&2 رو تموم کردم بعدش هم رفتم سروقت The Witcher و اون رو هم تموم کردم

کلا سبک نقش آفرینی سبک خیلی جالبیه
بله با شما کاملا موافقم
پارسال همین موقع ها بود که ego draconis امده بود واقعا خیلی جذاب بود فکر نکنم افراد زیادی تونسته باشن تمومش کنند .

البته من چند ماه پیش نسخه قبلی اش رو دانلود کردم ولی اون اصلا فایلاش خراب بود و نتونستم بازی کنم اینم که هر دوتا نسخه رو با هم داره که فعلا اینطوریه و مشکل رزولوشن داره مثل اینکه قسمت نیست ما این بازی رو انجام بدیم

---------------------------------------------

راستی توی پست بالا یادم رفت بگم که الان هم مشغول بازی کردن Fallout New Vegas هستم و کلا بعد از Dragon Age Origins دیدم نسبت به بازی های نقش آفرینی عوض شد و عاشق این سبک شدم

اقا نخرم پس خرابه من رو 1920 در 1080 نتومنم بازی کنم افسردگی میگیرم :d
عزیز انقدر گزینه گرافیکی توی منوی بازی داره که فکر نکنم بتونی به این راحتی ها اجراش کنی
اکه کارت خوب داشته باشی میشه :x
مشکل 1080 هم فکر کنم با پچ حل میشه اخه بازی تازه امده
دز ضمن الان بازی 1680 1050 راحت اجرا میشه

دوستان ببخشید سبک بازی که گفتید نقش آفرینی هست دیگه ، Mass Effect 1&2 همین سبک هست دیگه ؟ Fall out new vegas چی ؟ اونم همین جوریه ؟ آخه من با1&2 ME شدیدا حال کردم اما حالم از فال اوت بهم خورد ...! میخوام ببینم اگه مثل مس افکته که برم بگیرم ...!

دوستان ببخشید سبک بازی که گفتید نقش آفرینی هست دیگه ، Mass Effect 1&2 همین سبک هست دیگه ؟ Fall out new vegas چی ؟ اونم همین جوریه ؟ آخه من با1&2 ME شدیدا حال کردم اما حالم از فال اوت بهم خورد ...! میخوام ببینم اگه مثل مس افکته که برم بگیرم ...!
بله سبک بازی نقش افرینی هست اونم از جه جورش که تا حالا ندیدی :d
حالا بستگی به خودت داره ایا با هیولا کشی و قول کشی با شمشیر وجادو حال میکنی
و ایا دوست داری تبدیل به اژدها بشی وپرواز کنی حتما برو بگیرش

پارسال همین موقع ها بود که ego draconis امده بود واقعا خیلی جذاب بود فکر نکنم افراد زیادی تونسته باشن تمومش کنند .
ما رو هم به لیست کسایی که تونسته بودن تمومش کنن اضافه کنین که پدرم درآمد تا تموم شد.:d

خوشبختانه همین dvdشماره قبلیego draconis را هم گذاشتند .
یعنی بازی دوتا new game داره

بازی قبلی با گرافیک جدیدتر و افکت های بهتر.
وسوسه کننده است ولی من که شجاعتش رو ندارم دوباره برم:d

درضمن در تکمیل عرایضم بگه که کاربران گیم اسپات به بازی امتیاز فوق العاده 8.9 رو دادن
یه دفعه ای رندش کن بگو 9 که این امر نشان از سطح بالای بازی دارد

در کل چه خوشی بگذرانیم با این بازی ما فن های RPG :):d

بنده هیچ حرفی برای گفتن ندارم راجب این بازی وقتی که شماره اولش رو شزوع کردم اصلا فکر نمی کردم که بعد از 2 ماه و نیم اونم وقتی که هیچ والک ترویی ازش نبود بتونم تمومش کنم و اولین بازی RPG بود که تا الان بازی کردم و تمومش کردم . فقط کسانی که هنوز بازی نکردن حتما از قسمت اول شروع کنن چون به قسمت دوم ربط داره .

در سری دوم طبق اعلام سازنده 140 QUEST جدید اضافه شده و به نظرم گرافیکش بسیار چشم نوازتر و شسته رفته تر نسبت به نسخه اولی هست که قبلا بیرون آمده بود .
اما در این سری و در هر دونسخه از همان موتور اما جدیدتر بهره گرفته شده که نورپردازی وسایه زنی خیلی خوبی داره مخصوصا که TEXTURE ها در اون خیلی SMOOTH تر و شفاف تر هستش.

در کل به زودی پچی براش منتشر میشه .البته بگم پچ الان منتشر شده اما بر روس نسخه هایی که ما داریم نصب نمی شه و فقط بر روی نسخه های DIGITAL DOWNLOAD نصب میشه یعنی کسانی که پول دادند و بازی رو دانلود کردند.

خودم وقتی سری دوم رو شروع کردم هنوز بعد از 10 دقیقه بازی 15 تا QUEST گرفتم که البته 4 تاش اصلیه

ما رو هم به لیست کسایی که تونسته بودن تمومش کنن اضافه کنین که پدرم درآمد تا تموم شد.:d

بازی قبلی با گرافیک جدیدتر و افکت های بهتر.
وسوسه کننده است ولی من که شجاعتش رو ندارم دوباره برم:d

درضمن در تکمیل عرایضم بگه که کاربران گیم اسپات به بازی امتیاز فوق العاده 8.9 رو دادن
یه دفعه ای رندش کن بگو 9 که این امر نشان از سطح بالای بازی دارد

در کل چه خوشی بگذرانیم با این بازی ما فن های RPG :):d

یه سوال !
اون مشکل باگ های داغون بازی و FPS Drop ـه الکی ش حل شده ؟!
انیمیشن ها چطور شدن ؟!
راستش پارسال DA:O که اومد تا یه 2 3 ماهی سمت هیچ بازی نقش آفرینی نرفتم !
اینم با دراگون ایج اومد، به خاطر همین یکم دلم رو زد !
اگه اون مشکلات برطرف شده بگید تا بخرم !
من شماره قبلی انگلیسیش رو داشتم پس مشکلم از نسخه آلمانی نبود !
در کل بازی قشنگی بود بد نبود فقط مشکل زیاد داشت و اعصاب خورد کن تریناش بالانس نبودن بازی و باگ های مسخرش بود !
اینا حل شدن !؟

همین الان از وب سایت رسمی بازی میام. طبق آخرین اخبار این نسخه و نسخه اول بازی که یک جا با هم گنجانده شده هیچ باگی نداره و کسانی که نسخه اول رو به هر دلیلی تموم نکردن الان می تونن این کار رو انجام بدن . اما در مورد نسخه دوم طبق اظهار نظر سایت سازنده تنها مشکل افت فریم بوده که با یک پچ که فعلا بر روی استیم قرار داره حل شده و به گفته ی خودشون به زودی این پچ رو برای نسخه های DVD هم بیرون میدن .

Divinity%202%20The%20Dragon%20Knight%20Saga.jpg

Type: ISO
Release: RELOADED
Download: |01|
Mirror: |01|02|03|
Mirror: |01|02|03|04|
Mirror: |01|02|03|04|05|06|07|
Interchangeable links:
Mirror: |01|02|03|04|05|06|
Interchangeable links:
Interchangeable links:
Interchangeable links:
Mirror: |01|
Password: Divinity 2 The Dragon Knight Saga
Angel
Interchangeable links:
Password:
Angel
Password:
Silent.Hunter
Interchangeable links:
Password:
Silent.Hunter
Mirror:
Type: RePack
Release:
Download: |01|
Interchangeable links:
Interchangeable links:

Game Type: RPG

Install notes - RELOADED:
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack dir on the DVD to your \bin directory.
5. Play the game.

RePack notes:
Voice Language: ENG
Crack: not required
Feature of RePack's:
# Do not cut / no compression
# Game up to v1.4.9.32
# Bilingual (rus / eng) installer
# Autoset Redistributables (optional): Nvidia PhysX, VCPP 2005/2008, DirectX
# Installation time ~ 30 minutes

• Like
Reactions: GoldenDragon
درخواست راهنمایی

سلام به همگی دوستان
میخواستم بدون برای بازی کردن این بازی لازمه که به زبان انگلیسی مسلط باشیم یا نه؟
و چقدر میشه این بازی رو شبیه بازی dsrksaiders بدونیم اخه با اون خیلی حال کردم
ممنون میشم جواب بدین

سلام به همگی دوستان
میخواستم بدون برای بازی کردن این بازی لازمه که به زبان انگلیسی مسلط باشیم یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین
اگه انگلیسیت قوی نیست اصلا سراغ بازی نرو چون بیشتر از اینکه از بازی لذت ببری عذاب میکشی!

سلام به همگی دوستان
ممنون میشم جواب بدین

اولا dsrksaider را با این مقایسه نکن چون Divinity نقش آفرینیش خیلی قوی تر هست وهمش با ماموریت های مختلف در حال به چالش کشیدن شماست.در عین حال اکشن بودنش هم سر جاشه.
اما dsrksaider بیشتر توی فاز اکشن میزنه و قسمت نقش آفرینیش خیلی کمتره.

دوما درباره زبان انگلیسی هم تا این اندازه که فقط بهمی طرف منظورش از اینی که بلغور کرده چی بوده کفایت میکنه و میتونید از بازی لذت ببرید. تسلط کامل نمی خواهد.
اما اگر نمیتونید کلا قیدشو بزنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or