soheil.nilavari2
کاربر سایت
مهرداد جان فقط یه سوال اینکه با vpnهای مثل hot spot shield و freegate هم میشه شیر کرد؟خب بریم سراغ آموزش شر کردن چیز روی دستگاه به وسیله لپ تاب و کابل لن
اول از همه هم بگم باید لب تاپ یا کامپیوتر هر موقع میخواین از این روش استفاده کنید همیشه روشن باشه.
اول برین به این آدرس ( ویندوز 7 )
Control Panel> Network and Internet> Network and Sharing Center
بعد گزینه های زرد رنگ ک تو عکس مشخص هست به ترتیب انتخاب کنید:
سعی کنید از جای ب درد بخور چیز تهیه کنید بعد هم ب پشتیبانیش بگید آدرس سرور اروپا بتون بده.
گزینه Connect را بزنید و ی سایت چیز برین ببینید وصل هست یا نه بعد دیسکانکت کنید
خب تا اینجا کار ساخت کانکشن تمام شده حالا به آدرس زیر برید:
وگزینه change adapter setting را انتخاب کنید
حالا روی کانکشن vp ان ک ساختید کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید
حالا کابل lan را به xbox وصل کنید و vp ان خود را فعال کنید حالا برید داخل Network Setting در Xbox ببینید وصل هست یا نه
این عکس زیر مال من هست Nat Type میشه Strict ولی همه چی فعال هست
پینگ من هم با این کار از 120 اومده روی 140
----------------------------------------
برای این کار یک لپ تاب نیاز است.. همینطور برنامه ostotohotspot
متاسفانه در این یکی دو ماه اخیر اینترنت دچار افت شدیدی شده بخصوص در ping اونهم در اینترنت مخابرات که باعث بسته شدن سرویس kerio شد و این نوع وی-پی ان خوراک اصلی برای مولتی گیم بود بخصوص در بازی black ops 3
ولی با پروتگل pptp میتونید یه اکانت دستی بسازید وhotspot کنید برای روی دو کنسول بخصوص کاربردی برای xbox one
معمولا اینرنت های همراه مثل ایرانسل و همراه اول ثبات انچنانی ندارن ولی میتوان از اینترنت مخابرات استفاده کرد بخصوص این که هنوز کمی ثبات دارد ولی نه به اندازه یک ماه قبل
برای خرید وی - پی هم میتونید به این فروشنده مراجعه کنید که واقعا سرعت بالایی داره و معرف را من معرفی کنید:
راه های ارتباطی :
09369311993(whats app)
speedvpn1@gmail.com
@VpnSpeed <<<< تلگرام
Telegram Bot * >>@vpnspeedbot
خرید کانکشن کاربردی PPTP & L2TP توصیه میشود
ولی متاسفانه باید گفت اینترنت مخابرات بالغ بر 2 ماه به افتضاح بالایی تبدیل شده است که وصل شدن به یک سرور خارجی هیچ فرقی با حجم دزدی ندارد
برای این کار یک لپ تاب نیاز است.. همینطور برنامه ostotohotspot
متاسفانه در این یکی دو ماه اخیر اینترنت دچار افت شدیدی شده بخصوص در ping اونهم در اینترنت مخابرات که باعث بسته شدن سرویس kerio شد و این نوع وی-پی ان خوراک اصلی برای مولتی گیم بود بخصوص در بازی black ops 3
ولی با پروتگل pptp میتونید یه اکانت دستی بسازید وhotspot کنید برای روی دو کنسول بخصوص کاربردی برای xbox one
معمولا اینرنت های همراه مثل ایرانسل و همراه اول ثبات انچنانی ندارن ولی میتوان از اینترنت مخابرات استفاده کرد بخصوص این که هنوز کمی ثبات دارد ولی نه به اندازه یک ماه قبل
برای خرید وی - پی هم میتونید به این فروشنده مراجعه کنید که واقعا سرعت بالایی داره و معرف را من معرفی کنید:
راه های ارتباطی :
09369311993(whats app)
speedvpn1@gmail.com
@VpnSpeed <<<< تلگرام
Telegram Bot * >>@vpnspeedbot
خرید کانکشن کاربردی PPTP & L2TP توصیه میشود
ولی متاسفانه باید گفت اینترنت مخابرات بالغ بر 2 ماه به افتضاح بالایی تبدیل شده است که وصل شدن به یک سرور خارجی هیچ فرقی با حجم دزدی ندارد
مهرداد جان فقط یه سوال اینکه با vpnهای مثل hot spot shield و freegate هم میشه شیر کرد؟
برام کانکشن vpn هست واسه همون برنامه فری گیت وقتی هم روشنه پینگم تغییری نداره همون توی حدودها ۹۰ میگردهاول برو به این آدرس ببین چ چیزایی وجود داره
بعد اون برنامه چیز را فعال کن ببین چیزی به اونجا اضافه میشه یا نه؟ اگه بشه میتونی این کار را کنی
ولی ممکنه این برنامه ها پینگ خوبی ندن الان پینگت موقعی ک این برنامه فعال هست چند هست؟
برام کانکشن vpn هست واسه همون برنامه فری گیت وقتی هم روشنه پینگم تغییری نداره همون توی حدودها ۹۰ میگرده
من چیز دارم ولی نمیتونم درک کنم که برای کنسول باید همچین کاری کنم و حتی نمی خوام بفهممش
ما پی سی رو ول کردیم که از شر این چیزا راحت شیم
باید تنظیماتی روی روترم انجام شه؟ باید پی سی دانگل وای فای داشته باشه؟
اصلا گیج شدم.
من با این دی ان اس پینگم کمتر از 250 نمیاد
گاهی تا 680 و 700م میرسه
خیلی خوبه اگه پینگ 140 باشه . به خدا دارم دیوونه میشم
مدامم ساین اوت میشم یه میکروفن تو پارتی وصل نمیشه
من ایکس باکسم مستقیم با کابل لن به مودم وصله ولی پی سی با دانگل وای فای از مودم اینترنت میگیره. میخام بدونم با این روشی که گفته شده میتونم vpان رو شر کنم؟خب بریم سراغ آموزش شر کردن چیز روی دستگاه به وسیله لپ تاب و کابل لن
اول از همه هم بگم باید لب تاپ یا کامپیوتر هر موقع میخواین از این روش استفاده کنید همیشه روشن باشه.
اول برین به این آدرس ( ویندوز 7 )
بعد گزینه های زرد رنگ ک تو عکس مشخص هست به ترتیب انتخاب کنید:
سعی کنید از جای ب درد بخور چیز تهیه کنید بعد هم ب پشتیبانیش بگید آدرس سرور اروپا بتون بده.
گزینه Connect را بزنید و ی سایت چیز برین ببینید وصل هست یا نه بعد دیسکانکت کنید
خب تا اینجا کار ساخت کانکشن تمام شده حالا به آدرس زیر برید:
حالا روی کانکشن vp ان ک ساختید کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید
حالا کابل lan را به xbox وصل کنید و vp ان خود را فعال کنید حالا برید داخل Network Setting در Xbox ببینید وصل هست یا نه
این عکس زیر مال من هست Nat Type میشه Strict ولی همه چی فعال هست
پینگ من هم با این کار از 120 اومده روی 140
----------------------------------------
من ۶ماهه رو بازی halo war2 قفل هستم .از وقتی قطع شده کلا روابطم خیلی خوب شدهفقط اینو بگم تنها کسی که از این داستانا خوشحاله مامان منه ، دیروز که دی ان اس زدم و آن شدم شدید ناراحت شد. همش میگفت میخوام زنگ بزنم تشکر کنم ازشون که فیلتر کردن.