Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
راستی در مورد ارسلان یادم رفت بگم به نظرم بهترین اپنینگ و اندینگ فصل رو داره:-" :D
---
Orange - E03
محمدعلی هفته ی پیش در مورد فضولی و این حرفا یه چیزی گفت! واقعا درست گفت:D ، باید یکی بزنند پس کله ی این دخترک بگن بشین کامل بخون دیگه:| جوگیر شده نمیخواد دو روز جلوتر رو اسپویل کنه برا خودش:|
همین کارا رو میکنه به گریه میفته دیگه! :|
ولی چرا کاکرو چنین کرد:( خو کرم داشتی پرسیدی؟ :(
با این اوصاف همچنان ناهو رو دوز میدارم:-"
---
Mob Psycho 100 - E02
این خیلی عجیب غریبه! یعنی چند LVL عجیب تر از OPM ! :d
و البته به اندازه اون دوستش ندارم:-" ، کلا اونجوری که انتظار داشتم باهاش حال کنم،نمیکنم...ولی بد نیست:D
---
Days - E03
اینم که هیچی به هیچی! :D طرف پُخی نباید بشه قاعدتا...ولی میشه دیگه... :-"
اما خوب...چون شروع کردم...ادامه میدم...تا ببینیم کجا یهو دراپ میشه:-"
---
91Days - E02
در مورد عشقم به اینجور انیمه ها گفتم! ولی این رو فکر کنم تو تاپیک نگفتم! عمرا هیچ اسمی رو بتونم توی اینجور انیمه ها حفظ کنم! مخصوصا اگر ایتالیایی باشه که دیگه هیچ! =))
ولی قسمت دوم هم حال داد! :x
مخصوصا آخرش که مشخص شد چی به چیه! >:) با اینکه تو والپیپرهای انیمه نِرو(تنها اسمی که حفظم:-") و شخصیت اصلی با تفنگ رو به روی هم نشسته بودن یا رو به هم نشونه گرفته بودن...اما با این حال،بازم فکر میکردم دوست باشن:-" :D
---
سنباد از فصل قبل رو شروع بنمایم...فقط بدبختی اینه نمیدونم چندتا از OVA ها رو دیدم! فکر کنم از اول و کامل ببینم بهتر باشه:| :دی

خوب... 10 قسمت سندباد دیدم :دی بسی حال داد! :x ، گرچه فکر کنم چیزی رو که میخوام توی این 3 قسمت باقی مونده بهش نمیرسم:-" (قضیه ی دراکون:-" ) و یحتمل توی سری اصلی باید منتظر فلش بکی چیزی باشم:-"
راستی این مانگاش تموم شده؟ یادمه یه مدت بسی لعن و نفرین میکردید که فاجعه شده و ... (شده بوده شبیه چیزایی که ماکان دوست داره:-" ) ، ولی طبق آخرین چیزایی که گفتید به روال سابقش برگشته! :دی ... بعد از اون دیگه هیچی نشنیدم ازش! :دی
حالا تموم شده؟دوباره ترکیده؟خیلی معمولی به راه خودش ادامه میده؟ متوقف شده؟ چی شده اصلا؟ :دی

خبری از فصل سوم هم نیست یحتمل:|
@NoctisSasuke و @m.a.t یادمه شما دوتا دنبال میکردینش:-"
---
راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم :-" به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه:دی تا من شروعش کنم:دی

راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم :-" به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه:D تا من شروعش کنم:D
چطور بفرستیمت سراغش وقتی نمیتونیم بفرستیمت سراغ کدگیاس؟:|:D
البته شاید هم دیده باشیش ولی یادمه قبلا همه خودشون رو به در دیوار میزدن بازهم تو سراغش نمیرفتی:|

خوب... 10 قسمت سندباد دیدم :D بسی حال داد! :x ، گرچه فکر کنم چیزی رو که میخوام توی این 3 قسمت باقی مونده بهش نمیرسم:-" (قضیه ی دراکون:-" ) و یحتمل توی سری اصلی باید منتظر فلش بکی چیزی باشم:-"
راستی این مانگاش تموم شده؟ یادمه یه مدت بسی لعن و نفرین میکردید که فاجعه شده و ... (شده بوده شبیه چیزایی که ماکان دوست داره:-" ) ، ولی طبق آخرین چیزایی که گفتید به روال سابقش برگشته! :D ... بعد از اون دیگه هیچی نشنیدم ازش! :D
حالا تموم شده؟دوباره ترکیده؟خیلی معمولی به راه خودش ادامه میده؟ متوقف شده؟ چی شده اصلا؟ :D

---
راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم :-" به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه:D تا من شروعش کنم:D

اصلا برام مهم نیست

بعد از اون همه وقتی که ازم گرفت برا اون آرک بعد انیمه و تو مانگا دیگه کامل از همه نظر دراپش کردم نه دیگه اخبارش رو میخونم نه دیگه انیمش رو میبینم اگه ادامش رو بسازن :| آشغال/زباله به تمام معنا

امکان هم نداره به روال گذشته بره چون با اون گندی که زدن به هیچ جوره نمیشه درستش کرد

چطور بفرستیمت سراغش وقتی نمیتونیم بفرستیمت سراغ کدگیاس؟:|:D
البته شاید هم دیده باشیش ولی یادمه قبلا همه خودشون رو به در دیوار میزدن بازهم تو سراغش نمیرفتی:|
اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته:-" :دی فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه :دی ولی بالاخره تو لیست اومده:دی

اصلا برام مهم نیست

بعد از اون همه وقتی که ازم گرفت برا اون آرک بعد انیمه و تو مانگا دیگه کامل از همه نظر دراپش کردم نه دیگه اخبارش رو میخونم نه دیگه انیمش رو میبینم اگه ادامش رو بسازن :| آشغال/زباله به تمام معنا

امکان هم نداره به روال گذشته بره چون با اون گندی که زدن به هیچ جوره نمیشه درستش کرد
اوه اوه! :-" یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا:-" ... پس یحتمل اشتباه مینمایم:-" :دی
به هر حال امیدوارم فصل سوم بیاد و اون آرکی که میگید تموم بشه،بریم ببینیم بعدش چی میشه:-" :دی
فکر کنم محبوبیتش هم اومده پایین:-" یادمه یه زمانی مانگای دوم~سوم بود :-" ... الان 19ـم :|

این جمله رو باید طلا گرفت و باید بزنیم تو سر دفتر این تاپیک:-bd
حالا انقدر گیر بدید از لیست خارج بشه:-" :))
به خاطر تو اوردمش تو لیست :دی
---
راستی دست اون 19 نفری که به تاناکا رای دادن را میفشارم! باشد که بترکانیم! :دی :x (ترکاندیم:-" )

اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته:-" :D فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه :D ولی بالاخره تو لیست اومده:D

اوه اوه! :-" یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا:-" ... پس یحتمل اشتباه مینمایم:-" :D
به هر حال امیدوارم فصل سوم بیاد و اون آرکی که میگید تموم بشه،بریم ببینیم بعدش چی میشه:-" :D
فکر کنم محبوبیتش هم اومده پایین:-" یادمه یه زمانی مانگای دوم~سوم بود :-" ... الان 19ـم :|

استکبار بود که میگفت بعد اون آرک خوب شده :D من که بعد اون آرک حالم بهم خورده بود بعدش چند چپتر خوندم دیگه کاملا بالا آوردم و ولش کردم :D

بازم همین 19م بودنش خیلیه چون واقعا زباله شده :)) حالا اگه انیمه کنن خودت میبینی چی شده

کاملا جَو انیمه تغییر کرد یهویی اتفاقای مسخره و بدون توضیح کلا رفت تو در و دیوار

قشنگ معلوم بود مانگاکا میخواست داستان رو هیجان انگیز کنه ولی rid :D

سلام
یادمه از فصل اولش بخاطر کند بودنش خیلی خوشت نیمومد ولی به فصل 2 یه هشت،نهی داده بودی:D
انیمه خوش ساختی بود . از نظر فنی چیزی کم نداشت .
من با داستان و شوه روایتش مشکل داشتم و دارم .

بدجور از این فصل راضیم :D انیمه با سلیقه من چندتایی هستن و بسی دارم لذت میبرم :D

یه مطلب میخوام بگم خواهش میکنم اسپم در نظر نگیرید و پاکش نکنید آخه جایی رو ندارم بگم و الان خیلی شوکه شدم و هایپ دارم :D

و اما خبر:

Rob Halford Joins BABYMETAL to Cover Judas Priest's "Painkiller"

امیدوارم BABYMETAL رو بشناسید یه گروه متال با 3 تا دختر گوگولیه که خیلی سر و صدا کردن و الانم با استاد بزرگ Halford محبوب ترین آهنگ متال تمام دوران من رو کاور کردن :D یعنی اووووه خدای من :x

آخرین ویرایش:
خوب... 10 قسمت سندباد دیدم :D بسی حال داد! :x ، گرچه فکر کنم چیزی رو که میخوام توی این 3 قسمت باقی مونده بهش نمیرسم:-" (قضیه ی دراکون:-" ) و یحتمل توی سری اصلی باید منتظر فلش بکی چیزی باشم:-"
راستی این مانگاش تموم شده؟ یادمه یه مدت بسی لعن و نفرین میکردید که فاجعه شده و ... (شده بوده شبیه چیزایی که ماکان دوست داره:-" ) ، ولی طبق آخرین چیزایی که گفتید به روال سابقش برگشته! :D ... بعد از اون دیگه هیچی نشنیدم ازش! :D
حالا تموم شده؟دوباره ترکیده؟خیلی معمولی به راه خودش ادامه میده؟ متوقف شده؟ چی شده اصلا؟ :D

---
انیمه که تا آخر ماجرای سندباد رو پوشش نمیده و باید بری مانگای سندباد رو بخونی. خوشبختانه ترجمه شده و در دسترس قرار داره:-<
---
در مورد مانگای اصلی، الان رسیده به قسمت 315 و دو فصل اول انیمه فقط تا قسمت 200 مانگا رو پوشش دادن.
اون قسمت هایی که توی در و دیوار بود و البته من ازش متنفر نبودم(:-") کلاً 20-25 قسمت از یه آرک خاص بود.
مانگا بعد از اون وارد یه آرک خوب شد و آرک جدید که دلم می خواد یه اسپویل بزرگ ازش بکنم می تونم به جرات بگم بهترین آرک کل مانگاست:x

متاسفانه هیچ خبری از فصل سوم انیمه نیست. اگر قرار بود فصل سوم رو بسازن و اون هم تا قسمت 300 رو پوشش بده، 4-5 قسمت آخر اون فصل دیوانه کننده میشد!!!
اصلا برام مهم نیست

همانا که تو از زیانکارانی! بعد از تموم شدن آرک فلان دو تا آرک دیگه اومده که عالی بودن. تا قبل از اونا آرک ماگنوستات رو خیلی دوست داشتم
اما این دو تا آرک از اون برام جذاب تر بودم:-"

اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته:-" :D فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه :D ولی بالاخره تو لیست اومده:D

اوه اوه! :-" یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا:-" ... پس یحتمل اشتباه مینمایم:-" :D
به هر حال امیدوارم فصل سوم بیاد و اون آرکی که میگید تموم بشه،بریم ببینیم بعدش چی میشه:-" :D
رتبه بندی کجا رو میگی؟ مانگاریدر انیم ورلد؟
اگه اونه که روش حساب نکن:-"
به نظرت الان Tower of God دومین مانگای پرخواننده است؟:-"
سلام
کد گیاس خیلی هم چرت و پرت بود :D
سلام
یه زمانی نمیشد به کد گیاس بگی بالای چشمت ابروئه و ملت آدم رو لت و پار می کردن.
اما اینی که تو میگی هم نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or