lich-king
کاربر سایت
آره مانگا هم داره ، هم انیمه و هم مانگا از ناول اقتباس شدن.سلام
Re Zero مانگا داره ؟
آره مانگا هم داره ، هم انیمه و هم مانگا از ناول اقتباس شدن.سلام
Re Zero مانگا داره ؟
چطور بفرستیمت سراغش وقتی نمیتونیم بفرستیمت سراغ کدگیاس؟راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه تا من شروعش کنم
خوب... 10 قسمت سندباد دیدم بسی حال داد! ، گرچه فکر کنم چیزی رو که میخوام توی این 3 قسمت باقی مونده بهش نمیرسم (قضیه ی دراکون ) و یحتمل توی سری اصلی باید منتظر فلش بکی چیزی باشم
راستی این مانگاش تموم شده؟ یادمه یه مدت بسی لعن و نفرین میکردید که فاجعه شده و ... (شده بوده شبیه چیزایی که ماکان دوست داره ) ، ولی طبق آخرین چیزایی که گفتید به روال سابقش برگشته! ... بعد از اون دیگه هیچی نشنیدم ازش!
حالا تموم شده؟دوباره ترکیده؟خیلی معمولی به راه خودش ادامه میده؟ متوقف شده؟ چی شده اصلا؟
خبری از فصل سوم هم نیست یحتمل
@NoctisSasuke و @m.a.t یادمه شما دوتا دنبال میکردینش
---
راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه تا من شروعش کنم
اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه ولی بالاخره تو لیست اومدهچطور بفرستیمت سراغش وقتی نمیتونیم بفرستیمت سراغ کدگیاس؟
البته شاید هم دیده باشیش ولی یادمه قبلا همه خودشون رو به در دیوار میزدن بازهم تو سراغش نمیرفتی
اوه اوه! یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا ... پس یحتمل اشتباه مینمایماصلا برام مهم نیست
بعد از اون همه وقتی که ازم گرفت برا اون آرک بعد انیمه و تو مانگا دیگه کامل از همه نظر دراپش کردم نه دیگه اخبارش رو میخونم نه دیگه انیمش رو میبینم اگه ادامش رو بسازن آشغال/زباله به تمام معنا
امکان هم نداره به روال گذشته بره چون با اون گندی که زدن به هیچ جوره نمیشه درستش کرد
این جمله رو باید طلا گرفت و باید بزنیم تو سر دفتر این تاپیکچطور بفرستیمت سراغش وقتی نمیتونیم بفرستیمت سراغ کدگیاس؟
حالا انقدر گیر بدید از لیست خارج بشهاین جمله رو باید طلا گرفت و باید بزنیم تو سر دفتر این تاپیک
اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه ولی بالاخره تو لیست اومده
اوه اوه! یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا ... پس یحتمل اشتباه مینمایم
به هر حال امیدوارم فصل سوم بیاد و اون آرکی که میگید تموم بشه،بریم ببینیم بعدش چی میشه
فکر کنم محبوبیتش هم اومده پایین یادمه یه زمانی مانگای دوم~سوم بود ... الان 19ـم
یادمه از فصل اولش بخاطر کند بودنش خیلی خوشت نیمومد ولی به فصل 2 یه هشت،نهی داده بودیسلام
کد گیاس خیلی هم چرت و پرت بود
انیمه خوش ساختی بود . از نظر فنی چیزی کم نداشت .یادمه از فصل اولش بخاطر کند بودنش خیلی خوشت نیمومد ولی به فصل 2 یه هشت،نهی داده بودی
انیمه که تا آخر ماجرای سندباد رو پوشش نمیده و باید بری مانگای سندباد رو بخونی. خوشبختانه ترجمه شده و در دسترس قرار دارهخوب... 10 قسمت سندباد دیدم بسی حال داد! ، گرچه فکر کنم چیزی رو که میخوام توی این 3 قسمت باقی مونده بهش نمیرسم (قضیه ی دراکون ) و یحتمل توی سری اصلی باید منتظر فلش بکی چیزی باشم
راستی این مانگاش تموم شده؟ یادمه یه مدت بسی لعن و نفرین میکردید که فاجعه شده و ... (شده بوده شبیه چیزایی که ماکان دوست داره ) ، ولی طبق آخرین چیزایی که گفتید به روال سابقش برگشته! ... بعد از اون دیگه هیچی نشنیدم ازش!
حالا تموم شده؟دوباره ترکیده؟خیلی معمولی به راه خودش ادامه میده؟ متوقف شده؟ چی شده اصلا؟
خبری از فصل سوم هم نیست یحتمل
@NoctisSasuke و @m.a.t یادمه شما دوتا دنبال میکردینش
---
راستی ای جماعت انقدر گیر ندید Re:Zero ببینم به جاش بیاید دوتا دلیل محکمه پسند بدید، که انیمه میتونه امیرپسند باشه تا من شروعش کنم
همانا که تو از زیانکارانی! بعد از تموم شدن آرک فلان دو تا آرک دیگه اومده که عالی بودن. تا قبل از اونا آرک ماگنوستات رو خیلی دوست داشتماصلا برام مهم نیست
بعد از اون همه وقتی که ازم گرفت برا اون آرک بعد انیمه و تو مانگا دیگه کامل از همه نظر دراپش کردم نه دیگه اخبارش رو میخونم نه دیگه انیمش رو میبینم اگه ادامش رو بسازن آشغال/زباله به تمام معنا
امکان هم نداره به روال گذشته بره چون با اون گندی که زدن به هیچ جوره نمیشه درستش کرد
رتبه بندی کجا رو میگی؟ مانگاریدر انیم ورلد؟اون بالاخره تو لیست "در آینده خواهم دید" قرار گرفته فقط کی نوبتش بشه خدا میدونه ولی بالاخره تو لیست اومده
اوه اوه! یادمه نظرت مثبت شده بود بعد از اون آرکا ... پس یحتمل اشتباه مینمایم
به هر حال امیدوارم فصل سوم بیاد و اون آرکی که میگید تموم بشه،بریم ببینیم بعدش چی میشه
فکر کنم محبوبیتش هم اومده پایین یادمه یه زمانی مانگای دوم~سوم بود ... الان 19ـم
سلامسلام
کد گیاس خیلی هم چرت و پرت بود