آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • SiminSecret
    SiminSecret reacted to hamid_barca's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    میخوام پایان From رو براتون بگم......یعنی حاضرم سر هر چی خواستید شرط ببندم همینی که میگم میشه :D اینا آخرش معمای اونجا رو حل میکنن و...
  • m.d.makan
    m.d.makan replied to the thread سرخط خبرها.
    البته اگه اشتباه نکنم اون تخمین Alinea Analytics برای فروش بازی برای دو-سه هفته اول انتشارشه. گرچه که حتما بازی فروش خیلی ضعیفی داشته...
  • M0RSHED
    M0RSHED reacted to Akiba's post in the thread Multi Platform The Blood of Dawnwalker with Like Like.
    اومدم تو تاپیک چه ملت ناامیدن:-" من خودم پیشنمایش ها رو ندیدم، ولی یکی از دوستان که نظر mehی داشت به بازی بعد پیشنمایش ها خیلی هایپ...
  • Rohshen
    با سلام و احترام در این تاپیک اخبار هک کنسول نینتندو سوئیچ ۲ رو با هم به اشتراک میزاریم تاکنون هیچ گونه هک و جیلبریکی برا کنسول وجود...
  • uriel
    Pragmata 8.5/10 بازی من رو یاد Vanquish و Binary Domain میندازه، رنگ بندی سرد و تم شبیه به آثار Sci-fi ژاپنی مثل انیمه‌های Gundam یا...
  • uriel
    یکی ازین دوتا بازی انجینش از رده خارج شد و استودیوش نابود کردن حدس بزنید کدومه … دنیا واقعا جای عجیبیه .
  • ChampionOfLight
    به افتخار کلیر ردفیلد عزیز ، دوباره نسخه ۲ اوریجینال رو شروع کردم با کمی گرافیک به روزتر :D
  • M0RSHED
    حقیقتا زیباست... این 3 تا از 30 دقیقه ابتدایی تجربه خودم دراومد و دیگه بریم متمرکز برای تجربه خود گیم چون واقعا بیشتر از این نیاز به...
  • K I 1 1 E R
    وضعیت الان تو استدیو ها ماکروسافت بازی مرگ و زندگی ـه . دیگه خودشون هم میدونن ماه عسل تموم شده و از فاندینگ کیلویی پروژه های کوچیک دیگه...
  • M0RSHED
    Pragmata 8.5/10 بازی من رو یاد Vanquish و Binary Domain میندازه، رنگ بندی سرد و تم شبیه به آثار Sci-fi ژاپنی مثل انیمه‌های Gundam یا...
  • Dinosaur
    Dinosaur replied to the thread TV Center.
    خب سبکش همینه دیگه. :دی یعنی سریال با قصد و هدف سازنده‌هاش قراره کمدی ترسناک باشه، نه اینکه اشتباهی این‌طوری شده باشه و از دستشون در...
  • ortegoli
    با سلام و احترام در این تاپیک اخبار هک کنسول نینتندو سوئیچ ۲ رو با هم به اشتراک میزاریم تاکنون هیچ گونه هک و جیلبریکی برا کنسول وجود...
    • 1000015031.jpg
  • AMIR-R
    AMIR-R reacted to Evil's post in the thread Movie Center with Like Like.
    دقیقا منم همون لحظه که شنیدم سایلنت هیل 2 توی ذهنم تداعی شد. فکر کنم بارکر ذهنیتی از سایلنت هیل هم داشته توی ذهنش الان که فکرش میکنم...
  • zilyzal
    zilyzal replied to the thread سرخط خبرها.
    مارکتینگ هم البته تو دیوار بود کلا اکثر دی وان های گیم پس همینن مارکتینگشون صفره اگه گیم پس داشتی میرفتی میدیدی عه فلان بازی اومده اگه...
  • MyJinx
    MyJinx reacted to Nike-90's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    تحلیل‌گر ژاپنی: تصمیم سونی برای حذف دیسک بازگشت‌ناپذیر است ▫️سرکان توتو، تحلیل‌گر صنعت بازی‌های ویدئویی در ژاپن، معتقد است که سونی...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or