آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Jack cooper
    🔻اکتیویژن به‌صورت رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی کرد. این بازی در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۵ برای پلی‌استیشن ۵، ایکس باکس،...
  • Jack cooper
    🟡 نشانه‌گیری دقیق، هندلینگ سلاح‌ها، انتشار صدای واقع‌گرایانه، دید بهبودیافته و درک رزمی هوشمند را ادغام می‌کند تا واقعی‌ترین گان‌پلی...
  • VICE
    تو عنوان تاپیک چرا OF با حروف بزرگ نوشتید اشاره به only fans داره؟
  • Origami 2008
    Origami 2008 replied to the thread Movie Center.
    می‌خواستم بحثش رو پیش بکشم ... انتظار نداشتم جردن ببره. همون‌جایی که تیموتی SAG رو از جردن باخت؛ شانس تیموتی در اسکار کم‌تر شد!
  • ps34
    🟡 نشانه‌گیری دقیق، هندلینگ سلاح‌ها، انتشار صدای واقع‌گرایانه، دید بهبودیافته و درک رزمی هوشمند را ادغام می‌کند تا واقعی‌ترین گان‌پلی...
  • jetalpha
    jetalpha reacted to SaDrA-HhH's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    تركيبى از اسپلينت سل و هيت من و آنچارت شده الان جايي كه رسيدم. خدايي دمشون گرم خيلى خوش ساخته.
  • jetalpha
    jetalpha reacted to king of north's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    درود مجید جان دلبندم ولی جدیدا پچ های روز عرضه خیلی خیلی کلفته نمیدونم چرا :D . حالا برای این بازی ۲۵ گیگ قابل تحمل و حتی اوکیه. دیروز...
  • jetalpha
    jetalpha reacted to SMM9's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    منم همین الان از پای پرولوگ بلند شدم و پررنگ ترین نکته ش این بود که چقدر کارگردانی بازی سینماییه یعنی گیم پلی و همه چیز در خدمت سینمایی...
  • jetalpha
    jetalpha reacted to SaDrA-HhH's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    منم ديشب افتتاحيه بازى رو رفتم و واقعا جالب بود. گرافيم بازى خوبه و كلا بازى زيباس،پرفورمنس خوبيم داشت. طراحى مرحله و گيم پلى هم خوب...
  • jetalpha
    jetalpha reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    درود به همه 00 ـای عزیز خصوصا 007 ـیا ، بازی دیروز عرضه شد و منم سر ساعت 5:30 رفتم که Play بدمش (البته برای Pre-Order ـیا) که دیدم دست...
  • hitman68
    🎮 اسکین‌های نسخه Vault Edition در Modern Warfare 4 🔻تصاویر و اطلاعات جدیدی از محتوای نسخه Vault Edition بازی Call of Duty: Modern...
  • noorihamid99
    🟡 مارک گریگزبی و جک اوهارا، مدیران استودیوی اینفینیتی وارد، تایید کرده‌اند که Call of Duty 2026 نسخه‌ای جدید از سری Modern Warfare...
  • noorihamid99
    🔻اکتیویژن به‌صورت رسمی از بازی Call of Duty: Modern Warfare 4 رونمایی کرد. این بازی در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۵ برای پلی‌استیشن ۵، ایکس باکس،...
  • aha2012
  • masoud101
    Grace Ashcroft Actor Reacts to Resident Evil Memes
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or