آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • ultimate team 2
    هایپرکار که عملا 4تا چرخ و یه اسکینه که گاز میدی راه میره :D ولی mx5 خوبه بابا. کی میگه این ماشین is Broken ؟ اون رو به من نیشان بده...
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to Sepi_60's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    Mina the Hollower بازی جدید خالقین Shovel Knight کار خودشو با انفجار نور آغاز کرده:دی امتیاز 93 از 38 نقد. IGN هم بهش 10 داده
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to 'USG Ishimura''s post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این...
  • Imaginative
    تا الان هرچی ملت پیدا کردن هیچ اشاره به سیری تو این اکسپنشن نداشته :-? حدود یک ماه پیش CDPR روز Belleteyn که یک مراسم شادی تو دنیای...
  • ce7en44
    ce7en44 reacted to ashi73's post in the thread TV Center with Like Like.
    نه...حیفه واقعا بخوای ولش کنی ...بهش فرصت بده...البته تا سیزن چهار دیدی و سریال عملا هر چی که قرار هست داشته باشه رو تا اینجا کم و بیش...
  • ce7en44
    ce7en44 reacted to hooman1995's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    شخصیت‌های موردعلاقه‌ت برای فصل پایانی برمی‌گردن و ضعیف‌ترین فصل سریال رو رقم می‌زنن و ابهت سریال رو می‌برن زیر سؤال :دی
  • m.d.makan
    آره بن کالین بود ، اون بنده خدا دست تنها بود ، هم انجین رو ساخته بود و هم بخش فیزیک و هندلینگ و... Aris که اومد اون میتونه بچسبه به...
  • A
    تامی عزیز همه پست هات رو خوندم میدونم اکثراً حال خوبی نداریم ولی اگه میشه در مورد کنفرانس مالی اخیر T2 یه آپدیتی به منتظران VI بده
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to Eazy-E's post in the thread Multi Platform Project Motor Racing with Like Like.
    اگه فیزیک بی حس بازی رو مثل پروجکت کارزها یا AC کنه کمک کرده بازی 100 قدم بره جلو‌. تا الان مسئولش بن کالین بود؟ اومده بود میگفت...
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to AM!R's post in the thread Multi Platform The Crew Motorfest with Like Like.
    من با فیبرنوری ایرانسل و مخابرات راحت وصل شدم مخابرات همیشه عقب مونده بود این دفعه زود جنبیدن! با 8888 8844
  • ultimate team 2
    بحث اینترنت پرو شد من اصلا نه درخواست دادم نه شغلم جوری هست که نیاز داشته باشم دوشنبه این برام اومد
  • ultimate team 2
    دیشب تا صبح تو پ*** هاب بودم سرعت خیلی خوب بود ولی از صبح همه چی دوباره قطع شده بازی سنترهم به زور باز میشه. اگه دوباره نت قطع شد به هیچ...
  • Sport
    دیشب تا صبح تو پ*** هاب بودم سرعت خیلی خوب بود ولی از صبح همه چی دوباره قطع شده بازی سنترهم به زور باز میشه. اگه دوباره نت قطع شد به هیچ...
  • ashi73
    ashi73 replied to the thread TV Center.
    نه...حیفه واقعا بخوای ولش کنی ...بهش فرصت بده...البته تا سیزن چهار دیدی و سریال عملا هر چی که قرار هست داشته باشه رو تا اینجا کم و بیش...
  • hooman1995
    hooman1995 replied to the thread TV Center.
    شخصیت‌های موردعلاقه‌ت برای فصل پایانی برمی‌گردن و ضعیف‌ترین فصل سریال رو رقم می‌زنن و ابهت سریال رو می‌برن زیر سؤال :دی
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or