آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • MyJinx
    MyJinx replied to the thread TV Center.
    از قسمت سوم فصل قبلی دیگه The Boys رو ندیدم و فقط رفتم قسمت اخرو این هفته تماشا کردم. ابتذالی که از فصل قبل به جون این سریال افتاد رسما...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to king of north's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Smile Smile.
    درود مجید جان دلبندم ولی جدیدا پچ های روز عرضه خیلی خیلی کلفته نمیدونم چرا :D . حالا برای این بازی ۲۵ گیگ قابل تحمل و حتی اوکیه. دیروز...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to majidred2011's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    اتفاقا خوبه که آپدیت کلفت دادن. تو ریویو ها که آپدیت دی وان رو نداشتن شنیدم انگار مرحله آخر بشدت پر از استاتر هست حتی روی پی سی های اند...
  • K I 1 1 E R
    K I 1 1 E R reacted to Isildur's post in the thread امتیازات Pragmata with Like Like.
    واقعا در حقش اجحاف می شد اگه تاپیک امتیازات نداشت :دی
  • K I 1 1 E R
    K I 1 1 E R reacted to Natural Killer's post in the thread امتیازات Pragmata with Like Like.
  • K I 1 1 E R
    K I 1 1 E R reacted to Sepi_60's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    Mina the Hollower بازی جدید خالقین Shovel Knight کار خودشو با انفجار نور آغاز کرده:دی امتیاز 93 از 38 نقد. IGN هم بهش 10 داده
  • dooste.man83
    برای دانلود که بدون دی ان اس با همراه اول وصل شدم و سرعت از ظهر عالیه. ۱۶۰ گیگ رو خیلی خوب دارم دانلود میکنم. چون بازیای انلاینمو پاک...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to SaDrA-HhH's post in the thread Multi Platform PRAGMATA with Like Like.
    با مصيبت و dns شكن تو جنگ دانلودش كردم و واقعا ميارزيد.
  • dooste.man83
    متاسفانه پولم دیگه به تلویزیون های یکی دو سال اخیر نمیرسه ....بنظرتون مدل های تلویزیون 3 یا 4 سال پیش ارزش خرید دارن ؟ اصلا آکبندش پیدا...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to Roozbeh psp's post in the thread Multi Platform PRAGMATA with Like Like.
    فقط اومدم بگم این بازی خیلی خفنه D: حتما تونستین بازی کنید .. انگیزه رو میده که قشنگ اکسپلور کنی همه چیو پیدا کنی و تروفی بگیری و فلان...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to Isildur's post in the thread Multi Platform PRAGMATA with Like Like.
    جهت یادآوری :دی
  • MyJinx
    MyJinx reacted to Roozbeh psp's post in the thread Multi Platform PRAGMATA with Like Like.
    فقط اومدم بگم این بازی خیلی خفنه D: حتما تونستین بازی کنید .. انگیزه رو میده که قشنگ اکسپلور کنی همه چیو پیدا کنی و تروفی بگیری و فلان...
  • MyJinx
    برای دانلود که بدون دی ان اس با همراه اول وصل شدم و سرعت از ظهر عالیه. ۱۶۰ گیگ رو خیلی خوب دارم دانلود میکنم. چون بازیای انلاینمو پاک...
  • SaDrA-HhH
    SaDrA-HhH replied to the thread Multi Platform PRAGMATA.
    با مصيبت و dns شكن تو جنگ دانلودش كردم و واقعا ميارزيد.
  • Rohshen
    Rohshen reacted to Sepi_60's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    Mina the Hollower بازی جدید خالقین Shovel Knight کار خودشو با انفجار نور آغاز کرده:دی امتیاز 93 از 38 نقد. IGN هم بهش 10 داده
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or