آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • m.a.t
    درود به همه دوستان و آرزوی سلامتی و سربلندی :x:x:x ؛ بازی های زیر رو میتونید رایگان دریافت کنید : تا پس فردا : تا 9 ساعت دیگه ...
  • m.a.t
    درود رفقا بعد از 3 ماه بلخره تونستم به استیم دسترسی پیدا کنم ! امیدوارم این آخرین باری باشه که با وقفه های طولانی و قطعی نت از مهمترین...
  • Solidsnake_1
    سلام دوستان … دی ان اسی نمیشناسید که برای مخابرات یا همراه و ایرانسل کار کنه بشه انلاین بازی کرد ؟ فعلا هرچی هست انگاری فقط با شاتل کار...
  • xxxmah
    xxxmah reacted to 'USG Ishimura''s post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این...
  • boss-abbas
    سلام دوستان الان روشی هست که بشه ورژن ۱۲.۲۰ رو هک کرد و بازی PS5 اجرا کرد؟
  • Solidsnake_1
    Solidsnake_1 reacted to yas67's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    چه عذابی کشیدیم ... وصل شد بالاخره !
  • m.a.t
    m.a.t reacted to mjmk's post in the thread PlayStation Death Stranding 2: On The Beach with Like Like.
    متن زیر اسپویل ریز از گیم‌پلی و محیط بازی داره در مجموع با به بازی اکشن ماجراجویی، مخفی‌کاری و گاهی ترسناک طرفیم که همچنان یه شبیه‌ساز...
  • xxxmah
    xxxmah reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    چقدر دلم برای اینجا و شما دوستان تنگ شده بود😔
  • m.a.t
    m.a.t reacted to Ali.jangi's post in the thread MUDANG: Two Hearts with Like Like.
    با توجه به اخراج شدن کارمندان استودیو مثل اینکه بازی کنسل شده. https://www.dualshockers.com/mudang-two-hearts-promising-project-collapses/
  • yas67
    yas67 reacted to AM!R's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    خوش به حالتون شما پلاس دارید ، من پلاس هم ندارم معلوم هم نیست چه خبر بشه نمیشه خرید ، اومدیم خریدیم زد! خو چیکار کنم؟:دی
  • m.a.t
    m.a.t reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform Forza Horizon 6 with Like Like.
    بازی چه Map زیبایی داره و میشه گفت برای اولین بار هست که توی Horizon با یه شهر داریم ، تا الان از اولین شهر اگه بخوایم بگیم که Paradise...
  • m.a.t
    m.a.t reacted to Dinosaur's post in the thread Multi Platform Forza Horizon 6 with Like Like.
    بازی واقعاً فوق‌العاده‌ست و البته انتظار دیگه‌ای هم نداشتیم! :دی پلی‌گراند سال‌هاست که داره شاهکار پشت شاهکار می‌سازه و واقعاً کار...
  • king of north
    درود بر دوست قدیمی و عزیزم . خوشحالم میبینمت خیلی مخلصیم . من یک روز قبل چهار شنبه سوری سرکار بودم از ارتفاع ۴ متری leap of fail داشتم...
  • FERYGAMER
    کنار ایول ۹ و ساروس و CD نشستم از اول ویچر ۳ رو پلی دادم به امید اکسپنشن جدیدش که بلاخره معرفی شد! چقدر این چند ماه غرق شدن توی دنیای...
  • VICE
    VICE reacted to Isildur's post in the thread امتیازات 007 First Light with Like Like.
    امگا هم قبل از ریلیز بازی طبق روال فیلم‌های باند ساعت سیمستر کرونوگراف ۹هزار دلاری (:دی) اختصاصی First Light که ساعت کارکتر باند در بازی...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or