آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • MyJinx
    MyJinx replied to the thread امتیازات 007 First Light.
    نخل ۵ شنبه اکانتشو بده ببینم چی ساختن! دستشون درد نکنه حالا که از فیلمش خبری نیست با یه بازی خوب طرفدارای ۰۰۷ رو ناامید نکردن!
  • Nike-90
    Nike-90 reacted to Dinosaur's post in the thread Multi Platform Forza Horizon 6 with Like Like.
    بازی واقعاً فوق‌العاده‌ست و البته انتظار دیگه‌ای هم نداشتیم! :دی پلی‌گراند سال‌هاست که داره شاهکار پشت شاهکار می‌سازه و واقعاً کار...
  • MyJinx
    MyJinx reacted to AM!R's post in the thread امتیازات 007 First Light with Like Like.
    دمشون گرم، فراتر از انتظار واقعا عمل‌کردند👏🏻
  • malek911
    malek911 replied to the thread Multi Platform EA SPORTS FC26.
    با این پینگها همسایگان حاشیه خلیجمون یه انتقامکی ازمون بگیرن :)
  • satellitedvb
    بله البته. خیلی زیاد!
  • aha2012
    aha2012 reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    درود به همه 00 ـای عزیز خصوصا 007 ـیا ، بازی دیروز عرضه شد و منم سر ساعت 5:30 رفتم که Play بدمش (البته برای Pre-Order ـیا) که دیدم دست...
  • ChampionOfLight
    ChampionOfLight reacted to 'USG Ishimura''s post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این...
  • ChampionOfLight
    ChampionOfLight reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    چقدر دلم برای اینجا و شما دوستان تنگ شده بود😔
  • MyJinx
    کنار ایول ۹ و ساروس و CD نشستم از اول ویچر ۳ رو پلی دادم به امید اکسپنشن جدیدش که بلاخره معرفی شد! چقدر این چند ماه غرق شدن توی دنیای...
  • aha2012
    aha2012 reacted to 'USG Ishimura''s post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این...
  • aha2012
    aha2012 reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    چقدر دلم برای اینجا و شما دوستان تنگ شده بود😔
  • pvt.miller
    آقا اصن انگار نه انگار که وصل شده، برای من که هیچی نمیاد، استیم حتی استورش هم بالا نمیاد، ولی خب یه عده دارن با کانفیگ های ملیونی با...
  • reza8
    reza8 reacted to MyJinx's post in the thread Multi Platform Crimson Desert with Like Like.
    کمپارو خالی کن. ماموریت فرعی برو. اهنگری برو ایتماتو لول اپ کن. بگرد مپو کلا آیتم پیدا میکنی. موقع لول اپ کردنم دمیج و استامینا و جونت...
  • reza8
    reza8 reacted to Rohshen's post in the thread Multi Platform Crimson Desert with Like Like.
    سلام بعد مدت ها خوش برگشتین.آقا من تو این بازی خیلی نوبم.بازی رو تا یه جاهایی رفتم ولی دیگه وان شات دارم میمیرم.مشکل gear هست (لباس) یا...
  • Imaginative
    بله البته. خیلی زیاد!
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or