آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • SMM9
    خوبه که ۲۰۲۷. شاید سه ماهه اول بیاد که میشه همین امسال. مهم اینه که معرفی شد.
  • Sir Daniel
    Sir Daniel reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform Forza Horizon 6 with Like Like.
    بازی چه Map زیبایی داره و میشه گفت برای اولین بار هست که توی Horizon با یه شهر داریم ، تا الان از اولین شهر اگه بخوایم بگیم که Paradise...
  • Solidsnake_1
    ⚪️87.228.47.200 ⚪️87.228.47.201 ⚪️31.192.108.180 ⚪️176.99.11.77 ⚪️45.90.33.120 ⚪️0.0.0.0 ⚪️176.99.11.77 ⚪️80.78.247.254...
  • SaDrA-HhH
    SaDrA-HhH reacted to SMM9's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    منم همین الان از پای پرولوگ بلند شدم و پررنگ ترین نکته ش این بود که چقدر کارگردانی بازی سینماییه یعنی گیم پلی و همه چیز در خدمت سینمایی...
  • SaDrA-HhH
    تا اينجايي كه من رفتم به نظرم آنچارتده بيشتر.
  • Khashayar91
    خوبه که ۲۰۲۷. شاید سه ماهه اول بیاد که میشه همین امسال. مهم اینه که معرفی شد.
  • satellitedvb
    هارد ssd جدا داشته که سوخته البته اینطوری هم نباید می‌گفت که دیگران نگران بشن
  • Khashayar91
    خوب لیک کار خودش رو کرد و CDPR زودتر ازش رونمایی کرد : 2027 :(
  • lord7
    خوب لیک کار خودش رو کرد و CDPR زودتر ازش رونمایی کرد : 2027 :(
  • AM!R
    AM!R reacted to SMM9's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    منم همین الان از پای پرولوگ بلند شدم و پررنگ ترین نکته ش این بود که چقدر کارگردانی بازی سینماییه یعنی گیم پلی و همه چیز در خدمت سینمایی...
  • AM!R
    AM!R reacted to SaDrA-HhH's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    منم ديشب افتتاحيه بازى رو رفتم و واقعا جالب بود. گرافيم بازى خوبه و كلا بازى زيباس،پرفورمنس خوبيم داشت. طراحى مرحله و گيم پلى هم خوب...
  • AM!R
    AM!R reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    درود به همه 00 ـای عزیز خصوصا 007 ـیا ، بازی دیروز عرضه شد و منم سر ساعت 5:30 رفتم که Play بدمش (البته برای Pre-Order ـیا) که دیدم دست...
  • Rohshen
    Rohshen replied to the thread Multi Platform Crimson Desert.
    سلام بعد مدت ها خوش برگشتین.آقا من تو این بازی خیلی نوبم.بازی رو تا یه جاهایی رفتم ولی دیگه وان شات دارم میمیرم.مشکل gear هست (لباس) یا...
  • SiminSecret
    SiminSecret reacted to SMM9's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
  • SiminSecret
    SiminSecret reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform 007 First Light with Like Like.
    درود به همه 00 ـای عزیز خصوصا 007 ـیا ، بازی دیروز عرضه شد و منم سر ساعت 5:30 رفتم که Play بدمش (البته برای Pre-Order ـیا) که دیدم دست...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or