آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • emaad.mir
    emaad.mir reacted to SiminSecret's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
    درود بر همگی عزیزان بعد از 43 روز بلاخره وصل شدیم دلم برای بازیسنتر و تک تک بچه ها تنگ شده بود به امید پیروزی نوروز 2585 شاهنشاهی رو به...
  • emaad.mir
    emaad.mir reacted to Mprince's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
    درود بر دوستان عزیز منم برای همه آرزوی سالی سرشار از موفقیت و کامیابی میکنم،امیدوارم و مطمنم که به زودی نور بر تاریکی پیروز میشه
  • rahmanshahi
    با شکن دیشب تست کردم وصل شد، به درد بازی کردن نمیخورد صرفاً سینک شد با شبکه. ولی امشب از ساعت ۸ به بعد مثل اینکه خیلی ها بدون نیاز به...
  • SNIPER II
    SNIPER II replied to the thread سرخط خبرها.
    آنچنان نتی ندارم که خوب بگردم ولی شایعات زیادی تو سوشال مدیا دیدم که آنچارتد پنج در دست ساخته
  • SNIPER II
    SNIPER II reacted to Tommy Vercettii's post in the thread سرخط خبرها with Smile Smile.
    Call of Duty: Rescue operation in Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad
  • Emad47
    Emad47 reacted to Romell's post in the thread Multi Platform Resident Evil RE9uiem with Like Like.
    و آن زامبی سفید‍پوش 👹 در بازی، در واقعیت هم در تاریکی ابدی فرو رفت :Cheesygrin: \m/☠️
  • FERYGAMER
    FERYGAMER reacted to Mprince's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
    درود بر دوستان عزیز منم برای همه آرزوی سالی سرشار از موفقیت و کامیابی میکنم،امیدوارم و مطمنم که به زودی نور بر تاریکی پیروز میشه
  • FERYGAMER
    FERYGAMER reacted to SiminSecret's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
    درود بر همگی عزیزان بعد از 43 روز بلاخره وصل شدیم دلم برای بازیسنتر و تک تک بچه ها تنگ شده بود به امید پیروزی نوروز 2585 شاهنشاهی رو به...
  • ezio252
    شکن نسخه ی پولیش امروز وصل شده ولی خیلی کنده حواست باشه کنسول آپدیت هم میخواد راستی اگه وصل شدی یه بازی گیم پس رو اجرا کن و خارج شو...
  • ezio252
    شکن وصله ولی سرعتش کنده اگه کار واجب دارید وصل شید که ممکنه فردا قطع بشه
  • Michael Sykes
    دوستات کسی v2ray با any proxy وصل کرده حواب بیگیره؟ وصل شیم ظرفیت ۲ ها هم قفل شده
  • u.s.a
    نه صرفا در حد دانلود بازیه تست کردم انلاین نمیشه حدس میزنم موقت باشه
  • N!ma
    نه صرفا در حد دانلود بازیه تست کردم انلاین نمیشه حدس میزنم موقت باشه
  • Arman Sensi
    Arman Sensi reacted to SiminSecret's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
  • Arman Sensi
    Arman Sensi reacted to Mprince's post in the thread شادباش نوروز 2585 with Like Like.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or