آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Rohshen
    Rohshen reacted to Tommy Vercettii's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    با بدبختی در حد چند ثانیه وصل شدم بگم خیلی اوضاع ترسناکه خیلییی. اگه بگم سیستم رسما آنارشی هست بیراه نگفتم. ولی روحیه ها هنوزم...
  • dark souls
    dark souls reacted to uriel's post in the thread Xbox Clockwork Revolution with Like Like.
    واقعا بازی خیلی خفنیه به نظرم. دوباره نمایش آخریش رو داشتم نگاه میکردم بسیار بسیار عجیب و جذابه بازی.
  • PXG
    PXG reacted to Tommy Vercettii's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    با بدبختی در حد چند ثانیه وصل شدم بگم خیلی اوضاع ترسناکه خیلییی. اگه بگم سیستم رسما آنارشی هست بیراه نگفتم. ولی روحیه ها هنوزم...
  • Parsa13
    Parsa13 reacted to Tommy Vercettii's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
  • BucketHead
    به خدا كاپكام از قبل ميدونسته.
  • Farzad1998
    سلام دوستان ببخشید سوال غیر مرتبط میپرسم چون کسی تو تاپیک های دیگه فعالیت نداره دی ان اسی هست که من بتونم باهاش به گیم پس وصل شم سرعتش...
  • Farzad1998
    سلام دوستان دی ان اسی هست که بشه در حد سرعت چند کیلوبایت آنلاین شه که گیم پس وصل شه؟
  • Los Galacticos
    یه سفر هوایی داشتم با ارزونترین بلیط اکونومی ، وسط آسمون ، اینترنت مجانی با پینگ زیر 30 و سرعت 250 می دادن . بعد اینجا باید کلی کوفت و...
  • Los Galacticos
    خب منم بازی رو تموم کردم. خیلی خیلی خوش ساخت و خفن بود ولی به نظرم خیلی کوتاه بود. میتونست خیلی طولانی تر باشه. ولی خب کاپکام از رزیدنت...
  • s.snake2
    s.snake2 reacted to RedShift's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    درود بر راک استار کبیر و دراکمن با مرام بازی هایی که عرضه میکنن حرف نداره
  • s.snake2
    s.snake2 reacted to Kirk-Hammedd's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    این عید تاریخی رو به همه تبریک میگم.
  • s.snake2
    s.snake2 reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    به یاد ده ها هزار کاربری که دیلیت اکانت شدن. تا ابد مدیونشون هستیم.🖤 امیدوارم لایق نگه داشتن سرور جدید باشیم و یادمون نره هزینه تهیه این...
  • Parsa13
    Parsa13 reacted to Romell's post in the thread Multi Platform Resident Evil RE9uiem with Like Like.
    و آن زامبی سفید‍پوش 👹 در بازی، در واقعیت هم در تاریکی ابدی فرو رفت :Cheesygrin: \m/☠️
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or