آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • SNIPER II
    SNIPER II replied to the thread سرخط خبرها.
    :Victory:
  • SNIPER II
    SNIPER II reacted to Refill's post in the thread سرخط خبرها with Love Love.
    مدیر ea کناره گیری کرده
  • RedShift
    RedShift reacted to Refill's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    مدیر ea کناره گیری کرده
  • TwistedFate
    TwistedFate reacted to Refill's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    مدیر ea کناره گیری کرده
  • Amir09
    Amir09 reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بهترین دوران گیمریم رو توی بازیسنتر گذروندم. اگه کسی از من دلخوری داشت یا سر کل کلها کسی رو ناراحت کردم حلالم کنه. سالهای سال کنارتون...
  • Refill
    Refill replied to the thread سرخط خبرها.
    مدیر ea کناره گیری کرده
  • riden.17
    riden.17 reacted to Thundersky's post in the thread نمرات Resident Evil: Requiem with Like Like.
    دوستان شروع شده بدی خوبی دیدید حلال کنید RIP
  • FERYGAMER
    FERYGAMER reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بهترین دوران گیمریم رو توی بازیسنتر گذروندم. اگه کسی از من دلخوری داشت یا سر کل کلها کسی رو ناراحت کردم حلالم کنه. سالهای سال کنارتون...
  • 19Rodar
    خوب گویا اقامتگاه شیطان اصلی رو زدن ولی گویا خالی بوده و نزدیک هسته ی زمین تشریف داشتن :دی دوستان با لذت و لبخند و دل خوش و هیجان این...
  • 19Rodar
    19Rodar reacted to MyJinx's post in the thread Multi Platform Resident Evil RE9uiem with Like Like.
    ایول ۹ اونقدر خوش قدم بود که نه تنها میتونیم توی گیم اون زامبی بخصوص رو بکشیم که توی دنیای واقعی هم آره... #کارما
  • malek911
    malek911 reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
  • riden.17
    riden.17 reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
  • riden.17
    riden.17 reacted to MrElectricWizard's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    وقتی اینترنت قطع هست هم سایفون وصل میشه، حتی اگر نو اینترنت اکسس هستید، سایفون رو روشن بگذارید، وصل میشه. ماجرای 12 روزه قبلی هم همینطور...
  • riden.17
    riden.17 reacted to 19Rodar's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    خبر رسیده که خبری در راه است!! مراقب باشید بچه های ایران، توی خونه بمونید
  • riden.17
    خوب گویا اقامتگاه شیطان اصلی رو زدن ولی گویا خالی بوده و نزدیک هسته ی زمین تشریف داشتن :دی دوستان با لذت و لبخند و دل خوش و هیجان این...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or