آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Dante _Sparda
    اون مقدمه بازی توی شهر یه 2-3 دقیقه راه میری رو دیدم دلم خواست کپکام یه اپن ورلد با یه همچین شهری! عجیب همه چیزش خوبه. بخشهای گریس...
  • Dante _Sparda
    - اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند...
  • Dante _Sparda
    خب طی 10 ساعت نصف بیشتر گیم رو جلو بردم و یه بخشی از رو هم رفتم. با اختلاف بهترین، بهترین، بهترین تایتل در کل فرانچایز هست، تمام...
  • Augustus
    امیدی به کرک شدن بازی هست ؟ کرک این قفل Denuvo ممکنه مشکلی برای سیستم ایجاد بکنه ؟
  • VICE
    VICE reacted to SiminSecret's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    به دنبال پیشنهاد بالاتر شرکت Paramount، نتفلیکس از خرید شرکت Warner Bros. Discovery صرف‌نظر کرد. این دو شرکت از چند ماه گذشته در حال...
  • VICE
    VICE reacted to Tatsumaru's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    سونی به صورت رسمی اعلام کرده که نسخه ارتقا یافته PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) در هفته های پیش رو منتشر خواهد شد و اولین...
  • VICE
    VICE reacted to Nike-90's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    🎮 فناوری انحصاری پلی استیشن با Death Stranding 2 به کامپیوتر می‌آید فناوری Pico، یک تکنیک ارتقای تصویر (Upscaling) کاملاً اختصاصی...
  • VICE
    VICE reacted to MoonD's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    تمام استودیوهایی که سونی از سال ۲۰۱۹ تاکنون خریداری کرده است از سال ۲۰۱۹، سونی روند خرید استودیوهای بازی‌سازی را با سرعت بیشتری دنبال...
  • VICE
    VICE reacted to Milad.Samavati's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    اونا خودشون نمی رن. باید اخراج بشن
  • VICE
    VICE reacted to Cloud Strife's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    چی میشه مدیران EA هم بکنن برن؟
  • Augustus
    Augustus reacted to Nike-90's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    ‍ آیا قفل Denuvo عنوان Resident Evil Requiem در روز عرضه شکسته خواهد شد؟! ▫️با نزدیک شدن به انتشار Resident Evil Requiem، بحث‌ها درباره...
  • Augustus
    خب طی 10 ساعت نصف بیشتر گیم رو جلو بردم و یه بخشی از رو هم رفتم. با اختلاف بهترین، بهترین، بهترین تایتل در کل فرانچایز هست، تمام...
  • Augustus
    - اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند...
  • majidred2011
    اون مقدمه بازی توی شهر یه 2-3 دقیقه راه میری رو دیدم دلم خواست کپکام یه اپن ورلد با یه همچین شهری! عجیب همه چیزش خوبه. بخشهای گریس...
  • majidred2011
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or