آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Nameless King
    Nameless King reacted to SiminSecret's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    به دنبال پیشنهاد بالاتر شرکت Paramount، نتفلیکس از خرید شرکت Warner Bros. Discovery صرف‌نظر کرد. این دو شرکت از چند ماه گذشته در حال...
  • boss-abbas
    داداش اون عکس بالائی یک عکس با کمترین ویژواله و بدون raytracing فکر میکنی با بچه طرفی ضمن اینکه عکس پائینی واقعی هم نیست قابلیت path...
  • boss-abbas
    عکسه از کجا اوردی چون فیکه و ادیت شده. ازین ویدیو ورداشته لیبل هاشو عوض کرده. حالا نمیدونم چرا کسی باید با چه انگیزه ای اصن چرا باید...
  • malek911
    malek911 reacted to Tatsumaru's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    سونی به صورت رسمی اعلام کرده که نسخه ارتقا یافته PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) در هفته های پیش رو منتشر خواهد شد و اولین...
  • malek911
    malek911 reacted to K I 1 1 E R's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    Wolverine به صورت رسمی در تاریخ September 15, 2026 منتشر خواهد شد
  • Los Galacticos
    متاسفانه من به طرز نوب طوری همون اوایل که گریس توی قلعه گرفتار میشه گیر کردم و نمیدونم چیکار باید بکنم :دی کلی آیتم و چیزمیز پیدا کردم...
  • malek911
    Reanimal داستان : درباره خواهر و برادری هست که قصد فرار از یک جزیره کابوس وار دارند. این بازی جدیدترین محصول سازندگان خلاق سری...
  • .Amirone
    .Amirone reacted to SiminSecret's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    به دنبال پیشنهاد بالاتر شرکت Paramount، نتفلیکس از خرید شرکت Warner Bros. Discovery صرف‌نظر کرد. این دو شرکت از چند ماه گذشته در حال...
  • .Amirone
    .Amirone reacted to Tatsumaru's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    سونی به صورت رسمی اعلام کرده که نسخه ارتقا یافته PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) در هفته های پیش رو منتشر خواهد شد و اولین...
  • malek911
    malek911 replied to the thread Multi Platform Marathon.
    مبارک فورتنایت بازا :) فقط یه دایرت المعارف لازمه برا شناخت منوهاش
  • ChampionOfLight
    نکته جالبش شخصیت پردازی خوب گریس به عنوان کارکتر جدید هستش به همین دلیل در هر دو دوربین بازی راحت با ا.ون ارتباط میگیری .برعکس ایتن که...
  • ChampionOfLight
    ویلیج بار اول نزدیک ۱۷ یا ۱۸ ساعت برام طول کشیده بود. ببینیم این چقدر میشه. آروم بازی کنید و از محیط و بازی لذت ببرید. همه جا رو هم بگردید.
  • malek911
    malek911 reacted to arshia78's post in the thread Multi Platform Marathon with Like Like.
    ده دقیقه بازی کردیم سرمون درد گرفت انقدر همه چی پیچیده بود :D @malek911
  • Z-fan
    اولین پوستر فصل سوم موشوکو: دو پارت پارت اول تابستان شروع میشه. پ.ن:نوبتی هم که باشه نوبت فن مو سرخ دوست هست.:دی
  • ortegoli
    من قبلا گرفتم 83 الان حدود 130 تا 160 هست بسته به مدلش بله gddr6 هست
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or