آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Arima Kishou
    اولین پوستر فصل سوم موشوکو: دو پارت پارت اول تابستان شروع میشه. پ.ن:نوبتی هم که باشه نوبت فن مو سرخ دوست هست.:دی
    • HCCQEiIagAAYdlH.png
  • MoonD
    MoonD reacted to Dinosaur's post in the thread TV Center with Like Like.
    برای قضاوت خیلی زوده و نمی‌شه پرونده سریال رو با یدونه عکس بست، ولی من رو یاد این ویدیوهای طنز یوتیوبی میندازه که ملت دور هم برای خنده و...
  • MoonD
    MoonD reacted to MyJinx's post in the thread TV Center with Like Like.
    این چه فازیه سونی عینا داره همون چیزی که توی گیما بود رو ازشون اقتباس میسازه؟ خب یبار که تجربش کردیم. لااقل بیا داستانایی رو روایت کن...
  • MoonD
    MoonD reacted to Leviathan's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    اولین تصویر رسمی از سریال God of War
  • MyJinx
    4 -۵-و ۶ همه اکشن بودن فقط این وسط کیفیت اکشن ۴ و ۵ از هر نظر بهتر از ۶ بود الان برای این بازی گیم پلی لیان تقریبا ورژن آپدیت شده ریمیک...
  • MyJinx
    MyJinx reacted to Dinosaur's post in the thread TV Center with Like Like.
    برای قضاوت خیلی زوده و نمی‌شه پرونده سریال رو با یدونه عکس بست، ولی من رو یاد این ویدیوهای طنز یوتیوبی میندازه که ملت دور هم برای خنده و...
  • Jack cooper
    من الان خودم بالای ۴ ساعت رفتم هنوز همون اوایلش فکرکنم باشم البته درجه سختی استاندارد کلاسیک رفتم اونطور اکثر گفتن بازی توی دور اول...
  • Jack cooper
    سونی بیشترین صدمه ای که به این برند و فن هاش زد حذف کامل شوکیس ها، تیشه به ریشه عناوین داستان محور و هویت استودیوها بود. ریلیز عناوین...
  • Jack cooper
    نسخه جدید PSSR معرفی شد. از امروز روی Resident Evil Requiem در دسترسه. با آپدیت ماه بعدی برای PS5 PRO کاربرا میتونن روی هر بازی ای که از...
  • Amir09
    Amir09 reacted to Isildur's post in the thread PlayStation God of War Ragnarok with Smile Smile.
    والا هاشم متهم گریخت بیشتر شبیه کریتوس‌ئه‌ تا این طرف
  • S
    سلام دوستان کجا میتونم دانلود کنم بازی رو؟
  • Dinosaur
    Dinosaur replied to the thread TV Center.
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to MyJinx's post in the thread TV Center with Like Like.
    این چه فازیه سونی عینا داره همون چیزی که توی گیما بود رو ازشون اقتباس میسازه؟ خب یبار که تجربش کردیم. لااقل بیا داستانایی رو روایت کن...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to MrElectricWizard's post in the thread TV Center with Like Like.
    انچارتد رو که ندیدم، فصل 2 د لست اف اس هم خیلی زود رها کردم و دیگه نمیبینم، اینم احتمالا نبینم، برای بار انم بازی هاش رو میرم به جاش و...
  • VICE
    من چیز زیادی از سونی این نسل نمیخوام فقط پورت GT7
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or