آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • |PREDATOR|
    |PREDATOR| reacted to malek911's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    به نظرم کنار مراکز ترک اعتیاد مواد مخدر باید یه مرکز هم برا آلتیمیت بازا ایجاد کنن.ضربه ای که آلتیمیت به آدم میزنه کمتر از شیشه و تریاک...
  • |PREDATOR|
    |PREDATOR| reacted to Cowpoke's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    تقریبا تمام رفیقام که مخابرات دارن بعد قطعی نت نتونستن دیگه درست حسابی وصل شن کلا افتضاحه مخابرات
  • C
    Cowpoke replied to the thread Multi Platform Battlefield 6.
    تقریبا تمام رفیقام که مخابرات دارن بعد قطعی نت نتونستن دیگه درست حسابی وصل شن کلا افتضاحه مخابرات
  • C
    Cowpoke reacted to ultimate team 2's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    مخابرات بعد اون قطعی فاجعه شده ما یک فامیل داریم مخابرات داره پینگش توی فیفا با adsl پنجاه هست ولی یه شب اومدیم coop بزنیم بدبخت هی...
  • C
    خب یه خورده شرایط بدنیم خوب نیست(یه عمل داشتم🥴) نتونستم خیلی پلی بدم ، فقط همون اوایل بازی توی محوطه خانه ی اون خانومی که بهمون کمک کرد...
  • Isildur
    عمده‌ی انتقادات از رگناروک واقعا به جا و درسته، همون‌طور که امتیاز بالای ۹۰ش به جا و درسته.
  • mamad2010
    mamad2010 reacted to HACKBOTER's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    من که با اون همه کارت ایکون بازی رو پاک کردم رفت . فکر میکنم بهترین کارو کردم .‌ هر‌چی بیشتر بازی میکنی میفهمی اعصاب و روانت چقدر تغییر...
  • mamad2010
    mamad2010 reacted to hamid_barca's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    اینقدر نت داغون شده که برای جایزه رایولز این هفته که 24 امتیاز هست و 23 امتیاز داشتم، مجبور شدم آخر بازی تاکسیک بازی در بیارم و توپ رو...
  • Nismo
    یکی در میون قطع و وصل میشن
  • ps3_360_wii
    نقطه ضعف بازی از دید بیشتر منتقد ها به صورت خیلی خلاصه : لیان زیادی قویه کاش بخش اکشن و ترسناک با هم ترکیب میشدن نه اینکه به صورت...
  • VICE
    VICE reacted to malek911's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    به نظرم کنار مراکز ترک اعتیاد مواد مخدر باید یه مرکز هم برا آلتیمیت بازا ایجاد کنن.ضربه ای که آلتیمیت به آدم میزنه کمتر از شیشه و تریاک...
  • VICE
    VICE reacted to HACKBOTER's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    من که با اون همه کارت ایکون بازی رو پاک کردم رفت . فکر میکنم بهترین کارو کردم .‌ هر‌چی بیشتر بازی میکنی میفهمی اعصاب و روانت چقدر تغییر...
  • VICE
    VICE reacted to hamid_barca's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    اینقدر نت داغون شده که برای جایزه رایولز این هفته که 24 امتیاز هست و 23 امتیاز داشتم، مجبور شدم آخر بازی تاکسیک بازی در بیارم و توپ رو...
  • MyJinx
    MyJinx replied to the thread نمرات Resident Evil: Requiem.
    نسخه هفتم رو دیدیم که کلا کوبیدن از نو ساختن. همه چی متفاوت بود ولی بازم زیر ۹۰ شد. دیگه از نسخه ۷ متفاوت تر نداریم توی سری این اواخر...
  • ps3_360_wii
    گزارش نهایی Detective Seeds از وضعیت بلوپوینت: با چهار نفر از کارکنان Bluepoint صحبت کردم و این روایت آن‌ها از روند اتفاقات، تاریخ‌ها و...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or