آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • hamid_barca
    فعلا هیچی.البته وی پی ان استفاده کنی شاید بشه ولی برای من اونا هم 2 ساعتی هست که قطع شده. شیراز همراه اول هم داخلی شده
  • VICE
    VICE replied to the thread Multi Platform EA SPORTS FC26.
    چاره چیه
  • sms12
    سال ۹۶ با ۱.۲۰۰ می تونستی PS4 بخری الان یه شونه تخم مرغ و یه روغن این حق ما نیست
  • VICE
    VICE reacted to hamid_barca's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    مال منم شده
  • hamid_barca
    مال منم شده
  • hitman68
    hitman68 reacted to darkfall's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    این قسمت ۴ فال آوت چقدر خوب بود معتاد شدن دختره عالیه :)))
  • VICE
    VICE replied to the thread Multi Platform EA SPORTS FC26.
    الان فیبر من مشکل نت تایپ خورده ؟
    • photo_2026-01-07_22-32-23.jpg
  • AMIN-1399F
    AMIN-1399F reacted to m.a.t's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    خانم لیزا سو، مدیرعامل AMD توی CES گفته دنیا نیاز داره تا پایان این دهه (۵ سال دیگه) به ظرفیت 10 یوتافلاپس پردازش (برای هوش مصنوعی)...
  • blak
    blak reacted to ezio252's post in the thread Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود] with Poker Face Poker Face.
    حالا اینجا جای بحث درباره ی سینما نیست ولی قسمت دوم آواتار واقعا خوب نبود و برای منی که عاشق فیلم T2 judgment day هستم جیمز کامرون نا...
  • blak
    روند کاهشی که خب دوتا شمارش بالای 2 میلیارد فروش داشته! شماره سومم توی این مدت کم بالای ۱ میلیارد فروخته که فوق العادس. اگه ملت علاقه...
  • majidred2011
    majidred2011 replied to the thread TV Center.
    این هفتگی کردن فال اوت چه زهری بود، مشکل فصل اول چی بود مگه یهویی اومد :| الان بشدت دوس دارم ببینم هفتگی از یه طرف دیگه از بس بینش وقفه...
  • darkfall
    darkfall reacted to Jaw's post in the thread TV Center with Like Like.
    Mobland یه سریال بی نظیر گنگستری از اول تا اخرش هیجان داره و شمارو هر قسمت با خودش میکشونه بازیا عالین بازیکر خوبیم توشه بازی تام هاردی...
  • darkfall
    darkfall replied to the thread TV Center.
    این قسمت ۴ فال آوت چقدر خوب بود معتاد شدن دختره عالیه :)))
  • ezio252
    از کجا بفهمم سخت افزار آسیب جدی دیده ؟ آخه توی ردیت نوشته بود باید صدا بده ولی مال من اصلا صدایی نمیده بعد مشکل کندیش اینه که اولش با...
    • Screenshot 2026-01-07 221646.png
  • ezio252
    احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل جدی باشه و سریع تر بکاپ بگیرید چون معمولا این مشکل هر روز بدتر میشه:Neutral:
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or