آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • SMM9
    SMM9 reacted to Thundersky's post in the thread Multi Platform Resident Evil 4 with Like Like.
    واقعا شاکله این بازی یک جادو و مغناطیسی داره ، آدم دوست داره هر چند وقت یکبار سراغش بیاد
  • hamid_barca
    با اپدیت جدید قیچی برگردون رینبو فلیک نرف ولی هد بعد رینبو فلیک باف شد:)) همچنین جونینیو پُرنابِکانو کابوس گلرها در ایستگاهی بزودی...
  • 'USG Ishimura'
    'USG Ishimura' reacted to Tatsumaru's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    یک محصول در اروپا توسط Bloober Team ثبت تجاری شده که به احتمال زیاد، پروژه بعدی استودیوی سازنده ریمیک سایلنت هیل 2 است: Onyx: The Dark...
  • SNIPER II
    نظرم اینه در هر صورت میازاکی یه بازیساز دوزاریه :D
  • ultimate team 2
    حالا عجیب امشب اینترنت من خوبه.پینگ شده 44 و 10 تا بازی کردم همه رو بردم اونم با اختلاف زیاد 😐
  • Tatsumaru
    Tatsumaru replied to the thread سرخط خبرها.
    یک محصول در اروپا توسط Bloober Team ثبت تجاری شده که به احتمال زیاد، پروژه بعدی استودیوی سازنده ریمیک سایلنت هیل 2 است: Onyx: The Dark...
    • bloo (1).jpg
    • bloo (2).jpg
    • bloo (3).jpg
    • bloo6.jpg
  • ultimate team 2
    با اپدیت جدید قیچی برگردون رینبو فلیک نرف ولی هد بعد رینبو فلیک باف شد:)) همچنین جونینیو پُرنابِکانو کابوس گلرها در ایستگاهی بزودی...
    • IMG_20260106_222224_327.jpg
    • IMG_20260106_222549_912.jpg
  • yas67
    yas67 replied to the thread Multi Platform Battlefield 6.
    داخل تنظیمات قسمت system بعد برو پایین قسمت نتورک گزینه Network Graph صفحه که باز شد show network performance bar که هاید هست رو بذار...
  • VICE
    VICE reacted to hamid_barca's post in the thread Multi Platform EA SPORTS FC26 with Like Like.
    حالا عجیب امشب اینترنت من خوبه.پینگ شده 44 و 10 تا بازی کردم همه رو بردم اونم با اختلاف زیاد 😐
  • hamid_barca
  • esi overlord
    ممنون.کجا کپیش کنم.میخام پچهای ۶۰ فریم illusion رو بازیها اجرا کنم.با ایتمز فلو میشه اگه انلاین بشم.
  • Tatsumaru
    Tatsumaru replied to the thread TV Center.
    بازیگران تایید شده Tomb Raider
    • tomb.jpg
  • noorihamid99
    noorihamid99 reacted to m.d.makan's post in the thread PC DEFECT with Like Like.
    بازی شوتر اول شخص از سازندگان اسبق استودیهای ID,Naughty Dog و اکتیویژن هستن. رییس و کارگردان اصلی استودیو Emanuel Palalic هستن که قبلا...
  • VICE
    VICE replied to the thread Multi Platform EA SPORTS FC26.
    با شلتر اصلا اینترنتم قطعه باید 8888 4224 بزنم اونم برای گیم به کار نمیاد
  • z.a.x
    ممنون.کجا کپیش کنم.میخام پچهای ۶۰ فریم illusion رو بازیها اجرا کنم.با ایتمز فلو میشه اگه انلاین بشم.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or