آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • BatmanGame
    قسمت های لیون رزیدنت ایول ۶ طور هست .لابد head های کپکام گفتن تمام ترسناک نباشه اکشن هم زیاد باشه که بازی خوب بفروشه و هر دو نوع هوادار...
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to MyJinx's post in the thread Divinity with Like Like.
    یسری اطلاعات از بازی اومده: ـ بازیگرای خیلی زیادی قراره داشته باشه که به واسطه ۶ استودیو مراحل موشن کپچر انجام میشه. ـ سبک بازی همچنان...
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to He!n3ger's post in the thread Divinity with Smile Smile.
    :| خب من همینجا با این تاپیک خداحافظی میکنم. امیدوارم مثل بالدورز گیت شاهکار دربیاد همگی لذت ببرید. :D
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to K I 1 1 E R's post in the thread Divinity with Like Like.
    -دو سال تو مرحله تولید ـه تازه رفته تو Full production (CDPR 🤝 لاریان دو سال بازیشون تو پیش تولید میره و به محض رفتن تو Full production...
  • Oyuusui
    Oyuusui reacted to K I 1 1 E R's post in the thread Divinity with Like Like.
    خدایان خاموش‌اند. Rivellon غرق در خون است. قدرت‌های جدیدی در حال ظهورند استودیوی Larian، تیم تحسین‌شده‌ای و سازنده بازی Baldur’s Gate...
  • ultimate team 2
    قسمت های لیون رزیدنت ایول ۶ طور هست .لابد head های کپکام گفتن تمام ترسناک نباشه اکشن هم زیاد باشه که بازی خوب بفروشه و هر دو نوع هوادار...
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to noctis-sm3's post in the thread Multi Platform Reanimal with Like Like.
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to K I 1 1 E R's post in the thread Divinity with Like Like.
    -دو سال تو مرحله تولید ـه تازه رفته تو Full production (CDPR 🤝 لاریان دو سال بازیشون تو پیش تولید میره و به محض رفتن تو Full production...
  • noctis-sm3
    noctis-sm3 replied to the thread Multi Platform Reanimal.
    • 1000011003.jpg
  • A-L-I
    A-L-I replied to the thread Multi Platform Fortnite.
    دوبله پارسی ;););) :
  • noctis-sm3
    noctis-sm3 reacted to K I 1 1 E R's post in the thread Divinity with Like Like.
  • noctis-sm3
    noctis-sm3 replied to the thread Divinity.
    حالا شاید برای jrpg بازها این حرفم عادی باشه... ولی به شدت نوبتی شرقی رو ده ها پله از این مدل غربیش بهتر می دونم:دی به بیان بهتر بیشتر...
  • K I 1 1 E R
    K I 1 1 E R replied to the thread Divinity.
  • noctis-sm3
    noctis-sm3 reacted to He!n3ger's post in the thread Divinity with Like Like.
    :| خب من همینجا با این تاپیک خداحافظی میکنم. امیدوارم مثل بالدورز گیت شاهکار دربیاد همگی لذت ببرید. :D
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to He!n3ger's post in the thread Divinity with Like Like.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or