آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Uchiha Itachi
    منم یادمه سابقا این اتفاق تو همین حدود زمانی می افتاد و واقعا مقابله باهاش کار خیلی خیلی سختی بود اما اینبار که تا الآن یورش مغولان رخ...
  • Grand Theft
    اتفاقا سگانه ریبوت کاملا ووک بود بدم ووک بود جوری که حتی سازنده بازی حاضر نمیشد کاستوم کلاسیک بازی رو به عنوان کاستوم Optional تو بازی...
  • mamad2010
    mamad2010 reacted to hamid_barca's post in the thread TV Center with Like Like.
    Last of us هم سیزن یکش که اومد به شدیدترین حالت ممکن کوبیدمش اونم با اون همه فن 2 آتیشه که داشت.یک هفته داشتم با 73 نفر یه تنه دعوا...
  • hamid_barca
    hamid_barca replied to the thread TV Center.
    اوکی من مشکلی ندارم...اصلا فصل سوم که شاهکار شد خودم میام اینجا به مدت 37 دقیقه ایستاده براش دست میزنم :D ولی فعلا در مورد فصل اولش...
  • Refill
    اگه توقع یه اساسینز کرید کلاسیک و مخفی کاری رو نداری با توجه به تخفیف خوبی که خورده بگیرش . والهالا یه بازی اکشن فوق العاده س که حال و...
  • masoud101
    SK Hynix پیش بینی کرده به‌دلیل رشد شدید AI و دیتاسنترها، تقاضا برای حافظه خیلی بیشتر از ظرفیت تولید شده و این وضعیت تا سال ۲۰۲۸ ادامه...
  • A-L-I
    A-L-I replied to the thread Multi Platform Fortnite.
    خوب یه سری از هدایای کریسمس امسال (2 اسکین ، یه Back Bling و یه Wrap و یه Pickaxe) لیک شد :x:x:x : یه زودی Locker Bundle هنرمند و...
    • Fortnite (1).jpg
    • Fortnite (2).jpg
    • Fortnite (3).jpg
    • Fortnite (4).jpg
    • Fortnite (5).jpg
    • Fortnite (6).jpg
  • hamid_barca
    hamid_barca reacted to Arima Kishou's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    خب اینکه بدتر شد، یعنی الان خوب نیست. وایسیم بعدا خوب میشه. خدا رو چه دیدی شاید خوب نشد.:دی
  • ultimate team 2
    Hollow Knight: Silksong بیش از 7 میلیون نسخه فروخته
  • Arima Kishou
    Arima Kishou replied to the thread TV Center.
    خب اینکه بدتر شد، یعنی الان خوب نیست. وایسیم بعدا خوب میشه. خدا رو چه دیدی شاید خوب نشد.:دی
  • Arima Kishou
    Arima Kishou reacted to hamid_barca's post in the thread TV Center with Like Like.
    ما فقط میخوایم کمکتون کنیم ولی خودتون هم باید راضی باشید به این کار....فعلا ازتون فاصله میگیریم ولی اینو بدونید که هروقت کمکی خواستید...
  • Arima Kishou
    Arima Kishou reacted to hamid_barca's post in the thread TV Center with Like Like.
    بفرما یک نفر دیگه که قبول کرد این فصل آنچنان قوی نیست و باید 2-3 سال صبر کنیم ;)) خب وقتی اکثرتون قبول دارید این فصل خوب نیست و ما هم...
  • Dinosaur
    دیروز ۶۳ بار دایو زدم نشد حس دکتر استرنج رو دارم که هی میرف پیش دورمامو (اسمشو یادم نیس دقیق) میمرد دوباره برمیگشت! 😭 ولی به قول اون...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to jdepp's post in the thread Multi Platform Hollow Knight: Silksong with Like Like.
    خیلی جالبه که این گیم رو من نسخه ی اولشو وقتی بازی کردم خواهر زاده ی منم با دیدن بازی من بهش علاقه پیدا کرد و الان در حالیکه من خودم...
  • Dinosaur
    دیروز دیدم برادرزاده 11 ساله ام داره نسخه اول رو با لپ تاپ میره!!:D اونم با کیبورد!! کلی charm داشت و مسیریابی و نقشه و همه چی ام بلد...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or