آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • NERO 7
    NERO 7 reacted to .:Melkor:.'s post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    اگه دوستان ناراحت نمیشن باید بگم این استودیوهایی که EA کنار هم چیده تخصصی توی ساخت بتلفیلد به معنای واقعی کلمه ندارن Dice که اعضای اصلی...
  • AM!R
    AM!R reacted to malek911's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    به عنوان یه engineer کینه ای بزار با حرفت مخالفت کنم :) اتفاقا الان تو بتل 6 یه بالانس خیلی خوبی بین پیاده نظام و تجهیزات جنگی از جمله...
  • MMDMO
    MMDMO reacted to malek911's post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    به عنوان یه engineer کینه ای بزار با حرفت مخالفت کنم :) اتفاقا الان تو بتل 6 یه بالانس خیلی خوبی بین پیاده نظام و تجهیزات جنگی از جمله...
  • 19Rodar
    19Rodar replied to the thread TV Center.
    اره واقعا خیلی خفن بود!
  • SHAM
    از کنسولم بکاپ کامل بگیرم هروقت از بکاپ خودم ریستور کنم دوباره کنسولم مثل قبل میشه تمامی بازی ها و save ها همه مثل قبل میاد بدون اینکه...
  • amin200200
    فریمور 13 PS4 زیر ذربین Gezine
  • Z-fan
    Z-fan reacted to NaViiDii's post in the thread امتیازات Metroid Prime 4 with Like Like.
    رفتار عموم گیمرا با بازیای نینتندو خیلی جالبه. اگه بالای ۹۰ بشن دلیلش اینه که مال نینتندو هستن و اگه زیر ۹۰ بشن هم میگن اگه مال نینتندو...
  • 19Rodar
    19Rodar reacted to MoonD's post in the thread TV Center with Like Like.
    جان سینا چی میگه :D این قسمت پلوریبوس خیلی خوب بود.
  • .Amirone
    .Amirone reacted to Tatsumaru's post in the thread Movie Center with Like Like.
    Cary-Hiroyuki Tagawa در سن 75 سالگی از دنیا رفت. برای نقش Shang Tsung در مورتال کامبت 1995 و Nobusuke در The Man in the High Castle...
  • 19Rodar
    من حاظرم برای نسل بعد بیاد ولی کارکتر اصلی عوض کنن :D
  • SHAM
    SHAM reacted to Amir nyny's post in the thread اموزش هک برای کنسول PS5 with Like Like.
    بعضی وقتا exploit fail میشه که راهی نداری جز اینکه ریستارت کنی کنسولو دوباره هک رو اجرا کنی اون اتا هن رو من جایگزین کردم با نسخه جدید...
  • noctis-sm3
    جدی هست این داستان ساندترک؟ یعنی واقعا باید نسخه خاصی بگیری که موسیقی فولان لوکیشن رو داشته باشه؟ چیزی که اینجا نینتندو داره میفروشه،...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or