آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • NaViiDii
    NaViiDii reacted to .:Melkor:.'s post in the thread Multi Platform Battlefield 6 with Like Like.
    اگه دوستان ناراحت نمیشن باید بگم این استودیوهایی که EA کنار هم چیده تخصصی توی ساخت بتلفیلد به معنای واقعی کلمه ندارن Dice که اعضای اصلی...
  • RED_BEARD39
    RED_BEARD39 reacted to Milad.Samavati's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    اکانت رسمی play station در x : Call of duty black ops 7 پر دانلود ترین بازی در ماه نوامبر
  • NaViiDii
    NaViiDii reacted to Tatsumaru's post in the thread Movie Center with Like Like.
    Cary-Hiroyuki Tagawa در سن 75 سالگی از دنیا رفت. برای نقش Shang Tsung در مورتال کامبت 1995 و Nobusuke در The Man in the High Castle...
  • underal
    کسی alone in the dark تو هارد داخلی تست کرده من رلیز speed تست کردم اجرا نمیشه
  • RED_BEARD39
    ممنون، پس ولش کنم دیگه! :دی البته چیز مهمی هم نیست و توی اون بخش باید کل تمرکز رو نت‌ها باشه و اصلا کار خاصی با کاراکترها نداریم، ولی...
  • SHAYAN1999
    برنامه ویرایشگر و مترجم خودکار مانگای K3 سلام به همه‌ی دوستان من هم مثل خیلی از شماها، عاشق دنیای شگفت‌انگیز مانگا هستم و این پروژه...
  • BatmanGame
    BatmanGame reacted to Tatsumaru's post in the thread Movie Center with Like Like.
    Cary-Hiroyuki Tagawa در سن 75 سالگی از دنیا رفت. برای نقش Shang Tsung در مورتال کامبت 1995 و Nobusuke در The Man in the High Castle...
  • emaad.mir
    چطوری باید لینک کنم؟ یعنی با اکانتی که گیم پس دارم وارد یوبی سافت اکانت بشم؟
  • noctis-sm3
    noctis-sm3 reacted to Sysbother's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    نتفلیکس برنده مذاکره برای تصاحب WBD شد. بنابر گزارش رسانه های متعدد از جمله Bloomberg نتفلیکس با پیشنهاد $28 - $30 برای هر سهم و ارائه...
  • SaDrA-HhH
    من حاظرم برای نسل بعد بیاد ولی کارکتر اصلی عوض کنن :D
  • hitman68
    hitman68 reacted to Arima Kishou's post in the thread TV Center with Like Like.
    در مورد دوتا کی دراما که جدیدا دیدم میخوام صحبت کنم: The Manipulated داستان در مورد یک مرد بی گناه هست که با صحنه سازی به یک قتل متهم...
  • Z-fan
    Z-fan reacted to MyJinx's post in the thread امتیازات Metroid Prime 4 with Like Like.
    منصفانه نگاه کنیم، از این سایتا هر ۳تا پلتفرم بازار دارن! هرکدوم به یه نحوی نمره بالا میدن به بازیای پلتفرمشون. حالا یه پلتفرم کمتر یکی...
  • emaad.mir
    باید اکانت گیم پس رو با اکانت یوبی سافتت لینک کنی وقتی بازی رو میخوای کنی میزنه enable extention اونجا لینک میکنه به یوبی سافت ( باید...
  • hitman68
    hitman68 reacted to A-L-I's post in the thread Multi Platform Hi-Fi Rush with Like Like.
    قفل Denuvo از بازی حذف شد :-bd:-bd:-bd
  • hitman68
    hitman68 reacted to Ali.jangi's post in the thread Xbox REPLACED with Like Like.
    سازنده: Sad Cat Studios ناشر: Coat Sink سبک: پلتفرمر سینماتیک , اکشن پلتفرم: Xbox Series X|S . Xbox One و PC تاریخ عرضه: 2022 REPLACED...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or