Zelnick: اگر مشتری در پلتفرمی باشد GTA را برای آن را عرض می کنیم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
301518.png

اگر بازیکن در پلتفرم های دیگر حضور داشته باشد نسخه های جدید Grand Theft Auto V برای آنها عرضه می شود.
این جملات مدیر عامل شرکت Take-Two آقای Strauss Zelnick است. ایشان بحث این را به میان نمی آورند که پلتفرم های جدید می خواهد PC, Xbox One, PS4 یا تبلت باشد و طی مصاحبه خود با MCV در رابطه با اینکه آیا GTA به دیگر پلتفرم ها می آید یا خیر می گویند:
اگر مشتری در آن قسمت وجود داشته باشد مسلما این کار را خواهیم کرد. به زور چنین کاری را نمی کنیم و اگر مصرف کننده آنجا باشد ما هم هستیم. به همین دلیل است که ما یک برنامه موبایل برای NBA 2K طراحی کرده ایم. ما دخالتی در تجارت سخت افزار نداریم و فقط می خواهیم جایی بازی خود را عرضه کنیم که مشتری باشد.
تعداد PC گیمرها و متقاضیان این عنوان کم نیست و عده ای دیگر خواستار عرضه GTA V برای کنسول های نسل بعد هستند. آیا به نظر شما چنین اتفاقی بالاخره خواهد افتاد؟
MCVUK

البته ايشون از نسخه ي جديد صحبت كرده كه من دقيقا متوجه نشدم منظور همين GTA V خودمونه و يا GTA هاي آيندست كه اگر منظور GTA هاي آينده باشه تلويحا به اين معناست كه GTA V قرار نيست رو پلتفورم ديگه اي بياد.

اگرچه به شخصه بعيد ميدونم براي PC و كنسولاي نسل جديد عرضه بشه وگر نه حداق تا به حال تاييد ميشد ميگفتن سال ديگه چون فروش كنسولي هم كافي بوده و الان وقتشه كه اگه نسخه PC در كار هست تاييد بشه

اميدوارم بشه و خيلي از دوستاني كه نتونستن بازي كنن به مراد دلشون برسن

امیدوارم اگه قراره برا نسل بعد پورت شه ی استدیو دیگه مثل Rockstar Leeds اینکارو بکنه ک North تمرکزشون رو عنوان بعدی باشه ک هرچه سریعتر شاهکار بعدیشونو تجربه کنیم

البته ايشون از نسخه ي جديد صحبت كرده كه من دقيقا متوجه نشدم منظور همين GTA V خودمونه و يا GTA هاي آيندست
این جورسوال و جواب ها رو فکر کنم بارها دیده باشید :d
سایت اصلی میپرسه GTA V برای کدوم پلتفرم میاد؟ طرف قضیه رو میپیچونه میگه GTA رو اگر مصرف کننده وجود داشته باشه به بقیه پلتفرم ها میاریم!
بازم به نظرم منظورش همین GTA V هستش چون سوال کننده هم همین بازی رو گفته.

نسخه ی PS4 با چند تا DLC اضافی داستانی عرضه شه محشر میشه

اصلا فکر این که با اون گرافیک ۶۰ فریم بازی کنی ادمو دیوونه میکنه :)
فقط امیدوارم اون لرزش سایه ها که تو نسخه ی ۳۶۰ به شدت رو مخ بود درست شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or