Yusuke Hashimoto خواهان ادامه فرنچیز Bayonetta

Mr. Worldwide

کاربر سایت
6a00e54f7ac65c88330134819f46dd970c-500wi

Bayonetta 2 سال گذشته نامزد بهترین بازی سال شد ولی نتوانست جایزه ای را کسب کند. بسیاری از مردم طرفدارا بازی های قدیمی و طولانی هستند قبل از اینکه ادامه این بازی ها منتشر شود. با این وجود Bayonetta 2 به این فرنچیز بسیار کمک کرد تا در رده بهترین بازی اکشتن قرار بگیرد. با این حال, نباید جای تعجب باشد که Yusuke Hashimoto کارگردان بازی در مورد قسمت سوم این بازی ابراز علاقه کند.

GamesMaster نظر Hashimoto را درمورد ادامه کار برروی کدام بازی را پرسید که پاسخ Hashimoto بدین ترتیب بود:"
ادامه ای برای عناوین Platinum... خوب من می توانم Bayonetta 3 را نام ببرم. من ایده های زیادی در سرم برای گسترش دنیای Bayonetta به عنوان یک ادامه یا حتی spin-off دارم."

Hashimoto قبل از این نیز در تابستان گذشته در مورد قسمت سوم Bayonetta صحبت کرده بود, آن هم زمانی که Hideki Kamiya درمورد spin-off با حضور Jeanne برای 3DS صحبت هایی را انجام داده بود.

منبع

اولش امیدوارم نسخه اول رو واسه PC پورت کنن.بعدش نسخه دوم از انحصار دربیاد(بعیده).

البته مطمئنا نسخه سومی اگه باشه دیگه خیلی امکانش کمه برای کنسول های نینتندو انحصاری بشه.

برو عمو رد کارت! اگه قرار باشه ادامه ای باشه نوبت اثر برجسته استاد میکامی در سبک شوتر سوم شخص یعنی vanquish هست.من نمیدونم چرا این بازی قسمت دومش را معرفی نمیکنند!

اصلا دلشون میاد که این بازی را ادمه ندهند!:(

vanq2.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or