pspbaz کاربر سایت Sep 6, 2008 #1 عکس سیستمی که باهاش بازی می کنید رو بزارید وی باید توشباشه کنسولایه دیگه هم به همراه وی می تونن باشن مرسی:blushing:
عکس سیستمی که باهاش بازی می کنید رو بزارید وی باید توشباشه کنسولایه دیگه هم به همراه وی می تونن باشن مرسی:blushing:
pspbaz کاربر سایت Sep 6, 2008 #2 خوب این setup فرعی مه:biggrin1: به همراه پیسی و یک مانیتور ماشین که wii رو بش وصل کردم:biggrin1:
Travis کاربر سایت Sep 9, 2008 #5 اینم کامپیوتره قراضه ی من اینم کامپیوتر قراضه ولی غرق در تکنولوژی من:
pspbaz کاربر سایت Sep 9, 2008 #7 برای دیدن روش کلیک کنید نکته : یکی از اون smg ها چاپ و دانلود خودمه:biggrin1: اینم پک 18in 1 آخرین ویرایش: Sep 9, 2008
pspbaz کاربر سایت Sep 9, 2008 #8 نوشته شده توسط Travis: خوب. این setup منه. حال میکنین؟ بیشتر... مگه شما وی تون رو کی گرفتید که ژاکت نداره؟
نوشته شده توسط Travis: خوب. این setup منه. حال میکنین؟ بیشتر... مگه شما وی تون رو کی گرفتید که ژاکت نداره؟
Travis کاربر سایت Sep 9, 2008 #9 نوشته شده توسط pspbaz: مگه شما وی تون رو کی گرفتید که ژاکت نداره؟ بیشتر... من تابستون پارسال گرفتم. از رشت. ژاکت چی؟ دسته؟ نه. همراه کنسول نبود اصلاً.
نوشته شده توسط pspbaz: مگه شما وی تون رو کی گرفتید که ژاکت نداره؟ بیشتر... من تابستون پارسال گرفتم. از رشت. ژاکت چی؟ دسته؟ نه. همراه کنسول نبود اصلاً.