You Are Empty

• Thread starter Thread starter Neo
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من اين بازي رو نسب كردم صفحه اولش كه اسم بازي رو مينويسه مسياد بعد ديگه هيچ اتفاقي نميفته البته بعد نصب بازي يك بار منو مياد ولي وسط لود ارور ميده ميپره بيرون ولي ديگه حتي منو هم نمياد

چي كار كنم؟؟؟

آقا من اين بازي رو نسب كردم صفحه اولش كه اسم بازي رو مينويسه مسياد بعد ديگه هيچ اتفاقي نميفته البته بعد نصب بازي يك بار منو مياد ولي وسط لود ارور ميده ميپره بيرون ولي ديگه حتي منو هم نمياد

چي كار كنم؟؟؟

اگر توي دي وي دي تو نگاه كني ميبيني در يه قسمت تو تا درايور كارت گرافيك وجود داره كه كه يكي براي اتي آي وديگري براي انويديا ست تو درايور مربوط به كارت خودت و نصب كن به امكان زياد درست ميشه اگر هم درست نشد تنظيمات گرافيك رو پايين تر بيار به امكان زياد درست ميشه . ;)
در ضمن اين بازي خيلي ضعيفه وبه نظر من اصلا ارزش وقت صرف كردن نداره !:(

همنو بهتز که اجرا نشد من نمیدونم اینا بیکارن میرن همچین بازیهایی میسازین:sick::sick::sick::sick:
برو همین بازی انرژِی هسته ای ایران رو بخر حالشو ببر از این بازیه بهتره:):laughing:

نشد منم بي خيلش شدم....:sick:

بهت تبريك ميگم !
مطمئن باش يكي از بهترين تصميمهاي زندگيت رو گرفتي. ;)
آخه اين بازي علاوه بر مزخرف بودن به سلامتي انسان هم لطمه ميزنه و داراي عوارض خطرناكي مي باشه از جمله : سردرد - كما - استفراغ - وبرخي بيماري هاي رواني و...:sick::bash::ranting::wallbash:
والبته جلوه هاي بصري اين بازي به قدري قدرتمنده كه شايد منجر به نابينايي افرادبشه:cool:
جلوه هاي صوتي و گيم پلي هم كه جاي خود دارند!!!!
:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or