Yoshinori Ono از سمت کارگردانی استودیو Capcom Vancouver کناره گیری کرد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
15_onocapcom.jpg

آقای Yoshinori Ono، از اعضای مطرح کمپانی کپکام و تهیه کننده معروف سری Street Fighter، امروز از سمت خود در مقام کارگردانی استودیو Vancouver این کمپانی، کناره گیری کرد. هنوز معلوم نیست که آیا وی این کمپانی را به کلی ترک کرده است یا فقط از این استودیو خارج شده است.

او در باره این تصمیم در توییتر خود چنین نوشت: " من از سمت خود در مقام کارگردانی استودیو Vancouver کناره گیری کردم. از اعضای این استودیو و همچنین سازندگان Dead Rising ممنونم! مدتی کار خاصی انجام نخواهم داد و در مورد اتفاقی که بعدا خواهد افتاد، به دقت فکر می‌کنم. اما قبل از هر چیز باید به دیدن مسابقات جام جهانی برزیل بپردازم! "

آقای Ono چندی پیش نیز به سمت صاحب منصب بخش ژاپن کپکام رسیده بود.

شعبه Vancouver کمپانی کپکام کپکام که پیش از این با نام Blue Castle Games شناخته می‌شد، مسئول ساخت عناوین سری Dead Rising بوده است. این استودیو در سال 2010 توسط کپکام خریداری شده بود.

از آن جایی که آقای Ono فقط کناره گیری خود را از بخش Vancouver اعلام کرده است، می‌توان چنین استنباط کرد که وی همچنان در بخش ژاپن کپکام مشغول به کار خواهد بود.

منبع

فقط خدا کنه از کپکام نرفته باشه. به غیر از این و ایتسونو، کپکام عملا با یه شرکت تولید اسباب بازی فرقی نداره.
Nah.
شک نکن بخاطر SFV از Vancouver اومده بیرون. الان بری توی پیج فیسبوکش همه سمت های قبلیش هست فقط همین کارگردانی Capcom Vancouver رو حذف کرده. تازه اگه اشتباه نکنم داره روی Deep Down هم کار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or