Yakuza 5 تمام DLC های نسخه ژاپنی را خواهد داشت. قیمت عادی 39.99$، پیش خرید 33.99$.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
درود
v3xE6.jpg

امروز بالاخره اطلاعات جدیدی از نسخه 5 ام سری یاکوزا برای غرب منتشر شد. به گفته SEGA نسخه غربی این بازی تمام DLC های نسخه ژاپنی (از جمله سری Another Drama) رو درون خود خواهد داشت و کاملترین نسخه این عنوان خواهد بود.

همچنین در خبری دیگر قیمت این عنوان که قرار است تنها به صورت دیجیتالی عرضه شود 20 دلار کمتر از قیمت سایر عناوین جدید و تنها 39.99$ اعلام شد، که علاقه مندان میتوانند با پیش خرید این بازی حتی قیمت را از این نیز پایین تر آورده و با 15% تخفیف تنها 33.99$ برای خرید این عنوان هزینه کنند. لازم به ذکر است که با پیش خرید این بازی یک تم رایگان نیز از 5 شخصیت اصلی Yakuza 5 به شما داده خواهد شد.

Yakuza 5 بزرگترین عنوان در سری زیبای یاکوزا میباشد که دارای 5 شخصیت اصلی است و در 5 شهر متفاوت ژاپن اتفاق می افتد. سری یاکوزا در کنار گیم پلی و داستان خیره کننده دارای مینی گیم ها و بخشهای فرعی زیادی از اداره کلاب های شبانه و شرکت در مسابقه رقص و خوانندگی گرفته تا مسافر کشی و مبارزه با سایر تاکسیرانان به سبک Crazy Taxi میباشد، که میتواند ساعت ها شما را در دنیای جذاب خود غرق کند. علاقه مندان میتوانند از لینک زیر برای پیش خرید این عنوان فوق العاده و حمایت از عرضه سایر نسخه های این سری در غرب استفاده کنند:

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/yakuza-5/cid=UP0177-NPUB31658_00-YAKUZA5000000001

اگه بگم یکی از خوشحال کننده ترین خبر های عمرم اومدن یاکوزا 5 برای غرب بود دروغ نگفتم :( واقعا واقعا حیفه این بازی تجربه نکردنش, بیشترین حسرت هارو سر این بازی خوردم :(

دوستان جریان yakuza ishin واسه ps4 چی شد؟
من فقط یه تریلر معرفی ازش دیدم دیگه کاملا ازش بی خبر شدم
اونم فقط واسه ژاپن عرضه شد؟

بله :( البته اون در مقابل Zero هيچي نيست. Zero كاملترين و بهترين نسخه در سري ياكوزاست كه اومدنش در غرب ارتباط مستقيم داره با فروش نسخه 5 :(

بله :( البته اون در مقابل Zero هيچي نيست. Zero كاملترين و بهترين نسخه در سري ياكوزاست كه اومدنش در غرب ارتباط مستقيم داره با فروش نسخه 5 :(

امیدوارم عرضه بشه هم Zero و صد البته بیشتر yakuza ishin ، چون من علاقه خاصی به دوران سامورایی ها دارم :x
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or