Yakuza 3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
yakuza3ryu1b.jpg

مجله معتبر Famitsu، به این بازی که محصولی از سگا بوده و open-world نیز می‌باشد، امتیاز 38/40 اهدا کرده است.

در این راستا، فردا سگا دمویی از این بازی را بر روی PSN ژاپن قرار خواهد داد. همچنین این کمپانی اظهار کرده است که به این زودی قصد عرضه Yakuza 3 برای بازار‌های غربی را ندارد.

Source

با این امتیازی که فامیتسو داده باید بازی خیلی خوبی باشه فقط بدیش اینه که دموش زبانش ژاپنی هستش اما میریم ژاپنی هم یاد میگیریم:cheesygri

آقا حتما یه ایدی ژاپنی بسازید دمو رو دانلود کنید منوش انگلیسی هستش اما زبان بازی ژاپنی هستش واقعا بازی زیبای هستش این بازی من که واقعا حال کردم با بازی کلی کیف کردم از درگیری های جالب با گرافیک واقعا عالی هر چی بگم کم گفتم

آقا حتما یه ایدی ژاپنی بسازید دمو رو دانلود کنید منوش انگلیسی هستش اما زبان بازی ژاپنی هستش واقعا بازی زیبای هستش این بازی من که واقعا حال کردم با بازی کلی کیف کردم از درگیری های جالب با گرافیک واقعا عالی هر چی بگم کم گفتم
واسه مبارزات هنوز اون حالت سنتی خودش رو داره و اینکه CutScene هاش فوق العاده ست (!!) بسیار طبیعی و رونه که حتی بگمانم از صورت اکتورها کپچر گرفتن :دی. حالا این چیزی که شما تجربه کردی چند ساعتی طول کشید؟

پ.ن. متاسفانه گرافیک اندرون بازی با CS متفاوت و عقبتره.

واسه مبارزات هنوز اون حالت سنتی خودش رو داره و اینکه CutScene هاش فوق العاده ست (!!) بسیار طبیعی و رونه که حتی بگمانم از صورت اکتورها کپچر گرفتن :دی. حالا این چیزی که شما تجربه کردی چند ساعتی طول کشید؟

پ.ن. متاسفانه گرافیک اندرون بازی با CS متفاوت و عقبتره.

اول از همه دموی که من بازی کردم OPEN-WORLD هستش و هیچ زمانی نیست یعنی شما هر چقدر بخوای میتونی کار انجام بدی اما اگه بخوای روال بازی رو بری 2 تا باس باید بکشی همین

اما از نظر گرافیکی واقعا عالی کار شده گرافیک بازی به همون خوبی تریلر ها ی بازی هستش
یه لحظه فکر کردم آدم واقعی هستش ببینین میفهمین چی میگم مبارزاشت که دیگه اصل دعوا خیابانی هستش واقعا عالی هستش تو دمو اجازه استفاده از پنجه بکس و لانچیکو و نی چوبی رو دارید برای زدن دشمن دختر بازی و آهنگ خوندن و مینی گیم بازی کردن و همه کار میشه کرد خیلی باحال هستش:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or