Yakuza 2 در سال 2008 برای PS2!

Wroth Master

کاربر سایت
بالاخره پس از یک سال از عرضه نسخه J بازی در ژاپن و اعلام ساخت قسمت سوم این بازی SEGA اعلام کرد که نسخه US قسمت دوم در سال 2008 برای PS2 عرضه خواهد شد ولی خبری از نسخه UK نشده و به احتمال زیاد نسخه UK هم چندی پس از نسخه US عرضه خواهد شد.

داستان قسمت دوم 1 سال بعد از اتفاقات نسخه اصلی بازی هست و ادامه ای برای داستان Kiryu Kazuma قسمت اول است.او حالا بزرگ گروه Tojo هست ولی تصمیم می گیرد که بازنشسته شود.ولی سردسته بعدی گروه Tojo به دست یک گنگ گروه رقیب یعنی Omi کشته می شود.

Kazuma این بار هم می تواند در سطح ژاپن قدم بزند و با دشمنان گروه رقیب بجنگد.

4--screenshot_large.jpg

می توانید از لینک زیر عکس های این نسخه را ببینید:
Yakuza 2

حسام کجایی که پیش بینیت اشتباه از اب در اومد:cheesygri
همین جام:p
خوشحالم که اشتباه در اومد بالاخره میتونم داستان فوق العاده زیبای یاکوزا رو ادامه بدم
خدایا شکرت;)

همین جام
خوشحالم که اشتباه در اومد بالاخره میتونم داستان فوق العاده زیبای یاکوزا رو ادامه بدم
خدایا شکرت
حسام جان مگه پیش بینی شما چی بود؟!
شماره 1 بازی ، داستان خیلی خوبی داشت ولی Gameplay
امیدوارم شماره 2 بهتر باشه...
داستان قسمت اول که محشر بود من به خاطر اینکه هر چه زود تر بفهم سر این همه کاراکتر بازی چی میاد بازی رو تو کمتر از 4 روز تموم کردم بعد نشستم دوباره برای درک بهتر فهمیدن جزییات ریز بازی اونو یه بار دیگه هم تموم کردم.واقعا محشر بود.

فکر نکنم لازم باشه که بگم چرا این بازی برای Ps2 میاد....
چرا؟!

جالب اینجاست که من الان دیدم که قسمت سوم بازی به صورت انحصاری PS3 برای اویل 2008 قرار بیاد بعد قسمت دوم هم قراره تو 2008 بیاد!!پس چون اصولا نباید بعد از نسخه سوم عرضه بشه پس باید تو همین دی-بهمن دیگه عرضه بشه.!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or