Xone,PS4 :Ubisoft و Wii U آخرین نسل کنسول‌ها نیستند

RattleSnake

کاربر سایت
35971266997455951561.jpg

Yves Guillemot مدیرعامل شرکت Ubisoft فکر نمی‌کند کنسول‌های فعلی یعنی PS4,Xbox One و Wii U آخرین نسل کنسول‌های خانگی باشند. Guillemot همچنین از چرخه فعلی کنسول‌ها ابراز نگرانی کرد چرا که کاهش فروش و کمبود نوآوری باعث دلسردی او شده است و گفت که ناشران فعلا کمتر ریسک ساخت و انتشار بازی را می‌پذیرند. او یکی از عوامل تغییرات را تمرکز بیشتر برروی cloud خواند.
Yves Guillemot در گفتگو با CVG در این مورد توضیحاتی داده است.

Yves Guillemot:"
من هنوز هم فکر می‌کنم این نسل آخرین نسل کنسول‌های خانگی نیست، چرا که تولیدکنندگان می‌خواهند بهترین راه را برای پلتفرم خود انتخاب کنند، و می‌خواهند این کنسول‌های امکانات ویژه‌ای به آنان دهند. من بسیار مشتاق هستم تا مصرف کنندگان کنسول‌های جدید را خریداری و بازی‌های جدید این کنسول‌ها را تجربه کنند.
این چیزی است که من را خوشحال کرده، چرا که ما مدت زمانی طولانی منتظر این لحظه بودیم. اگر بازی‌های با کیفیت بالای ما عرضه شوند و مردم به سرعت آنان را خریداری کنند، ما یک افزایش زیاد را در بازار بازی‌های ویدئویی شاهد خواهیم بود."

Yves Guillemot درمورد cloud و تاثیرات آن روی بازی‌ها بیان کرد:"
cloud gaming یک فاکتور و عامل است، این موضوع باعث بهتر شدن کیفیت بازی‌ها می‌شود و bandwidth بیشتری به همراه دارد.
من فکر می‌کنم وقتی cloud بیاید چند چیز تغییر خواهد کرد، bandwidth بیشتری به همراه خواهد داشت این موضوع باعث بهتر شدن کیفیت بازی‌ها در چند سال آینده می‌شود. من فکر می‌کنم 5 سال زمانی مناسبی برای این موضوع است.

اگر ما بتوانیم از مزایا کیفیت این کنسول‌ها استفاده کنیم، و اگر برای آنان هزینه کنیم، پس من فکر می‌کنم می‌توانیم تجارت خود را خیلی سریع گسترش دهیم."

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or