Xbox Sign Out: ترولی تازه برای دارندگان Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
img_31540_xbox-one-trolling-xbox-one-sign-out.jpg

Master of Luck واقعا فرد بدی قلمداد می شود! اخیرا یک ویدئو جدید منتشر شده است که در آن دارندگان کنسول Xbox One، در هنگام انجام بازی Call of Duty: Ghosts به سخره گرفته می شوند.
این روش جدید “Xbox Sign Out” نام گذاری شده است. Master of Luck به دفعات وارد Xbox Live و هنگام انجام Call of Duty: Ghosts با نام “Xbox Sign Out” می شود. سپس با مسخره و اذیت کردن مردم، آنها به ناچار (و از روی غفلت) جمله “Get away from me, Xbox Sign Out!” را به زبان می آورند. Master of Luck کاملا با فرامین صوتی کینکت در Xbox One آشنایی دارد و ذکر جمله فوق باعث می شود به صفحه Sign Out منتقل شوید. خیلی ها پس از آنکه کاملا Sign Out می کنند و بر میگردند متوجه می شوند که چه اتفاقی افتاده و این موقع است که خشم آنها برافروخته می شود!
بابت چنین دستاورد شگفت انگیزی (!) از Master of Luck تشکر می کنیم ....
Gamingbolt

بیش از ترول، دقت کینکت جدید رو من حال کردم که طرف با عصبانیت صحبت میکنه اما عمل Sign Out به خوبی اجرا میشه :d

کینکت مگه حتما باید وصل باشه تا بازی کرد؟
فکر نمی کنم ..... نه
نمیشه فرامین صوتی رو خاموش کرد؟
مردم تا بفهمند داستان از چه قراره (که بخواند فرامین رو خاموش کنند) از بازی خارج شدند! :d
نفهمیدم اصلا. ممکنه کسی بگه قضیه چیه؟
سادست ..... فکر کن داری بازی میکنی، یه نفر به اسم Xbox Sing Out میاد داخل. بعد جلوت می ایسته نمیزاره حرکت کنی، یا همش کل خشاب اسلحش رو روی شما خالی میکنه. مردم هم عصبانی می شند میگند "نکن آقای Xbox Sing Out" که این موجب میشه از بازی شوت بشند بیرون :d
======
پ.ن: دم بعضیاشون گرم زبل بازی در میاند :> میگه اسمش رو نمیگیم چون باعث میشه کینکت عمل کنه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or