Xbox One ممکن است از Keyborad و Mouse پشتیبانی کند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
HERO-0114_OutWindows_tv19_011815-600x337.jpg

اگر مایکروسافت امکان استریم کامپیوتر بر روی Xbox One را فراهم کند، این امکان نیز خواهد آمد.

همان‌طور که می‌دانید تا عرضه ویندوز 10 چیزی نمانده و یکی از مزایای آن استریم از Xbox One بر روی PC است، هر چند که عکس این موضوع تایید نشده اما مایکروسافت علاقه خود را نسبت به آن نشان داده.
مسلم است که برای اجرایی شدن این امکان، کنسول Xbox One هم باید از Keyboard و Mouse پشتیبانی کند، چیزی که Phil Spenser از آن با خبر است و ایده را دوست دارد اما فعلا خبری برای اعلام در این مورد ندارد. کمی بعد هم اضافه کرد در صورت فراهم شدن قابلیت استریم، Keyboard و Mouse هم خواهند آمد.

در آخر نباید فراموش کرد که در صورت اضافه شدن این قابلیت؛ استفاده از این وسایل محدود به استریم PC است و نمی‌توان برای Xbox One استفاده کرد، تا از برتری یافتن نسبتبقیه جلوگیری شود.

منبع

همون دسته بهتره و امیدوارم این اتفاق نیافته یا اگه میافته یه فکری به حال مولتی بازیها هم بکنه، طوری نشه یکی با دسته بازی کنه و اون یکی با موس و کیبورد

توی یکی از سایتا نوشته بود موس و کیبورد فقط مخصوص بازیایی هست که از pc استریم میشه. ینی قرار نیس بازیای X1 مخصوصا اونایی که مولتی پلیر دارن از موس و کیبورد پشتیبانی کنن. البته بعید نیس ملت تقلب کنن و یجوری حالا با هک یا هرچی موس و کیبورد رو برای بازیای X1 استفاده کنن, Ez headshots Ez kills :d

یه سوالی هست که ذهنم رو درگیر کرده یه مدته سر این قضیه استریم. الان قراره XboxOne استریم بشه روی PC. خوب الان قضیه این استریم چی هست؟ چه مزیتی داره؟

یه مرودی که وجود داره این موضوع واقعا عالیه اما آیا بازی ها هم ساپورت میکنن قدیم PS3 هم موس کیبورد میشناخت و ساپورت میکرد الان قراره چطور ساپورتی داشته باشه مثل PS3 یا اینکه قراره بازی ها رو ساپورت کنه .
یه سوالی هست که ذهنم رو درگیر کرده یه مدته سر این قضیه استریم. الان قراره XboxOne استریم بشه روی PC. خوب الان قضیه این استریم چی هست؟ چه مزیتی داره؟
برای منم همین سوال قراره چطور و چی روی PC استریم کنه کسی که کنسول داره PC میخواد برای استریم چیکار .:|

وقتی دوست دخترت داره تلویزیون نگاه میکنه، میتونی با PC، بازیهای X1 رو بازی کنی :|

این حرف من نیست. یکی تو یوروگیمر چنین جوابی داد، کلی هم لایک گرفت :d منم گفتم بذارمش تا بقیه هم استفاده ببرند :d
خون آریایی ای هم که تو رگامه بهم اجازه نداد تغییری توش بدم :d

PC حتما به مونیتور وصله دیگه؟ مونیتور هم 100% الان HDMI داره :دی مگر اینکه بخوای رو لپتاپ بازی کنی. :دی

شکلک پوکر فیس رو به همین دلیل گذاشتم :d
وقتی خوندمش و دیدم چنین پستی down vote نشده، خواستم برم تو مانیتور :|

آخرین ویرایش:
وقتی دوست دخترت داره تلویزیون نگاه میکنه، میتونی با PC، بازیهای X1 رو بازی کنی :|

این حرف من نیست. یکی تو یوروگیمر چنین جوابی داد، کلی هم لایک گرفت :d منم گفتم بذارمش تا بقیه هم استفاده ببرند :d
خون آریایی ای هم که تو رگامه بهم اجازه نداد تغییری توش بدم :d
PC حتما به مونیتور وصله دیگه؟ مونیتور هم 100% الان HDMI داره :دی مگر اینکه بخوای رو لپتاپ بازی کنی. :دی پس میشه چیزی مثل همون remote play که سونی گذاشته و میشه روی ویتا و گوشی استریم کرد. هیچ وقت هم به درد نخورد، حداقل برای من. :دی

یکی دیگه از مزایاش که 100 البته به درد ایران نمیخوره اینه که میشه تو تنظیمات X1 گزینه ی instant on رو فعال کرد و بعد از طریق اپ xbox رو ویندوز 10 از هر جایی xbox رو روشن کرد و روش استریم کرد. یعنی کسی که یه لپتاپ ضعیف داره ولی تو مسافرت یا خونه ی کسی اینترنت پر سرعت داره (حداقل سرعت دانلود 5-6 مگ) میتونه با همون لپتاپش از راه دور xbox بازی کنه.
اما به نظرم مهمترین اتفاق میتونه اضافه شدن استریم برای ویندوزفون باشه. یعنی اگه بتونن استریم رو برای xbox روی ویندوزفون هم ردیف کنن (چون یونیورسال اپ هست شدنیه با سخت افزار مناسب) آدم میتونه گوشیشو ببره اینور و اونور بعد مثلا تو مسافرت یا خونه ی دوستاش وصلش کنه به تلویزیون و باهاش از طریق continuum بشینه رو تلویزیون xbox بازی کنه که البته بازم اینترنت پر سرعت ملاک اصلیه :d

PC حتما به مونیتور وصله دیگه؟ مونیتور هم 100% الان HDMI داره :دی مگر اینکه بخوای رو لپتاپ بازی کنی. :دی پس میشه چیزی مثل همون remote play که سونی گذاشته و میشه روی ویتا و گوشی استریم کرد. هیچ وقت هم به درد نخورد، حداقل برای من. :دی

دقیقا همونه ولی با گستره بیشتر چون شما روی هر دستگاهی که win10 روش نصب باشه میتونی استریم کنی و با دسته خود x1 بازی کنی. واسه کسایی که کنسول رو روی tv سالن بازی میکنن میتونه خیلی بدرد بخور باشه که دیگه هر زمان خواستن مزاحم دیگران نباشن بازی رو استریم میکنن روی لپتاپ و میرن یه گوشه تو اتاقشون بازی میکنن. من واسه همین هیچوقت کنسول رو به tv وصل نمیکردم چون نمیشد هر زمانی دلت میخواد بازی کنی.

یعنی آیا این امکان از شبکه لوکال وصل نمیشه که نیاز به حجم و سرعت نداشته باشه؟

اصلا اینترنت نیاز نداره. از طریق WiFi دستگاه ها استریم صورت میگیره

آخرین ویرایش:
اگر مایکروسافت امکان استریم کامپیوتر بر روی Xbox One را فراهم کند، این امکان نیز خواهد آمد.
قضیه استریم Xbox به PC رو فهمیدیم اما استریم PC به Xbox چه مزیتی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or